Hei Espen.

Vil bare takke for et flott opplegg. Personlig så slet jeg veldig med å tørre å gå bort til jenter, hva jeg si , ble mye avvist, følte meg redd, og var for det meste inne i stua, fordi der var det tryggest stedet å være. Har undersøkt mye om dating, fordi jeg ønsket å ha suksess i dette..så etter å ha tatt en runde fant jeg ut at Dating adenventure var det rette for meg. Rett og slett fordi det har fokus på å vise hvem jeg er til jente..rett og slett selge meg på min måte..Resultatene mine etter 4 dagers privatkurs er at jeg kan snakke med hvem som helst jente, har fått negative tanker ut av hodet, og teknikk for at dem forblir ute, lært meget gode kommunikasjonsteknikker med blikk, kroppspråk og samtale tema som skaper tiltrekning for å skille meg fra andre menn, har aldri hatt one night stand før, nå hadde jeg det på fredag og lørdag, samt at jeg la igjen mitt mobnr til 7-8 jenter, og flere av dem har tatt kontakt..så nå er det opp til meg om jeg vil gå ut med dem. For dem som ønsker å ha mer jenter, mer muligheter, bedre liv, så er dette noe jeg kan anbefalle på det sterkeste.

Mikael (29)    13.08.2014