Hvordan oppføre seg på date?

Hvordan oppføre seg på date?

Hvordan du oppførerer deg bra å gjør et godt intrykk på date

Hvordan skal en oppføre seg på date?

Vær naturlig og avslappet, ikke gjør det til en big deal, fokuser på den andre personen. Tør å være leken og flørt masse. Fokuser på å ha det gøy samtidig som dere blir kjent. Da kan det være lurt å dra på en plass der du føler deg komfortabel. Gjerne i en setting som gjør det enkelt å flørte. Vi er ikke så fan av den typiske kinodaten, eller restaurantdaten, fordi den statiske settingen fort i utgangspunktet kan bli kjedelig. Da er vi mye mye mer fan av en videodate hjemme hvor man kan eskalere ting… eller en date hvor man opplever noe spennende sammen, eventuelt en date hvor man kan ha det gøy. Noe annet som også er fint er en date i en bar hvor man kan ta seg et par øl, som gjør begge mer komfortable og en mer velkjent flørtesetting.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

 

Hva skal man absolutt ikke gjøre?

Sjekking handler ikke så mye om å gjøre alt rett, men mer om å ikke gjøre så mye feil. Feil gutter ogjenter ofte gjør: – Skryte/kvalifisere seg, ikke engang subtilt, det skinner stort sett alltid igjennom – Prøve å imponere – Prater for mye, redd for stillhet – Fikler, tydelig nervøsitet – Er ukomfortabel – Eskalerer ikke, eller til feil tidspunkt – Viser for mye interesse – Har mer fokus på å prestere enn å være i nuet og kose seg – For feige – Snakker bare vennskapelig, ikke noe flørting/erting – Kjedelige logiske intervjuaktige samtaler – Vise at man er interessert i forhold for tidlig (det fjerner spenning – Er for opptatt av å bli likt(enig i alt, smiler og ler for mye).
 

Av Espen Korsvik