Gi masse av deg selv å du får det tilbake

Gi masse av deg selv å du får det tilbake

Bli et lykkeligere menneske av å gi av deg selv

Hvis du vil forandre ditt sosiale liv, må du forandre måten du tenker på. Tankene dine avgjør hva du gjør, og hvis du gjør det du alltid pleier å gjøre, vil du få det du alltid har fått.

Sett andre foran deg selv, og du vil få mer tilbake. Tenk så fint om du har forandre en annens dag fra negativ til positiv, kun ved å være hyggelig! En måte å begynne på er å bli bevisst over hva du egentlig gjør når du kommuniserer med andre. Forandre og eksperimentere med oppførselen din, og se hvordan reaksjonene fra andre mennesker forandrer seg.

 

Les også Er du en god kysser

 

Start med å hilse på folk i alle situasjoner. Ikke bare på fester og utesteder, men også i butikken og andre mer dagligdagse settinger. GI noe til folk, ikke krev noe tilbake. Da vil de åpne seg, og være mer positive til samtale. For eksempel neste gang du er i kassen på butikken, spør om de har en fin dag, etc. Se på reaksjonen, og bytt litt på hva du sier. Åpne for kreativitet, kanskje det blir en samtale ut av det. Du får utforsket ditt kommunikasjonsmønster. Du kommer til å se at det gode gamle ordtaket om at hvis du smiler til verden, vil verden smile tilbake, faktisk stemmer. Hva har dette med damer og sjekking og gjøre? Jo det er ganske enkelt,  jenter  elsker jo såklart utadvente hyggelige gutter med selvrespekt og som gir value. Take Action!

Av Espen Korsvik

 

Vi lærer deg sjekkeferdighetene som fungerer på jenter!

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers live sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt. Kurset består av 10 timer teori og 10 timer praksis.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Kurset har hjulpet flere tusen menn i å mestre sjekkekunsten. 31 opplæringsvideoer lærer deg systematisk alle ferdighetene som gjør deg attraktiv for jenter.

blog_slider_01

Nettbasert selvtillitskurs

Kurset består av 10 opplæringsvideoer med 10 tilhørende mentale og praktiske oppgaver som hjelper deg å få den selvtilliten du alltid har ønsket å ha i sosiale omgivelser.

 

5 Responses

 1. Lars says:

  Bra greier. Skal begynne å følge md her…

 2. Morten says:

  Kjempe bra! Ja, det er så ufattelig viktig å gi verdi. Man blir rett og slett fyllt opp med det man prosjekteres rundt seg!

  Keep up the good wirk, Espen!

 3. SV: Tusen hjertelig takk!

 4. ROCKSTAR says:

  Herlig artikkel mann! Keep it up champ!

 5. EspenK says:

  Nydelig! Takk for det!

Comments are closed.