Bra klesstil på gutter

Bra klesstil på gutter

Klesstilen jenter tiltrekkes av på menn

Det er en personlig vurdering av hvor mye utseende betyr i forhold til personlighet, her er vi alle forskjellige, men vi kan si oss enige i at førsteutrykket man får, er som oftest basert på utseende. Avgjørelsen om å ta kontakt, flørte eller ikke er basert på jentes umiddelbare inntrykk av hvordan du ser ut. Derfor er det viktig å forstå at din klesstil spiller en stor rolle i en slik situasjon.

Hvilke klesstiler liker jenter på gutter? Hva som skal få ei jente til å snu seg etter deg på gata? Det finnes flere typer klær du kan ha på avhengig av situasjonen og dine preferanser. Det er viktig at du føler deg komfortabel med hva du har på, og at det gir deg bedre selvtillit.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Mange jenter liker godt menn som kler seg i «avslappet» stil – det er en blanding av klassisk og hverdagslig stiler med avslappende elementer. Du kan bruke basisplagg som for eksempel, jeans, chinos, collegegensere, hettegensere, T-skjorte, skjorte, men unngå den rutete skjorten som alle gutter går med. Fokuset her er på at antrekket skal være både behagelig og fint.

Det er viktig å ikke kle seg i basic til alle anledningene. Jenter er som regel ikke begeistret for gutter som hele tiden går i joggebukser og vide gensere. Skal du en kveld ut på byen, gå for «smart casual» stil. «Smart casual» er en populær uformell stil hvor du kan bruke enkle fargekombinasjoner, finere og mer elegante klær enn i «avslappet» stil, for eksempel, tighte jeans i mørke farger, jakke/blazer, en skjorte med litt utringning der du viser litt hud og pene sko i skinn eller tøy. Denne stilen gir litt strammere og mer ryddig og elegant inntrykk sammenlignet med «avslappet» stil.

Tenk over hvilke farger som passer fint sammen når du velger et antrekk og ha fokus på at klær skal sitte bra på deg. Hvis du syns at det er utfordrende å finne de gode farge- og stilkombinasjoner, kan du forsøke å investere litt i å kjøpe klær på en finere klesbutikk hvor du kan både fornye garderoben og få mange gode tips fra en profesjonell selger. Ikke vær redd for å be om veiledning, en god selger er glad i å dele kunnskap og hjelpe deg på veien.

Mange gutter undervurderer viktigheten av sko, men det er viktig å ha flere par i forskjellige stiler og farger som du kan matche med antrekket ditt. Av og til er det greit med Converse eller andre kule casual sko, mens en annen gang trenger man pene skinnsko.

Det finnes mange forskjellige klesstiler. Finn ut mer om dem, prøv ut, ikke være redd for å eksperimentere. Målet er å finne din stil eller blanding av stiler. Husk å tenke over hva du har på deg til hvilken anledning, og varier bruk av klær. Jenter liker gutter som bryr seg av hvordan de ser ut.

Menn har ikke så mange alternativer når det kommer til tilbehør som jenter, men det finnes fortsatt noe som du aktivt kan bruke for å skape et helhetlig inntrykk. Klokker og armbånd er nok det mest brukte tilbehøret for menn, du kan gjerne ha flere i forskjellige stiler for å bytte mellom. Belter, caps, hansker og skjerf fungerer utmerket til å fullføre ditt antrekk. Hvis du bruker slips, er det også fint å bruke slipsnålen.

Du trenger ikke bruke massevis av penger for å finne et kult antrekk. H&M og Zara har masse billige og fine klær.

Lykke til med å finne din stil!

Ønsker du å lære mer om hva jenter tiltrekkes av kan du titte rundt på denne siden. Vi har nettbaserte sjekkekurs og live helgekurs der du lærer alt du trenger for å bli den attraktive fyren som jenter ønsker.