Ensomhet

Ensomhet

Gå fra å være ensom til sosial

Følelsen av ensomhet kan oppleves som vondt. Her i denne artikelen skal jeg gå gjennom endel ting du kan gjøre for å unngå ensomheten. Så føler du deg ensom, ta deg selv på alvor. Ikke grav deg ned, men gjør noe med det.

‘’Men hva kan jeg gjøre med det?’’ er kanskje første tanken. Vi har noen tips som kan hjelpe deg å komme i gang slik at du kan få tilbake smaken på livet og å tørre å utfordre deg selv.

Det første essensielle ved ensomhet er å innrømme og ta ansvar for problemet slik at du kan gjøre noe med det. Ensomhet og lav selvfølelse viser seg ofte og henge sammen. Derfor kan det være viktig at du får noen å snakke med, enten en profesjonell eller en nær person som du har tillit til. Våg å møte blikket til andre, smil og prøv å vise at du ønsker kontakt. Ta initiativ til å være sammen med noen du trives i lag med. For det er viktig at du omgås mennesker med positiv energi som kan gi deg annerkjennelse og løfte deg opp.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Enten du er i jobb, studier eller er sykemeldt, er det viktig at du tar deg tid til å dyrke dine interesser. Hvis du ikke vet hva du interesserer deg for, så er dette ett ypperlig tidspunkt til å finne ut av det. Kanskje er det noe du har hatt lyst til å prøve lenge? Eller er det i hvert fall noe du er villig til å prøve? Mange interesser skaper rom for sosialisering, hvor man naturlig vil møte andre mennesker. En interesse kan dermed i seg selv gi deg sosialisering. Men det skal sies at det er ingenting i veien med å velge en interesse som gir deg alenetid. For ensomhet henger ikke nødvendigvis sammen med det å være alene. En studie utført av forskere i University of California viser nemlig at kun 18% av de som følte seg ensomme, var alene. Det viktigste er derfor ikke at det må være sosialt, men at det er en interesse som er meningsfull og givende for deg.

Søker du derimot en venn kan en interesse som deles med noen være en god ide. Ett vennskap oppstår nemlig ofte gjennom felles interesser. Og får du en invitasjon til å være med på noe, så si JA. Gi det er sjanse, selv om du kanskje der og da ikke føler for det. For hvis du ønsker forandring, må du også forandre på noe. Selv om det kan føles ubehagelig i førsten. Og prøv å gjøre det du kan for at andre skal føle seg vel med deg. Vær oppmerksom på de rundt deg og vær raus med komplimentene. Vis andre at du bryr deg.

Så er du singel, i ett dårlig forhold eller føler ensomhet uten å egentlig vite hvorfor, så fortvil ikke. For ved å åpne opp for nye muligheter og gi rom for forandring, kan ting forandre seg til det bedre  Det er flott å kunne ha en partner å dele opplevelser med. Men å nyte singellivet kan oppleves som like bra. Så gjør det beste ut av det du har. Oppsøk sosiale happenings, møt venner og nye mennesker i ulike settinger. Vær deg selv og vær stolt av den du er. For det er som deg selv at du er mest naturlig, og dermed mest tiltrekkende.

Vi i Dating Adventure kjører kurs i sjekking, tiltrekning og selvtillit. Så hvis du ønsker et treningsprogram som vil hjelpe deg på veien mot den livsstilen du ønsker, kan du ta en titt på våre produkt som for eksempel; Nettbasert sjekkekurs, nettbasert selvtillitkurs og 3 dager live helgekurs.