Happn

Happn

Lykkes på appen Happn!

Det florerer at datingnettsider og -apper. Happn er det nyeste tilskuddet, og gir Tinder konkurranse.  Happn har noen funksjoner som Tinder ikke har, bl.a. du kan “charme” personer du liker. De får da direkte beskjed om at du har vist interesse (uten at det må gjensidig interesse til, som det er på Tinder).

Dersom personen charmer deg tilbake kan dere begynne å chatte. For øvrig gjelder mange av de samme prinsippene som Tinder. Du liker personen i hemmelighet, og liker personen deg tilbake får dere en match og dere kan starte samtale. Det som får Happn til å skille seg ut fra andre apper, er at den gir deg et signal hver gang du er i nærheten av en person du ofte krysser veier med. Dersom det er en person du ikke er interessert i, kan du krysse personen bort, slik at den ikke blir vist.

Noen tips til hvordan du lykkes på Happn og Tinder: Profilbildet er definitivt viktigst av alt. Tenk bildekvalitet, hva du signaliserer/utstråler i ansiktet ditt, blikket og at det ikke er forstyrrende bakgrunn. En person som kanskje er en 4`er på et bilde, kan med enkle grep gå til en 8`er med riktig utstråling. Dette lærer du mer om på kursene våre.

blog_slider_01

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Les også: Utfyllende guide om hvordan du får deg kjæreste.

Albumbilder: Der kan det være lurt å ha flere bilder som viser mer av din personlighet. For eksempel bilde av deg selv i en aktivitet du liker å gjøre, i en sosial situasjon og kanskje et bilde som viser dine myke og empatifulle sider. Det holder ofte med et godt profilbildet, og 3 albumbilder. Albumbildene burde også være av god kvalitet, og velg så klart ut de bildene som viser dine beste sider. Ta gjerne kontakt med oss og vi kan hjelpe deg og ta gode profilbilder.

happn-app

Beskriv deg selv: Dette feltet er et området der du kan lage en kort tekst om deg selv. Du trenger ikke finne opp noen fancy oneliners. Gjør det enkelt, med en kort oppsummering som beskriver deg, eller noe du brenner for. Om du ønsker og la feltet stå tomt, er det helt greit også. Personlig liker vi jeg å møte mennesker in real life, men Happn og Tinder kan være et godt supplement til det for å treffe enda flere.

Selve kommunikasjonen: Hold det lekent og morsomt. Ikke prøv å skryte deg selv oppi skyene, det har som regel motsatt effekt. Vær ekte, ærlig, naturlig og nysgjerrig uten å virke desperat. La partneren du snakker med få snakke mye. Jo mer du lar han/henne snakke, desto mer interessert vil den bli. Ikke bli chattende i ukesvis, da minsker du sjansen for at det fører til noe mer. Be partneren på et første møte. Kaffe, en øl på puben, en gå tur. En arena som føles trygt for begge to. Utveksle facebook og tlf.nr. er også med på å skape tilstrekkelig med tillit, da det er greit å snoke litt for å finne ut hvem den personen du skal møte er. Lykke til med sjekkingen!

Ps. Mange menn sliter med hvordan de skal tiltrekke seg jenter. Som regel sitter jenta på all “makt/avgjørelsen”  om du får henne eller ikke. Gutta gir jenta all makt, noe som tar vekk all spenningen. Dette tiltrekkes IKKE jenta sexuelt av. Gjennom de siste 13 årene har jeg studert og erfart hvordan man kan lære seg ferdighetene som skaper tiltrekning og får jenta interessert. Dette kan du lære av meg nå hvis du ønsker. Jeg har satt både teori og praksis inn i et system som du enkelt kan lære. Du kan lese mer om det her… 

Av Espen Korsvik