FriDate

FriDate

Den nye dating appen for deg som vil møte daten din raskt!

FriDate. Ekte møte mellom mennesker

Møt din nye partner på FriDate i dag!

FriDate er en ny date-app som tar opp konkurransen med Tinder. Det er spesielt én ting som skiller denne appen fra de andre, og det er at når du har fått en match, så har dere 24 timer til og chatte sammen og bli kjent. Etter de 24 timene bestemmer dere om dere skal møtes eller ikke. Hvis begge ønsker og møtes, forblir chatten åpen for videre chat. Ønsker dere ikke og møtes lukkes chatten, og dere går begge videre. FriDate er laget med tanke på at du fortest mulig skal møte personen du har snakket med. Og at det blir mer konsentrasjon rundt den ene du snakker med uten og bli distrahert av 10 andre chatter du har gående samtidig.

24 timers chat med din partner legger tilrette for at dere blir godt kjent

Gjennom FriDate blar du deg gjennom bilder på samme måte som på Tinder. høyre og venstre. Når du får en match kan dere starte chatten.

Hos FriDate får du muligheten til og beskrive deg selv, samt legge inn flere bilder. Profilbildet er svært viktig at er av god kvalitet. Det er tross alt din «salgspitch». Er bildet dårlig kvalitet, stusselige omgivelser så vil ikke akkurat dette imponere potensielle matcher. Ta gjerne kontakt med oss i Dating Adventure om du ønsker Fridate-bildekurs. Der setter vi deg i kontakt med fotograf som vil ta mange bilder av deg i forskjelldige omgivelser og veileder deg til og få ut de beste utrykkene i utstrålingen din. Vi anbefaler også klesskifte for og skape variasjon på bildene. Les mer om Fridate- bildekurset her.

Ekte møter mellom ekte mennesker

De resterende albumbildene på fridate anbefaler jeg at du bruker til å vise dine interesser, for eksempel at du er sosial med venner, at du er på reise osv. Velg noe som beskriver deg godt som person. Men husk, velg bilder av god kvalitet, der du tar deg godt ut.

Ps. Hvis du ønsker å lere mer om sjekkeprosessen kan du bla deg rundt på denne siden. Vi har hundrevis av artikler om sjekking, tiltrekning og kurs i sjekking og selvtillit. Dating Adventure er en kunnskapsbase for generell selvutvikling når det kommer til medmenneskelige relasjon.

Lykke til med datingen!

Av Espen Korsvik

Vi lærer deg sjekkeferdighetene som fungerer på jenter!

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers live sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt. Kurset består av 10 timer teori og 10 timer praksis.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Kurset har hjulpet flere tusen menn i å mestre sjekkekunsten. 31 opplæringsvideoer lærer deg systematisk alle ferdighetene som gjør deg attraktiv for jenter.

blog_slider_01

Nettbasert selvtillitskurs

Kurset består av 10 opplæringsvideoer med 10 tilhørende mentale og praktiske oppgaver som hjelper deg å få den selvtilliten du alltid har ønsket å ha i sosiale omgivelser.

kjent fra:

mida 4

Leave a Reply