Hvordan få meg kjærste

Hvordan få meg kjærste

Noen tips til deg som ønsker kjæreste

(Spøsmål fra leser)

Hei Espen. Takk for mye god hjelp inne på denne siden. Jeg har likevell et spørsmål til deg. Jeg er en mann på 34 år. Jeg er ikke så veldig sosial av meg, og ønsker også å finne en kjæreste. Ha noen og dele det sosiale med, samt og kunne bygge større nettverk. Noen tips?

( Marius )

 

Hei Marius.

Det du må gjøre er og oppsøke steder der du treffer folk. Standup, uteliv på byen, matkurs, dansekurs, kampsport og generelt sosiale aktiviteter der du møter andre. Deretter må du ta initiativ da det ikke funker og sitte å vente på at andre skal gjøre det for deg.

Du selv må ta ansvaret for ditt sosiale liv og bygge det opp. Inviter dine nye bekjent på happenings, og fyll inn dagene dine med elementer som gjør at du kommer i kontakt med de personene du ønsker rundt deg.

Dette gjør alle som er sosiale av seg gjør hele tiden. De har skjønt at ingenting kommer gratis.

Når det kommer til å finne en kjæreste må du jo selvfølgelig være i kontakt med jenter. Men med utgangspunktet av at du er på jakt etter kjæreste (her høres det ut som du ønsker det for at du ikke skal være ensom) så blir jenter ofte litt skeptiske. Derfor er det lurt å ikke være så veldig på “jakt”.

Ha heller fokus på og være sosial og øke dine sosiale ferdigheter, så kommer det flere muligheter, og du bygger god erfaring og nettverk. Når du har bygd enda mer erfaringer, nettverk og muligheter vil du sannsynligvis utstråle mye mer selvstendig og attraktiv enn du gjør hvis du er ensom uten nettverk, som gjør at du beveger nærmere til en eller flere flørter. Du er også velkommen til våre kurs, da det er vår store kompetase vi lærer bort! Lykke til, hilsen Espen Korsvik.

Legg igjen en kommentar