Denne klesstilen liker jenter

Denne klesstilen liker jenter

Jenter liker menn med bra klesstil

Dating Spørsmål 1

Jeg har hittil i livet ikke tenkt så mye på hvordan jeg kler på meg eller ser ut. For det meste har jeg hatt korte og bustete hårssveiser fordi det har vært enklest og sett ok ut, etter min mening hvertfall. Nå innser jeg imidlertidlig at det er på tide på at jeg tenker over hva jeg har på meg, og hvordan jeg ser ut, og at det dessverre ikke er bare personligheten og den naturlig skjønnheten som teller (ja, jeg mener jeg er naturlig pen). Jeg liker klær med sterke farger, men har vel ikke helt peil på hva slags stil jeg skal gå for — til nå har jeg enten tatt på meg klær for å ikke fryse om vinteren, eller ikke ha det varmt om sommeren. De har vært noen farge sterker på t-skjorter, men skal jeg være ærlig så har jeg ikke brydd meg så mye. Og det har stort sett gått i sportsklær og sko. Hva burde jeg gjøre angående klesstil, hårstil og sko? Som sagt liker jeg sterke farger.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.


Svar:

Klesstil er kjempeviktig for det subkommuniserer veldig mye, som sosial status, interesser, smak, sosial intelligens, hvordan type du er osv. Klesstilen er på en måte din avatar. Så bra at du har innsett dette. Nå aner ikke vi hvordan kroppsfasong du har eller hva slags person du er. Sterke farger kan funke det, spesielt om sommeren. Ikke vær fokusert på merkeklær, vær fokusert på hvordan klærne sitter. Du sitter med muligheten til å kle deg sexy. Sexy blir du når du får frem mest mulig maskuline trekk, som formene dine – skuldre, brystkasse, hofter, rumpe osv. Finn ut hva du vil kommunisere og få gjerne med en venninne som har litt peiling, eventuelt finn en fyr eller dame i en kul klesbutikk som selv kler seg dritbra. Kle deg gjerne som en seksuell stereotype. Sexy stereotyper er rockere, rappere, snowboardere, preppy etc. Generelt er tettsittende mer sexy enn baggy, utringning er mer sexy enn turtleneck, smale sko som følger fotfasongen er bedre enn store klumpete sko. Angående hår finn ut hvor den beste frisøren holder til og spør om hjelp til en fet hårfrisyre der. Kler du deg og steller deg riktig kan du lett gå fra å være en femmer på tierskalaen til å bli en åtter.

 

Dating Spørsmål 2

Heisann. Det er en jente som går på samme høyskole som meg jeg er ganske interessert i. Vi studerer ikke sammen, men er ofte med hverandre på ting i fritiden vår og har et tøysete/flørtete forhold. Jeg vet ikke om hun føler det samme som meg, men jeg utelukker ikke at hun gjerne gjør det. Er vanskelig å si, siden vi ikke har gjort mer enn å sitte med hverandre på vorspiel og småprate. Hvordan kan jeg komme meg inn på god-siden hennes, og gjerne åpne for et forhold en tid i framtiden? Jeg er ikke en sjenert person egentlig, men føler det er et stort steg å ta med denne jenten, for jeg liker henne veldig godt! Derfor håper jeg på at dette spørsmålet når fram til dere, som gjerne har noen gode tips til hvordan jeg kickstarter dette – for det er der jeg sliter…

 

Svar:

Her er det bare en ting å si; ESKALERE. Hun er sikkert like usikker som deg og hvis dere flørter mye kan det være et tegn på at hun også er interessert i deg. Viktig for deg nå er å ikke plutselig bli kjemperomantisk og forelsket, for hvis hun ikke har de samme sterke følelsene vil det skape ubalanse og du kan skremme henne vekk. Sjekking handler mye om å speile interessen du får fra jenta. Så det vi vil råde deg til er å skape litt spenning mellom dere og en dag dere er ute sammen eskalere opp mot kysset. Skulle du feile, så ikke lag noe big deal ut av det, men ta et skritt tilbake og prøv igjen senere. Du kan starte med å fortelle henne hvor sexy hun er en kveld og at hun må holde seg unna deg, med et glimt i øyet;) Type: Å nei, slutt å kle deg så sexy, vi er bare venner, jeg mister kontrollen, vi kan ikke gjøre dette…fortsetter du å kle deg sånn kommer vennskapet til å gå i dass…med ET GLIMT I ØYET! Lekent, ikke som om du faktisk mener det gravalvorlig. Dette er for å vise henne at du synes hun er sexy og for å legge en ramme rundt interaksjonen som sier at dere er tiltrukket av hverandre. Forhåpentligvis føler hun det samme for deg:) Lykke til!
Av Espen Korsvik

 

Leave a Reply