Hvordan blir jenter flinke til å sjekke?

Hvordan blir jenter flinke til å sjekke?

Noen tips til jenter sjekkearenaen

Den typiske feilen jenter gjør er at de er litt for passive og sender for subtile hint om interesse som dessverre mange gutter ikke skjønner.

Jenter må tørre å ta mer initiativ og gjerne vise gutten at hun er interessert. Menn tiltrekkes primært av utseendet og sekundært av personlighet. Mens for jentene tenderer det til å være motsatt, de setter personlighet foran utseendet.

Det betyr at det er utrolig viktig for en jente å gjøre seg så attraktiv som mulig. Det vil si å sminke seg på en riktig måte, kle seg gjerne sexy/pent i forhold til kroppen din. Her finnes det utallige blogger om temaet. Viktig poeng her er at gutter har forskjellig smak hva angår jenter, noen liker jenter med former, noen liker tynne jenter, og andre liker jentene litt kraftige. Menn liker generelt jenter som er feminine. Dess mer feminin, dess mer sexy vil du være i en manns øyne.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

En jente kan åpne på samme måte som menn ved å være direkte eller stille et spørsmål etc. Viktig at hun er positiv og blid, har selvironi og er morsom. Dette er veldig attraktive egenskaper. La mannen lede, så han føler seg som en mann rundt deg, ellers kan han bli skremt bort. Bruk øyenkontakt og blikk, dere har stor forførende makt i øynene deres. En annen ting som er greit å ha i bakhodet er at menn søker å gi trygghet, så et typisk triks for en jente er å fryse litt eller være litt redd for han slibrige i baren osv. Det betyr IKKE at du skal være pysete. Lyst å lær mer om sjekking? vi kjører sjekkekurs for jenter også. Ta kontakt med meg på espen@dating-adventure.com . Ps. Vi har også et nettbasert selvtillitskurs som mange jenter har hatt stort utebytte av på sjekkearenaen. Les mer om det her

Av Espen Korsvik

 

One Response

  1. Bloggtoppen sier:

    Hvordan blir jenter flinke til å sjekke? | Dating Adventure – Øk din tiltrekningskraft med et av våre sjekkekurs…

    Den typiske feilen jenter gjør er at de er litt for passive og sender for subtile hint om interesse som dessverre mange gutter ikke skjønner….

Legg igjen en kommentar