Sjekke jenter på nettet

Sjekke jenter på nettet

Hvordan du sjekker på nettet

Vårt kroppsspråk utgjør ca.70% av kommunikasjonen. Derfor er det helt naturlig at nettdating kan være utfordrende og lett føre til misforståelser. Da kan det være godt med noen kjøreregler som hindrer deg å bli satt i ett feil lys.

Det er ingen fasitsvar på hva, hvordan og hvor mye du skal si når du chatter med en potensiell partner på nettet. Men noen holdepunkter går igjen og skaper forutsetningen for en god kommunikasjon.

Å lytte og å vise interesse for den du snakker med skaper god tillit. Her kommer også viktigheten av å svare på meldinger innen rimelig tid. Å vente mange dager og uker med å svare gir den du snakker med ett inntrykk av at du ikke er interessert. Så hvis du er interessert må du handle på samme måte.
Men dette betyr ikke at du skal spørre jenta ut på date ved første melding. For de fleste jenter ønsker å få ett inntrykk av mannen før hun møter han. Hun ønsker tross alt å danne seg en mening om dette i det hele tatt er en mann hun ønsker å treffe. Så gi uttrykk for at du er interessert ved å vise litt interesse for jenta.

blog_slider_01

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Ærlighet er alltid viktig, også under nettdating, selv om du skulle være redd for at jenta ikke skulle like at du f.eks. har barn el aldri har vært i ett forhold. For sannheten kommer frem før eller siden, og da kan du være sikker på at jenta reagerer sterkere på at du lyver enn hun ville gjort om du hadde svart ærlig. Hvis du lyver for jenta vil den tilliten dere har bygd opp brytes ned og jenta vil ikke lenger føle at hun kan stole på det du sier. I verste fall kan hun bryte kontakten direkte.

Men det skal sies at å være ærlig ikke er det samme som at du må fortelle om alt i livet ditt. Hun trenger ikke vite om alle utfordringene du har i hverdagen. Så unngå og snakke om gamle ekser og kjæresteforhold. Eller å snakke om krig, politikk eller triste ting. Hun ønsker ikke å høre om det. Så bevar heller livshistorien og dine refleksjoner til hun har fått ett godt bilde av deg.

“Så hva skal vi da snakke om?” – Jo, felles interesser er en god start. Liker du jenta har dere mest sannsynlig noe til felles. Hvis ikke, bør du kanskje revurdere om dette er jenta for deg. Sett at du er ute etter ett mer langvarig forhold da. Er du ute etter en kortvarig flørt er kanskje utseende det viktigste. Men du skal uansett skape en trygg og tillitsfull flørt. Jenta vil ikke møte en mann som ikke viser interesse for henne. Så noe felles må dere finne å snakke om. Det verste du kan gjøre, uansett om jenta har samme intensjoner, er å spørre om å “få seg ett ligg” på første melding. Det er bare respektløst.

Hvis du sammen med å finne noe interessant å snakke om, klarer å få inn en humoristisk tone er du på god vei. Men vær forsiktig med å bruke for mye ironi og sarkasme. Slik humor kan nemlig lett misforstås når man ikke ser kroppsspråket. Her må du altså føle deg litt frem og ikke trå for brått uti. Det er tross alt ikke en selvfølge at jenta vil synes du er morsom selv om du selv gjør det.

Og sist, men ikke minst, skriv noe på profilen din. La mer enn profilbilde være grunnlag for å svare deg. For skriver du ingenting er sjansen også stor for at jenta ikke gidder å svare deg.
Og når du skriver, forsøk å vise at du er slik du sier at du er. Har du bra humor, så vær humoristisk. Er du intelligent, så fremstå som smart. Å fremstå har nemlig mye større sannferdighet enn hvis man skriver det.
Den største utfordringen når du skriver om deg selv er kanskje å skrive en tekste som skiller seg ut fra de andre. Veldig mange menn skriver nemlig diffuse tekster som kan matche alle jenter for å unngå å bli mislikt. Dette kan f.eks. være “jeg liker å trene, reise og å være sosial, men jeg liker også en kveld foran tven”.
Sannheten er at når du skriver så generelt, så vil jenta synes du er kjedelig. I følge profilen din vil det da ikke være noe spesielt med deg kontra andre menn. Så skriv også noe som ikke alle andre har.

Så enten det er på profilen din eller når du snakker med jenta, vær trygg og tydelig i det du skriver og ikke være redd for å skille deg ut. Still krav og stå for det du sier. Krav innen rimelighetens grenser indikerer at du ikke er desperat og at du er trygg på deg selv. Da fremstår du som en skikkelig mann. Og det er tross alt det jenta ser etter..

Ønsker du å lære mer om hvordan du sjekker jenter på nettet, eller i virkeligheten på gata, eller utesteder kan du sjekke ut kursene våre. Vi har live 3-dagers helgekurs i sjekking og nettbaserte sjekkekurs. Du finner all informasjone her på hjemmesiden.