Liker hun deg når hun flørter

Liker hun deg når hun flørter

Hva gjør du hvis jenta viser at hun liker deg

Forstå jenter; Dating Adventure svarer deg på spørsmål.

Hei, jeg blir veldig forvirret av en venninne av meg. Vi drev på en stund før jeg ble sammen med en annen jente. Jeg og venninnen min har holdt kontakten hele veien og da jeg ble sammen med en annen begynte hun å mase veldig på meg, og ville henge med meg. Hun overdoserte meg med komplimenter og brukte hver anledning til å ta på meg.       forstå jenter

Hun spurte også alltid om hvordan det gikk med meg og den andre jenta. Selv om hun holdt på med andre så klagde hun over dem til meg, og sa at de skulle vært mer som meg. Når jeg nå har blitt singel igjen, så har hun begynt å bli veldig kosete selv om hun holder på med en annen. Når jeg prøver meg på å ta det lengre blir hun bare litt rar. Likevel vil hun ha med meg på turer der bare vi skal dra sammen og snakker om alt vi kan gjøre sammen. Har dere en forklaring?  Det er vanskelig og forstå jenter…

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Svar: forstå jenter

Hei, det du må gjøre er hvertfall å fortsette og være hyggelig og kul! Men det er også viktig at du er laidback og IKKE stresser opp noe her.

En ting du kan gjøre, er å skape gode relasjoner til flere jenter. Da får du et større utvalg av jenter, samtidig så skaper du litt konkurranse for denne ene jenta. Du ser jo hvordan hun reagerte da du var sammen med eksen din… Forstå jenter

Det virker absolutt som at hun liker deg, samtidig som hun er litt usikker på deg. Dette kan endre seg fort hvis hun merker at du holder på med flere jenter.

Når det kommer til sjekketriks er det alltid bra å lytte mye – la jenta snakke mest. Berøring er også bra, det skaper ekstra god kontakt. Du burde også tørre å tøffe deg litt opp. Tør ta noen sjanser, det vokser du bare på!

Av Espen Korsvik

 

One Response

  1. Bloggtoppen sier:

    Forstå jenter | Dating Adventure – Øk din tiltrekningskraft med et av våre sjekkekurs…

    Hei, det du må gjøre er hvertfall å fortsette og være hyggelig og kul! Men det er også viktig at du er laidback og IKKE stresser opp noe her….

Legg igjen en kommentar