Er jenta interessert

Er jenta interessert

Typiske indikatorer på at hun er interessert i deg

Det er mange situasjoner der både gutten og jenta har likt hverandre, men hvor ingen av dem har tatt initiativ. Dersom du forstår signalene fra jenta om hvorvidt hun er interessert eller ikke blir flørting og sjekking både enklere og morsommere.

Noen ganger er signalene tydelige, og du skjønner relativt greit at her er du på rett spor. Andre ganger kan signalene være mer subtile og vage, og det kan være vanskeligere å oppfatte. Enkelte ganger er det også slik at jenta kan føle at hun hinter tydelig om interesse, mens guttene ikke oppfatter tegnene. Det er viktig å poengtere at vi ikke mener at du skal gå rundt å lete etter signaler – da vil sannsynligvis samtalen miste noe av spontaniteten. Det kan likevel være greit å være obs på tegnene, slik at det kan være opp til deg å ta neste steg…

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Her er noen indikasjoner på at hun er interessert:

* Smil – det mest selvfølgelige og åpenbare tegnet på interesse.

* Berøring – enten uoppfordret, eller at hun berører tilbake når etter at du har berørt henne.

* Hun virker selvbevisst – fikser seg på håret, passer på at antrekket sitter bra.

* Nysgjerrighet – hun er interessert i deg og stiller spørsmål.

* At hun introduserer deg for vennene sine – eller at hun skryter av deg til vennene sine for å ”selge” deg inn.

* Hinter om en anledning til å møtes, hvis dere snakker på Tinder eller liknende. Eller at hun hinter om å møtes igjen, hvis dere er på byen, har møttes tilfeldig eller er på date.

* Sier direkte at hun liker deg.

Vi i Dating Adventure kjører kurs i sjekking og hvordan skape tiltrekning. Blandt våre kursdeltagere er det mange som opplever stor respons fra jenter som er interessert. De opplever bl.a. at jenter er veldig direkte og går for kysse, ber de på date, legger opp til one night stand og vil møtes igjen. Som du skjønner er dette serdeles klare tegn på at hun er interessert!

Av Espen Korsvik

Legg igjen en kommentar