Hvordan bli en supersjekker

Hvordan bli en supersjekker

Sjekk jenter på en enkel og naturlig måte

Du som mange andre har sikkert opplevd at noen kvelder på byen går veldig bra. Din selvfølelse er veldig god, Du føler deg uovervinnelig og alt går akkurat som du ønsker. Vi kaller det “Å være i sonen”. I denne artikkelen skal vi lære deg noen teknikker hvordan du kommer i denne tilstanden, samt en ekstremt god teknikk for å ha det gøy og skape tiltrekning.

Det er to ting du bør fokusere på for å komme i “sonen”:

1. Oppvarming
2. Å ha det gøy

Først blir det en liten del på oppvarming, deretter en større del på det å ha det gøy. Jeg tenkte å avslutte med det jeg ser på som den hellige gral når det kommer til sjekking, det vil si det nærmeste du kommer til en magic pill, og det er det jeg kaller PP-teknikken. Dette er en teknikk som står godt alene, men som sammen med oppvarming tar deg til det jeg som gammel basketballspiller kaller “sonen”. Det basketballspillere snakker om at de er i når alle skuddene de tar på magisk vis går oppi kurven. “Swish! Nothing but the net!”. Jeg har lagt merke til at det er flere som etterlyser hvordan man kommer i den tilstanden hvor man har det jævla gøy ute. I denne posten skal jeg gi dere en oppskrift på dette. Nysgjerrig nå? Hehe…

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Oppvarming

I sjekking som i all annen idrett er det viktig å varme opp. For vår del er det ikke kroppen som må være varm, men den sosiale hjernekapasiteten. Jeg pleier å si at man må koble sammen hjernehalvdelene. I praksis betyr det at man er i en ikke-logisk tilstand hvor man assosierer kjapt. Det er den tilstanden du er i når du slipper å tenke på hva du skal si, du har en tendens til å ha kjappe comebacks, til å være morsom og kreativ. I denne tilstanden er det morsomt å være sosial, du er komfortabel og du føler deg som en konge. Om du kan relatere til den følelsen, er det bra, da har du vært der før, som betyr at det burde være enkelt å komme dit igjen. ( For dere som har tatt kurs med oss kjenner dette helt sikkert igjen )

Helt generelt anbefaler jeg å være sosial før du drar ut. Vorspiel er en klassiker i så måte. Improøvelser er også kjempelurt. Du blir da tvunget til å skru på kreativiteten som er alfa omega i sjekking. Blir dette vanskelig så har du alltids “Vil du bli millionær”-hjelpemiddelet… spør publikum. Nei, ring en venn. Ring en venn og skravle deg selv ut av hodet. Ofte når vi holder kurs har vi slike øvelser før vi går ut.

Når du er ordentlig varmet opp, trenger du ingen åpnere. Du går rett og slett bare bort til den jenta du liker og sier noe fantastisk som du ikke planla. Som regel er “Hei” ekstremt fantastisk. Når du er kald i hodet, eventuelt inne i ditt eget hode, altså ikke varmet opp/ikke i state, kan “hei”-åpnere være litt stakkato å følge opp. Derfor anbefaler jeg, om du er enig i at “hei”-åpnere er litt kjipt når man ikke er varm, å ha en planlagt åpner til å bruke i oppvarmingen.

For min egen del holder det ofte med å åpne ett sett, så er jeg varm. Andre kvelder må det mer til. Dette blir såklart enklere jo mer komfortabel du er med å sjekke jenter. For sjekking er litt som å bade i kaldt vann. Man er litt nervøs for å hoppe ut i det og ender gjerne med å pine seg selv ved å vasse ut i vannet cm for cm i stedet for å bare hoppe uti. Regel for en god og effektiv oppvarming er en variant av 3-sekundersregelen. Du serr jenta, og åpner med en gang. Eller som vi pleier å si: RETT I SET! Så slipper du å bli han som stikker tåa uti vannet, altså står og kaster bort verdifull tid på å psyke seg opp, bare for å bli mer og mer nervøs. Når man først er i vannet er det kaldt og jævli, men kroppen venner seg fort til det og før du vet ordet av det koser du deg.

Et tips til en leken åpner er og gi jentene et dilemma. Eks. “Hvis du måtte, ville du datet en jomfru, eller en som har ligget med 100 damer?” Og når jenta har svart, så er du lekent uenig og prøver å overbevise henne om at hun bør velge det andre. Så hvis hun velger jomfru, argumenterer du såklart med…? Yes. At han andre har mer erfaring. Det er slik diskusjon (og kjærlighet) skapes, med uenighet.

Overgangen fra kald til varm merker dere på hvor kule og selvsikre dere føler dere, og ikke minst på responsen fra jentene som sannsynligvis blir bedre og bedre. Forhåpentligvis begynner dere å ha det gøy allerede under oppvarmingen. Da er mye gjort.

 

PP-teknikken = Å ha det gøy!

PP står rett og slett for pisspreik.

Det er jo ikke et nytt sjekketriks å være litt useriøs, men fortvil ikke, vi skal ta det lenger og litt mer strukturert.

