Gi vekk telefonnummer til jenta

Gi vekk telefonnummer til jenta

Husk å utveksle telefonnummer med jenta du har et godt øye til

Går du bort til ei jente med middelmådig selvtillit der du trenger bekreftelse?
Eller går du bort til jenter full av god selvtillit og gode følelser?

Ting å tenke på:

– Skift fokus når du prater med jenter. Gå fra: ”Jeg trenger noe fra deg”, til ”jeg har mye å gi deg.”

– Slutt med å gi jenter meningsløse komplimenter. Gir man meningsløse komplimenter, blir det tydelig at du ønsker noe av henne.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

– Ikke kjøp drinker til jenter fordi du ønsker noe av dem.

– Har du riktig holdning, vil du bli akseptert uansett hva du gjør. Riktig holdning er å ikke bry seg om utfallet, men å prate med jenter kun for å være hyggelig. Det ser jenter på som svært attraktivt. Du skiller deg ut, da alle andre ønsker å få jenta raskest mulig til sengs etc. Noe som sjeldent skjer fordi du prøver deg for intenst på jenta. Ikke attraktivt.

– Slutt å prøve å få tak i kontaktinformasjonen til jenter. Når du gjør det, viser du lite selvstendighet. Alle gutter maser om dette. Løsningen følger.
 

Gjør følgende:

Gi ut din kontaktinformasjon. Ingen andre gutter gjør dette. Grunnen til at dette er attraktivt er fordi ikke viser et behov for å kontrollere situasjonen. Gjør du et godt inntrykk under dialogen, tar jenta kontakt med deg. Gjør du et dårlig inntrykk, vil jenta uansett ikke svare om du har hennes kontaktinformasjon. Dette er en svært selvstendig måte å kommunisere med jenter på. Du skiller deg ut fra alle andre, og det er befriende for henne.

Hvis du slapper av og er tilbakelent, vil du legge til rette for at jenter skal kunne ta initiativet til å sjekke deg opp i stedet. Ikke gjør en stor greie ut av det. Bare gi henne nummeret og ta det som en selvfølge at hun ønsker å kontakte deg. Si følgende: ”Kult å hilse på deg, send meg en melding om du kjeder deg eller vil finne på noe spennende.” Dette er noe jeg lærer bort på kursene våre, og elevene får meldinger og telefoner fra jenter samme kveld/natt. Det fine er at om og når du får en melding eller tlf. fra ei jente – da vet du at hun er interessert.

Av Espen Korsvik