Møt jenter på nettdating

Møt jenter på nettdating

Slik møter du jenter på nettdating

På en sjekkeside på nett snakker jeg med en jente. Vi har pratet en stund og nå vet jeg ikke hva jeg skal skrive lengre. I begynnelsen kunne både jeg og hun finne på å spørre hverandre om ting, men etter hvert har det blitt sånn at hun spør mindre og svarer med kortere meldinger. Jeg har foreslått at vi skal møte hverandre, men har liksom bommet litt på tidene for henne. Så spørsmålet er da: hvordan holde en samtale like interessant, samt at hun svarer eller spør meg mer? Og er det også slik at jenta kan finne på å spille litt kostbar, slik at det er gutten som må prøve å holde liv i en samtale?

Svar:

Jeg skjønner det slik at du ikke har møtt jenta face-to-face enda? Det er nok litt sånn at jenter holder litt tilbake og spiller hard to get til tider. Det som ofte skjer på slike chattesider er at det blir altfor mye skriving frem og tilbake, og så dør samtalen ut fordi spenningen går vekk.

Du skriver at du har prøvd å sette opp et møte med henne uten hell. BRA at du har prøvd! Det er viktig å få møtt jenta, for det blir kjedelig og bortkastet tid i lengden å bare chatte. Da blir man jo ikke kjent med hverandre.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Det jeg foreslår er at du holder litt igjen uten og unngår å være så tilgjengelig for henne. Hvis dere har chattet en stund uten at hun er interessert i å møte deg er det bare og gå videre. Slik at du ikke kaster bort tiden din unødvendig.

Hold balanse i samtalen. Dvs. hvis du er mer interessert i å møte henne enn hun er i å møte deg er det feil balanse, og jenta mister interesse. Da må du holde mer tilbake hvis du ser hun gjør det.

Er det rett og slett bare logistikkproblemer for å få møtt henne, er det bare å gi jenta muligheten til og sette opp nytt møte. Som f.eks.

Jenta sier: Nei, det passer desverre ikke da. Har jobb, deretter middag med noen venninner etc…

Du svarer:  Ja okei, høres trivelig ut! Gi meg bare en lyd når det skulle passe for deg. (Da legger du dette i jentas hender uten at du trenger å mase noe mer.)

Du kan også gi henne ditt tlf. nr. eller Facebook-info og si: Send meg en melding en annen gang det skulle passe. (SMS og Facebook er mer intimt enn på chattesiden og et steg nærmere å møtes.)

Tar ikke hun initiativet da heller, kommer du jo uansett ikke til å få møtt henne.

Profilbildet: Det er svært viktig og ha et bra profilbildet. Så hold deg unna den mørke kjellerstua til din mor, eller selfie på badet. Hør med en kompis som er flink å ta bilder. Fokuser på at du har et godt ansiktsuttrykk der du viser personlighet, uforstyrrende bakgrunn og bildet burde være av god kvaliet. 

Da ønsker jeg deg lykke til med nettdatingen.

Av Espen Korsvik