Få god selvtillit

Få god selvtillit

Slik får du god selvtillit!

Hva er egentlig selvtillit? Hvilken betydning har det for livet ditt? Og hvordan går du frem for å utvikle det?

Hva er selvtillit?
Anerkjent professor i psykologi og verdens ledende forfatter på emnet, Nathaniel Branden, definerer en selvsikker person som en i besittelse av følgende to egenskaper.(1)

1. Selvmestringsforventning: troen på dine egne evner til å takle de problemene du måtte møte på i livet.
2. Selvrespekt: troen på at du fortjener å ha det godt eller bli likt.

Hvordan ville du rangert deg selv fra 1 til 10 på disse egenskapene?

Hvorfor trenger du å utvikle selvtillit?
Selvtillit, forteller Branden, fungerer som en selvoppfyllende profeti. Lykkelige og suksessfulle mennesker er selvsikre, men selvsikre mennesker er også lykkelige og suksessfulle. På samme måte som det er vanskelig si sikkert hvem som kom først av høna eller egget er det vanskelig å peke ut hva som kommer først av selvtillit og suksess. Derfor anbefaler vi deg å praktisere selvtillit. Hvordan? Fake it ’til you make it!

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

“We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit.”
-Aristoteles

Som vi tidligere har vært inne på har ditt eget selvbilde alt å si. Undersøkelser demonstrerer at så lite som 7% av kommunikasjon er verbal.(2) Fra dette følger det naturligvis at kroppspråk og tonalitet er essensielle faktorer når det kommer til sjekking. Hemmeligheten er altså å utvikle god subtil kommunikasjon! Og hva er det som bestemmer om din subtile kommunikasjon er selvsikker eller ikke? Hvor selvsikker du er. Ser du nå hvordan det fungerer som en selvoppfyllende profeti?

“He who who says he can and he who says he can’t are both usually right”
– Confucius

Hvordan utvikler du selvtilitt?
Så la oss si at du har forstått essensen av hvordan troen på at du er attraktiv, gjør deg attraktiv. Hvordan går du frem for å bygge opp det trossystemet? Det finnes to teknikker som kan hjelpe deg å bygge opp selvtillit fort; affirmasjoner og visualisering. Hvis du har fulgt med på bloggen vår en stund, har du sikkert fått med deg at opp til 95% av alt du gjør styres av ubevisste prosesser i hjernen din. Disse prosessene styres av hvilke bilder du har av deg selv i de innerste korridorene av ditt mentale liv. De følgende teknikkene er øvelser for å endre de bildene og kalles nevrolingvistisk programmering (NLP).

Positive affirmasjoner
Hvis du er som de fleste forteller du seg selv ting hele dagen. Når det kommer til sjekking er det dessverre alt for vanlig å fortelle seg selv grunner til at ikke man er attraktiv i kvinners øyne. Kanskje du er kortvokst, tynn i håret, dårlig trent, altfor ung, ikke kjekk nok eller ikke har bra nok jobb. Problemet er at når du snakker negativt til deg selv, aksepterer underbevisstheten din hva enn du sier, ukritisk. Siden kroppspråket ditt er en direkte refleksjon av ditt eget selvbilde, vil du derfor automatisk bli mindre attraktiv. Det kan godt være det er noe sannhet i de tingene, men det hjelper deg ingenting å fokusere på det. Lær deg å akseptere alt du ikke umiddelbart kan forandre med seg selv og fokuser utelukkende på hva du kan gjøre bedre.

“You never change things by fighting the existing reality.
To change something, build a new model that makes the existing model obsolete.”
-R. Buckminister Fuller

“Grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and the wisdom to know the difference.”
-Reinhold Niebuhr

Positive affirmasjoner handler om å ta kontroll over egen selvsnakk og kun tenke selvoppbyggende tanker. I følge Dr. Stephen R. Covey, forfatteren av en av tidenes bestselgende selvutviklingsbøker, 7 Habits of Higly Effective People, (3) bør en god affirmasjon være personlig, positiv, emosjonell og i nåtid.