Jeg har lenge visst at det er lurt å være litt useriøs når man sjekker ute på byen fordi folk er ute for å ha det gøy, men jeg la aldri noen stor vekt på det. Helt til en dag jeg holdt kurs. Jeg demonstrerte for eleven en hel kveld (var en long term-elev). Etter kvelden var eleven helt gira og kom bort til meg og sa: “Fy faen, dette er jo helt SYKT!! Du snakker jo BARE piss, også blir jentene helt gærne etter deg!”

Det fikk meg til å tenke. Ja, jo, jeg gjør jo egentlig ikke så mye mer enn det (såklart det er andre prossesser involvert også, men det kan du lese mer om på hjemmesiden eller ved å ta et kurs ). Jeg begynte å tenke på hva fellestrekket til alle de beste sjekkerne jeg kjente var. Hva hadde de til felles? De er alle veldig forskjellige og har forskjellige stiler og personligheter, men de prater alle sammen mye piss. Jeg gjorde det selv uten å være spesielt klar over det. Men hvorfor gjør vi dette, tilsynelatende ubevisst? Jo, fordi når man er veldig mye ute som vi var/er, så blir man drittlei seriøse samtaler, så det er en form for selvunderholdning. Som dere sikkert har hørt eller lest før så er kunsten å underholde seg selv ute veldig viktig når det kommer til sjekking (google Self Amusement om du ønsker forklaring på dette.)

Så jeg tenkte som så at jeg måtte prøve å bryte dette ned og strukturere det sånn at jeg kunne lære dette bort på en enkel måte. Aldri hadde jeg trodd at det skulle bli så effektivt som det ble. Jeg har nå lært dette bort til en haug av elever og dette er noe alle (iallefall de som har lært det til nå)får til, og ikke minst får syke resultater av – kjapt. Og da mener jeg også de med et ekstremt dårlig utgangspunkt. Derfor er dette det jeg mener er det nærmeste en magic pill man kan komme, spesielt for nybegynnere, men også for de på høyere nivåer.

Let’s get to it. Forventningene står vel i taket. Så du kan jo bare bli skuffet nå… Blir litt som en syk tryllekunstner som får alt til å forsvinne sporløst i hånden, og han sier han skal lære deg det og du er supergira. Så viser det seg at det kun var en falsk tommel han puttet tingene i. “Var det bare det? Så enkelt?” Også får du ikke engang gjort det selv, fordi du såklart ikke har en falsk tommel. MEN, her følger iallefall tommelen med.

Du skal ha følgende mindset: Jeg driter i resultater, jeg skal kun ha det gøy. GIRLS JUST WANT TO HAVE FUN! I’M A GIRL!

Nei du er såklart en mann, men vi menn liker å ha det gøy vi også, uten at vi må ha en knekk på håndleddet av den grunn. Jeg går bort til jenter for å underholde meg selv, flørte litt og for å finne ut om de er kule. Liker jeg jentene eskalerer jeg, det er bare sånn jeg er.

Så, hvordan skal man ha det moro på byen? Jo, såklart, akkurat som meg, ved å kødde med folk.

 

Bieffekter av denne superenkle teknikken du nå straks skal lære:

 • Du kommuniserer høy verdi (“ingen” tør å kødde med folk med høyere verdi enn seg selv)
 • Du virker mystisk
 • Du er morsom/leken
 • Du er komfortabel
 • Du gir faen
 • Du er uforutsigbar
 • Du er spennende
 • Du underholder deg selv

 

Noen som kjenner igjen noen attraktive kvaliteter her? Yes, dette fører til at jenta blir tiltrukket av deg, blir litt usikker/nysgjerrig på deg og best av alt; det er kjempegøy!

 

Selve teknikken:

JUG. På en overdreven måte. Yes, du hørte riktig. Ikke akkurat politisk korrekt. Men det er lov å lyve såfremt man gjør det for å kødde med folk. Jug så du overrasker jenta, gjerne sånn at hun først tror du juger også. Trikset er at du skal med alle dine evner overbevise henne om at du snakker sant. Spesielt enkelt er det å kjøre PP-teknikken på alle spørsmål jenta stiller deg. Så fokuser på det.

Her kan det være lurt å ha noen faste svar på lur for å gi deg selv en enkel start.

Hvilke spørsmål er det man ALLTID får når man snakker med ukjente jenter? “Hvor er du fra?” “Hvor gammel er du?” Hva jobber du med?” “Hva heter du?”

Her er det greit å ha noe fast.

Jeg skal gi dere et eksempel på en typisk interaksjon som jeg sikkert har hatt hundre ganger:

Jenta: Hva jobber du med?
Meg: Gjett. (Gjettekonkurranse gjør samtalene mer spennende )
Jenta: Vel, bla bla snekker.
Meg: Nei, jeg jobber som Gynekolog. (Lurt smil)
Jenta: Haha yeah right.
Meg: Jo, det er faktisk sant.
Jenta: Oi…hmmm…
Meg: Slapp av, jeg klarer å skille mellom jobb og fritid.
Jenta: Hahaha…du bare kødder.
Meg: Nei, helt seriøst.

