Hvordan sjekke jenter

Hvordan sjekke jenter

Å sjekke jenter på en enklere måte

Hvordan sjekke jenter; Å sjekke opp jenter kan være komplisert. Vi har alle kjent følelsen og være utilstrekkelig på sjekkearenaen. Men heldigvis kan dette læres. Med økt kunnskap vil du raskt kunne forandre resultatene dine fra å være middelmodig, til svært gode. Det sitter kun i hodet ditt!

 

 

 

I artikkelen Hvordan sjekke jenter skal jeg svare på noen spørsmål vi har fått.

Hvordan sjekke jenter 1.

Hva er deres beste tips for å finne ut om en jente liker deg. Ja, jeg kunne ha spurt henne rett ut om å bli med meg på middag, men jeg vil helst har sikre bevis for at hun vil før jeg spørr. Hva bør jeg se etter? 

Dette er en typisk guttegreie, vi vil være sikre først, vi vil ha tillatelse før vi tør å gjøre noe, sikre at ikke egoet vårt blir tråkket på av en avvisning. Først vil jeg bare si at den beste måten å finne ut om jenta liker deg på er å eskalere med henne, som feks å gå for kysset etc. For noen jenter kan se ut som de ikke liker deg selv om de gjør det, mens andre begynner å like deg i det de ser at du går for det du vil ha. Det er dominans i det å eskalere kjapt, noe mange jenter blir tiltrukket av.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

En liste over indikatorer på at jenta er tiltrukket av deg: – Hun er engasjert i samtalen med deg – Hun smiler – Hun ler av vitsene dine – Hun fniser – Hun ser på deg med et hundevalpblikk eller fascinasjon – Hun tar på deg – Hun tar initiativ til forskjellige ting, som å forflytte seg, spandere på deg, finne på ting – Hun stiller deg spørsmål – Hun gir deg komplimenter – Hun viser deg stolt frem til vennene sine – Hun biter seg i leppa når hun ser på deg – Hun tar seg i håret, retter på kjolen eller fikser på andre ting – Hun skryter og søker bekreftelse – Hun sklir av stolen.

Hvordan sjekke jenter 2.

Hvordan vise interesse for jenta uten og bli for pågående?

Det å speile interessen kan ofte være lurt. Hvis du merker at du gir mye mer enn henne, så blir det ubalanse og du mister tiltrekning fra henne. Vær oppservant på din atferd og oppførsel og finn ut hva som funker og hva som ikke funker. Når du gjør dette blir du mer bevisst på deg selv, og du kan luke vekk evt. uvaner.

 

Hvordan sjekke jenter 3.hvordan sjekke jenter

Skal manen spandere på første date?

Det er ikke så nøye hvem som tar regningen, ikke gjør dette til en big deal.

 

Hvordan sjekke jenter 4.

Mange menn er både macho og overlegen. Er det riktig oppførsel ovenfor jenter?

Nei, vær sympatisk og ydmyk, vennlig, leken og hyggelig. Da er også sjansen for at jenta jenta kommer bort til deg mye større.


Hvordan sjekke jenter 5.

Jeg er betatt av en jente på jobben. Hvordan inviterer jeg henne på date?

Den som intet våger intet vinner.  Mann deg opp! Slå an en prat med hun, avslutt med å invitere hun med på noe du allerede skal gjøre, feks;  “jeg skal på Åpenbar å ta en drink med noen venner etterpå, hyggelig om du vil være med”. Gjør det enkelt og uforpliktende.

 

Hvordan sjekke jenter 6.

Bør man gå for kyssing på første date?

JA! Da finner du ut om det  on, eller off. Jo lengre du venter, desto mindre sjanse er det for at tiltrekkningen varer. Du etablerer forholdet i starten. Hvordan sjekker jenter er en ferdighet som kan læres.

 

Av Espen Korsvik