For eksempel.

“Jeg (personlig) elsker (emosjonell) å føle meg(nåtid) så ekstremt komfortabel (positiv) rundt attraktive jenter.”

En trenger riktig nok ikke å følge malen så slavisk. Den bør inneholde alle kravene, men helst også være kort og konsis.

“Jeg er lykkelig og full av gode følelser hele tiden”

“Jeg er uavhengig og har en karismatisk utstråling”

Covey mener også det er viktig at affirmasjonene dine er visuelle.

VisualiseringerKjærester
I en undersøkelse gjort av den australske psykologen Alan Richardson ble en rekke studendter delt inn i tre forskjellige grupper. Gruppe A øvde på frikast i basketball 20 minutter hver dag. Gruppe B visualiserte at de øvde på frikast 20 minutter om dagen, mens gruppe C gjorde ingen av delene. Resultatene var banebrytende da elevene ble testet i etterkant. Gruppe A gjorde det 24% bedre enn gruppe C, som ikke hadde øvd noen ting. Men til alles overraskelse gjorde gruppe B det hele 23% bedre enn gruppe C selv om ingen av de virkelig hadde holdt en basketball i perioden.

Visualiseringer er med andre ord en utrolig effektiv måte å endre atferd på. Vi anbefaler at du øver på dette før du legger deg til å sove, fordi det er godt dokumentert at det siste man har tenkt på før man sovner setter seg bedre i underbevisstheten. Ikke glem å involvere følelser.

Se for deg situasjoner hvor du opplever ellevill suksess med jenter. Ser for deg at du gjør alt etter boka. Se for deg at dere ler sammen, berører hverandre og har perfekt blikkkontakt. Hun viser klart og tydelig at hun er interessert i deg.
Du kjenner på mestringsfølelsen av å ha full kontroll og at alle du kommer i kontakt med ønsker å være rundt deg. Du observerer at jenter blir nysgjerrig på energien du sender ut og opplever at det bygges opp en kamp om oppmerksomheten din. Du har makten til å velge fra øverste hylle, så du tar med deg hun du liker best og finner et sted for kun dere to.

Øvelse gjør mester.
For best effekt anbefaler vi deg å gjørde dette hver eneste dag. Når det er sagt, er dette kun hjelpemidler. Du blir ikke veltrent av å drikke kreatin og proteinshake hvis ikke du trener, og på samme måte må du ut i den virkelige verden og sjekke opp jenter. Ingenting verdt å ha kommer uten hardt arbeid. Forbered deg på å mislykkes! På samme måte som en diamant må stå i mot enormt press for å bli en diamant, må er det å prøve og mislykkes en uunngåelig del av suksess. Få et guidet videokurs for å øke selvtilliten eller sjekkeferdighetene dine:

Nettbaserte selvtillitskurs finner du her

Nettbasert sjekkekurs finner du her

 

Kilde 1: http://www.nathanielbranden.com/what-self-esteem-is-and-is-not

Kilde 2: http://ubiquity.acm.org/article.cfm?id=2043156

Kilde 3: https://www.goodreads.com/work/quotes/6277-the-7-habits-of-highly-effective-people

Kilde 4: http://www.llewellyn.com/encyclopedia/article/244

Av Espen Korsvik

 

Vi lærer deg sjekkeferdighetene som fungerer på jenter!

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers live sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt. Kurset består av 10 timer teori og 10 timer praksis.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Kurset har hjulpet flere tusen menn i å mestre sjekkekunsten. 31 opplæringsvideoer lærer deg systematisk alle ferdighetene som gjør deg attraktiv for jenter.

blog_slider_01

3- timers videoseminar

Vårt 3-timers videoseminar er fullpakket av teori der du lærer alt du trenger for å tiltrekke deg jenter. Videoseminaret er fordelt på 4 videoer som du kan se når du selv måtte ønske.

kjent fra:

mida 4

Leave a Reply