Slik sjekker du jenter på nettet

Slik sjekker du jenter på nettet

Hvordan snakke med jenter på nettet

Endelig er du i gang, og du har opprette en fin profil på nettet. Du har allerede fått oppmerksomheten fra damer i form av noen meldinger som har kommet til din innboks. Her starter den virkelige jobben – hvordan skal du snakke online for å opprettholde interessen hos damen, bli bedre kjent og finne ut om det er noen du vil møte.

Først og fremst les nøye gjennom det som står i profilen hennes og ikke spør om det samme, men helst bygg dine spørsmål videre på de fakta som er oppgitt. For eksempel, hvis det står «Jeg er aktiv og liker å gå turer», kan du spørre «Hvor liker du best å gå turer?», «Hva syns du om en aktiv ferie?». Da har vi kommet til en annen viktig ting – still åpne spørsmål som lar damen fortelle litt og ikke bare svare «Ja/nei».

blog_slider_01

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Jeg ville sagt at det ikke er lurt å starte tidlig med veldig personlige spørsmål som «Hvorfor ble du skilt?» eller «Når hadde du siste gang en kjæreste?». Det er ikke det du vil finne ut av nå, og slike spørsmål kan virke litt merkelige tidlig i en samtale. Det er så mye annet du kan spørre om for eksempel, jobb, venner, fritid, samfunn, reiser, bøker, sport, filmer, trening og prøv gjerne å holde dialogen litt leken.

Gutter har tendens til å være korte i sine svar. Det kan være lurt å gi litt mer av seg selv der inne, da dette er en arena for å selge seg inn på en attraktiv måte. Så gjør litt innsats og svare skikkelig på hva hun spør om og gjerne slå til med en refleksjon eller utgangspunkt for en diskusjon.

Selv om dette er på nettet, er det ingenting i veien med å gi en kompliment. En kompliment trenger ikke å relateres kun til utseende, du kan gi en kompliment til den måten hun skriver på, utrykker sine meninger, deler refleksjoner osv. men bare passe på å ikke overøse henne med for mange. Et lite komplement her og der er bare hyggelig.  Jenter med god selvtillit setter også pris på litt annerkjennelse og bekreftelse på at han kjekkasen fra nettet faktisk synes at hun har selvstendige originale synspunkter.

Timing har også noe å si. Finn en balanse på hvor ofte du svarer henne. Det er bare spennende å la henne vente litt med svar fra deg, men pass på at det ikke blir for lang tid.

Etter dere har blitt litt kjent, interessen er gjensidig, og at det kunne vært kjekt å endelig sees, er det bare å be henne ut på date. Spør rett ut om hva hun syns om å møtes for en tur, kaffe eller se en film hjemme hos deg. I de fleste tilfellene hvis hun er interessert, vil du få «Ja»; hvis det blir «Nei» er det bare å gå videre å finne neste jente. Det er ikke noe vits å bruke masse tid på ei som er ikke er så interessert, eller ikke tør å hoppe i det. Date gjerne flere jenter samtidig, det gjør at du blir mindre redd for å miste hun “ene” jenta. Jo mere valgmuligheter du har rundt deg med jenter, desto mer attraktiv blir du for de.

Vi anbefaler: tinder, sukker og norgesdate.

Trenger du enda mer fordypning i selve sjekkeprosessen kjører vi i Dating Adventure sjekkekurs. Vi har 3 dagers livekurs, privatkurs og nettbaserte sjekkekurs. Du finner alt av informasjon om kursene rundt på siden her.

Lykke til med datingen!