Hvordan få jenter til å ville ha sex

Hvordan få jenter til å ville ha sex

Slik får du jenter til å ville ha sex med deg

Har du flere kompiser som aldri går alene fra byen eller har du hørt om gutter som får sex når de vil med de jentene de vil, uansett om det er one night stand eller noe mer? Hvis du vil være en av dem, les videre.

Først og fremst er det en myte at jenter ikke bryr seg om sex eller at det skal veldig mye til at hun går i senga med deg. Kjenner du til litt kvinnepsykologi og bruker den rette taktikken, får du det som du vil.

Si at du er ute på byen, velkledd, lukter godt og ser en flott jente. Du trenger først å få hennes oppmerksomhet, snakke med henne og tørre å holde blikkontakt. Du skal få henne til å føle at du er den sjarmerende mannen hun vil ha og få henne til å le sammen med deg. For jenter handler det mye om stemningen og timingen, hun kan føle seg tiltrukket av deg, kjenne hva som kommer til å skje, men du må la være snakke direkte om det. Du kan hinte og gi henne et passende kompliment uten å overdrive dette, vise interesse, men ikke spør direkte om hun vil bli med og se sengen din for at slike kommentarer kan ødelegge alt.

blog_slider_01

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Vær selvsikker, men ikke egoistisk, det er stor forskjell mellom disse to. Kyssing og klining er det neste du skal gjøre når du føler at tiden er inne for det. Det er pirrende og uskyldig, og det kan få ei jente på tanken om å ta det neste steget. Når du kysser ei jente, observer hennes respons og gå gjerne litt videre til å berøre henne eller gå videre og berør henne for å ta det gradvis til neste nivå for å forføre henne.

Når ei jente har blitt hjem med deg, kan du vurdere situasjonen selv. Noen jenter kan være ganske klare for å ha sex med deg umiddelbart etter at dere har kommet inn i dørene, de andre trenger fortsatt litt tid.

Jenter flest er litt usikre i begynnelsen når det kommer til sex, og de er også ofte ikke helt fornøyde med hvordan de ser ut. Husk derfor at atmosfæren betyr utrolig mye. Du bryr deg gjerne ikke om telys, duft og belysning generelt, men hvis du legger litt energi i det, kan det lønne seg for deg. Tenn gjerne litt lys, ha det litt romantisk, så skaper du atmosfære når jenta kan slappe av med deg, og det kan også få henne til å bli klar for sex. Er du litt tålmodig og ikke bare går rett frem med en gang, er det med på å skape en følelse av trygghet, noe som jenter setter pris på og er opptatt av; og for din egen del kan det hjelpe til å ikke bli altfor begeistret. Når du tenker på å skape atmosfære, er musikk en god ting å bruke. Velg gjerne noe romantisk eller nøytralt, ikke bruk din favoritt spilleliste, det er fullt mulig at rap eller heavy metal kan fungere som turnoff i en slik situasjon. Når du har skapt den behagelige atmosfæren og den følelsen av trygghet hos jenta, kan du gå videre etter hvert, men tør å ta initiativ for at hun har kommet hit for en grunn.

Hvis du har vært ute med ei jente noen ganger og vil ha sex med henne, bruk de samme triksene om å lage en god atmosfære. Hvis du undersøker litt på forhånd om hva slags musikk og dufter hun liker, for at det kan varieres fra ei jente til en annen, skal det gi deg ekstra poeng med en gang. Dere har blitt litt kjent med hverandre og har hatt noen felles opplevelser, og det skal føles både naturlig og ønskelig å gå videre i forholdet.
Uansett situasjonen, husk å oppnå målet ditt på en delikat, sjarmerende og bestemt måte hvor jenta skal føle seg flott og interessant mens du beveger deg gradvis i den retningen dere begge vil gå.

Ønsker du å lære mer om selve sjekkeprosessen og hvordan du skaper den store tiltrekningen kan du lese om vårehelgekurs og nettbaserete sjekkekurs. Vi har flere tusen kunder som har gjort stor suksess etter kurs med oss. Du finner all informasjon rundt på hjemmesiden.