Få jenta du er forelsket i

Få jenta du er forelsket i

Noen tips til deg som er forelsket i en jente

Du er forelsket i ei jente og vet ikke helt hvordan du skal si det til henne, finne ut om hun er interessert i deg, er litt redd for å bli avvist og er usikker på det hele. Det kan være veldig vanskelig å finne ut hva man skal gjøre i en slik situasjon uansett om du er veldig selvsikker person eller ikke for at når det gjelder følelser, blir vi mer sårbare enn ellers, og det er naturlig.

Når du er forelsket i ei, så nytter det ikke å bare gå rundt og tenke på henne uten å gjøre noe. Du er mellom to følelser – det å være redd for å få vite sannheten og det å angre senere hvis du ikke gjør noe. Ofte venter jenta bare på at du skal ta initiativ. Du må være modig og kan godt prøve å komme i kontakt med henne og flørte, husk hvor viktig det er å tørre å holde blikkontakt, smile, ha selvironi, være leken, men også seriøs til sin tid. Det er en fordel hvis du møter henne alene uten at det er mange er andre tilstede, da får dere holde på uforstyrret.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Ta styringen i samtalen, vær flink å lytte og sørg for at det blir en god stemning og flyt. Tenk gjerne gjennom en del samtaletemaer på forhånd som du kan snakke med henne om. For eksempel, reise, opplevelser, sex og generelt positive temaer som inneholder følelser og det å kunne drømme seg litt vekk. Det er jo det som skaper utsagnet «Jeg har følelser for ham», eller «Han er så lidenskapelig», eller «Han får meg til å føle meg så rolig og trygg».

Når du føler at samtalen går fint, og hun flørter også med deg, kan du bare lene deg litt tilbake å la henne “jobbe” litt for å holde den gode dialogen i gang. Men husk også at dette er et teamwork. Alt for mange gutter driter seg ut ved å prøve å ta for mye styring på en desperat måte – her må dere samarbeide.

I tilfelle hun prøver å unngå å avtale noe eller virker mer høflig enn interessert, kan det være et hint i at hun egentlig ikke vil være med deg. Ikke fortvil, det er bra at du har funnet ut av det og ikke har gått og drømt om denne jenta over lengre tid. Respekter hennes valg og ærlighet og ikke prøv å mase på henne. Det finnes mange flotte jenter der ute som vil gå på en date med deg. Bruk tiden du trenger for å bearbeide følelsene dine for at forelskelse ikke kan bare skrus med «Av» -knappen, men så gå etter hvert videre, livet ditt stopper ikke der.

Uansett utfallet har du det bedre av å finne det ut her og nå i stedet for å gå rundt og prøve å gjette. Vær positiv og se på situasjonen som fordel for deg – enten du skal gå ut med henne i morgen eller om du skal fortsette jakten og finne ei som er også spennende og flott og skal sette pris på deg. Husk at det er greit å ha følelser, men at jenter liker gutter som er positive og selvsikre, ikke la en avvisning svikte selvtilliten din og stoppe fra flørting med flere.

Viste du at sjekking å tiltrekning kan læres? Vi i Dating Adventure har flere typer kurs som nettopp lærer deg dette. Vi har bl.a. nettbaserte sjekkekurs, live helgekurs og privatkurs. Ta en titt på hjemmesiden, så finner du ut hva som passer deg best.