Jenter tiltrekkes lederhannen

Jenter tiltrekkes lederhannen

Vær en leder i sosiale situasjoner

Temaet for dette innlegget er først og fremst deg. Ikke jenter. For at jentene skal ville ha mer av deg, må du utstråle selvstendighet. Vær en person som er hyggelig mot alle, både gutter og jenter.  Dette er den mest effektive måten å bygge opp din sosiale status på.

Vær en initiativtaker og gruppesamler som får folk med på sosiale aktiviteter og sammenkomster.  Ta initiativ til fester og vors. Kom opp med gode ideer til happenings.  Se hva du kan tilby folk, uansett om du har 1 eller 100 venner. Da blir du et naturlig midtpunkt. Når folk vet at du pleier å arrangere fester og lignende, vil det bli naturlig at du blir invitert av dem, neste gang det skjer noe. Det åpner seg valgmuligheter.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Du kan også være det naturlige midtpunktet der hvor du ikke har invitert, ved å ta vertsrollen. Skift fokus fra deg selv til de andre, og tenk at de skal ha det bra. Resultatet blir at folk tenker at du er et bra bidrag til festen/middagen/pokerkvelden etc. Du passer på at alle har det bra, og blir et naturlig midtpunkt. Hvis du føler at du er for sjenert eller for lite selvsikker til å ta en slik ”lederrolle” er det garantert noen andre som føler det på samme måte. Folk blir glad for at noen tar initiativ til å lage god stemning. Skift fokuset bort fra din egen usikkerhet, og tenk at: nå skal jeg få andre til å føle seg bra!

Les mer om 6 datingtips

 

 

Ved å være vert i alle typer anledninger, er du en person med mange muligheter. Dette finner jenter veldig attraktivt. Jentene vet ikke hvor mye oppmerksomhet de kommer til å få, fordi du er opptatt av at andre mennesker også skal ha det bra. Alt fokus ligger ikke på jenta.  Når du er i denne posisjonen, vil du utstråle at jentene må jobbe for å , og holde på oppmerksomheten din. Du vrir hele posisjonen opp ned, i forhold til hva en gjennomsnittlig gutt ville gjort.  Jenter er vant til en overdose av oppmerksomhet, ikke å måtte jobbe for å beholde den.

 
 

Av Espen Korsvik

 

One Response

 1. Mask says:

  Anmeldelse av Coaching time med EspenK!

  Tidligere i år fikk jeg muligheten til å få en gratis coaching-time med EspenK fra DatingAdventure. Dette var i forbindelsen med oppstarten av firmaet og dette er min ærlige “anmeldelse” av timen.

  Vi hadde en veldig interessang samtale som gikk godt over tiden, før han måtte løpe videre til neste time. Det første spørsmålet jeg fikk av Espen var hva jeg ønsket ut av dette. Ønsket jeg at dette skulle tilrettelegges mot jobb og karriere, som utvikling av mitt personlige jeg, som en måte å utvikle mine generelle sosiale ferdigheter eller om jeg var ute etter å bli god på sjekking. Det neste spørsmålet var hva jeg så på som på mitt mål innenfor dette. Det var en samtale som veldig fort utviklet fra løst prat med en fremmed, til en samtale med genuin innterresse fra begge sider.

  Espen krever én viktig ting av deg – du må vite hva du vil. Allerede etter kort tid forstod jeg at Espen var der for å virkelig hjelpe.

  Vi snakket mye om ulike fremgangsmåter og hva som befant seg der ute, før vi gikk innpå hvorfor konseptet til DatingAdventures kunne ikke bare konkurrere med disse, men også toppe det. Hele poenget til DatingAdventures er nettopp å ikke lære bort noen spesifikk metode over hvordan du vil utvikle deg som sjekkeartist eller hva du nå er ute etter. Igjennom læringen til DatingAdventure, tilbyr de bootcamper hvor de graver seg inn til det essensielle av dine verdier og hva du ønsker og tilbyr opplevelser, samarbeid og læring som forandrer DEG. Det handler ikke om hvordan du lærer en replikk eller en rutine som skal hypnotisere jenta, eller gå inn i hennes underbevisshet, men det handler om hvordan du kan forandre dine personlige verdier og tankemåte for å bedre deg som menneske. Istedet for å gå på overflaten, så jobber de seg inn til kjernen, noe som er uhyre viktig hvis du vil integrere dette til å bli en del av din personlighet og ikke bare ved å lage noen standard rutiner som du bruker hver gang du treffer et nytt menneske. Hva gjør du når du treffer en person for andre gang? Da er rutinene brukt opp!

  Jeg likte konseptet til DatingAdventure veldig godt, samtidig som jeg hadde en veldig interessang og erfaringsrik coach. Han hadde masse å komme med, og jeg satt igjen med mye tanker etter den ene timen jeg hadde med ham. DatingAdventures tilbyr rett og slett “eventyr”, hvor du vil lære mye om deg selv, for så å koble det til den virkelige verden og hvordan du forholder deg til den. Jeg tror absolutt at de har laget et konsept som vil konkurrere med de beste der ute og tror vi vil høre mye fra de i fremtiden både som et firma både innenfor personlig utvikling og som et organ som lærer hvordan du kan bli en “natural”, når det kommer til det motsatte kjønn.

  Hilsen

  Mask

Comments are closed.