Og sånn holder jeg på til hun faktisk tror meg. Deretter:

Meg: Kjenn på hendene mine…du kjenner at jeg er en kar som jobber mye med hendene!
Jenta: Haha fy faen.
Meg: Har alltid likt å jobbe med hendene. Neidaaaa, herregud, såklart jeg ikke er en gynekolog. Kunne du ha datet en gynekolog?
Jenta: JEG VISSTE DET! *dask i skulderen* Hmmm…vet ikke…hadde kanskje vært kleint.

Så har vi en kul samtale om hvorvidt gynekologer er perverse nerder eller ikke. Poenget er: Skryt på deg/jug noe som overrasker henne, få henne til å tro på det, deretter overdriver du til hun enten skjønner at du kødder, eller så sier du at du kødder. Nå skal det sies at det finnes en dame i Kjøben som fortsatt tror jeg er en spøkelsesjeger, og ei her i Oslo som tror jeg er vokalisten i Luxus Leverpostei, så det hender det går litt fort for seg.


Jenta: Hvor er du fra?
Meg: Gjett!
Jenta: Oslo.
Meg: Jeg er faktisk fra Russland.
Jenta: Seriøst?
Meg: Jepp. Jeg ble adoptert til Norge når jeg var fire år.
Jenta: Oi.
Meg: Jeg var faktisk et gatebarn. De fant meg og to storebrødre i Moskvas kloakk, der satt vi og sniffet lim. Sykt å tenke på i dag.
Jenta: Du kødder!!!
Meg: Ja, såklart. Men jeg kunne vært russisk, sant? Jeg er veldig norsk.

Jug om noe spektakulært, få henne til å tro det, overdriv til hun skjønner du kødder og derfor vil føle seg litt dum som trodde deg, eventuelt si at du kødder.

Grunnen til at dette funker, er de bieffektene du leste lenger opp, men det er også noe som skjer med deg. For jenta blir reaktiv i forhold til deg når du kødder med henne, noe som gir deg følelsen av å være “overlegen”, som igjen gjør at du oppfører deg mer selvsikkert. Dette er også en av grunnene til at direkteåpnere på day game fungerer så bra for nybegynnere, fordi jentene blir så satt ut og forlegne, at gutten oppfører seg selvsikkert og dominant som følge av hennes reaksjon, han føler at han har høy verdi og begynner å oppføre seg deretter. Jeg har sett de mest sjenerte gutter plutselig gå over i selvsikkert flørtemodus som følge av dette, selv om de i følge seg selv ikke vet hvordan man flørter. Ganske morsom psykologisk effekt, som er veldig fordelaktig.

Nå anbefaler jeg deg at du finner på noe eget og ikke minst at du varierer masse og improviserer mest mulig. Du vil at dette skal bli naturlig for deg. For at du skal forstå konseptet får du her en rekke eksempler på ting du kan si som er spektakulært nok:

Jeg jobber som:

 • Gynekolog
 • Jordfar (HEHEHEHE)
 • Healer
 • Klarsynt
 • Politispaner
 • Spøkelsesjeger
 • Plastisk kirurg
 • Prest
 • Gitarist i
  [semikjent band]
 • Programleder på TV
 • Stripper (Ekstra morsomt om du er litt tjukk, +poeng for selvironi)
 • Fotballspiller i England

 

Ellers kan det være gøy å si du er jomfru, at du lever i sølibat, at du er evnukk, at du er homofil eller hundre andre ting du måtte finne det for godt å kødde med.

PP-teknikken fremføres med et lurt smil og glimt i øyet
, men også seriøs for å vippe de over pinnen til å faktisk tro på deg.

 

WINGMAN BONUS:

Er du ute med en wing kan det være gøy å kjøre PP i team, gjennom en liten improlek. Dere står og snakker med noen jenter ute og du sier til Wingman “Du må fortelle jentene den historien du fortalte meg i stad. Jeg trodde jeg skulle le meg ihjel. Den om han bakeren i Tyskland. Med han pakistaneren og pølsa vet du.” Dette er såklart bare noe du fant på, denne historien eksisterer enda ikke, men fortvil ikke, regelen er nemlig at din wing MÅ si ja på en sånn forespørsel og derfor finne på denne historien på sparket. Dette er veldig gøy, og ikke minst er det morsomt å se hvor lenge jentene henger med før de skjønner at dere kødder.

Det du IKKE oppnår med denne teknikken er tillit. Tillit er viktig, derfor er det viktig å ikke overdrive dette. Jeg har en kompis som er ekstremt useriøs og han drar mer damer enn de aller fleste jeg kjenner, men det hender han mister damer fordi han nettopp er for useriøs. Han klarer rett og slett ikke skru av. En grei regel er å kjøre PP de første 5 minuttene av interaksjonen, for deretter å være mer “seriøs”. Eventuelt at du krydrer med PP. Dette er en kalibreringssak. Men heller for mye enn for lite i starten. Det er lettere å tone ned enn opp.

Husk: Fokuser på oppvarming og moro, så kommer jentene enten du vil eller ikke.