Få et bra kjæresteforhold

Få et bra kjæresteforhold

hvordan få et bedre forhold til kjæresten

Hvis du er lei av å sjekking, dating og one-night-stands, og har funnet deg en bra dame – kan det være verdt å gå inn i et forhold. Men å holde et langsiktig forhold spennende og givende krever litt. Jeg gir noen tips for å få det til å funke.

·      Skap spenning i forholdet regelmessig, vær litt «dirty», sjekk henne opp innimellom.

·      Dere trenger ikke å ha samme interesser, men finn noe dere liker å gjøre sammen. Gå tur, tren, lag mat eller dans.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

·      Ha gode pusterom, sørg for at partneren har masse frihet.

·      Snakk om tillit og bygg den opp sammen. Lag noen viktige regler i forholdet. For eksempel kan dere bli enige om å ikke dra på nachspiel etter en kveld på byen, hvis du vet det kommer til å være fristelser der.

·      Reis sammen, opplev ting

·      Vis at du tenker på henne, trenger ikke å være mer enn et hjerte på SMS.

·      Gjør et godt inntrykk på hverandres familien.kjærester

·      Gå på date med hverandre. Hva med at dere har en fast datedag i uken/måneden. Dere finner på hva dere skal gjøre annenhver gang.

·      Ikke prøv å forandre på personen, men aksepter han/henne slik han/hun er. Hvis dere får til å være et bra team, er det større sjans for at partneren justerer seg.  

·      Ha bra sex. Prøv noe nytt dersom sexen begynner å bli en vane.

·      Vær med på det jenta har lyst til å gjøre, selv om det ikke alltid er like morsomt.

·      Ha ditt eget liv, samtidig som dere må ha tid til å pleie deres liv sammen. Forstå at begge parter må ha fritid og frihet til å gjøre sine egne ting.

·      Hold negativitet for deg selv, på samme måte som du ikke ville latt en dårlig dag gå ut over kompisene dine.

·      Gi av deg selv.

·      Vær tålmodig, aksepter at begge parter kan ha en dårlig dag.

·      Velge dine kamper. Det er ikke sikkert dere er enige om alt, så finn ut av hva som er viktig for deg, og føy deg for småting som ikke er så viktig.

·      Overrask innimellom. En lapp på speilet. Blomster er undervurdert.

Av Espen Korsvik

Leave a Reply