3-dagers sjekkekurs

3-Dagers skjekkekurs

Meld deg på idag

Du lærer unike, enkle og effektive metoder for å lykkes med jenter.

Du lærer systematisk alle ferdighetene som gjør deg attraktiv

Du lærer hvordan du kan ha det utrolig morsomt med jenter og hvordan du ufarliggjør sjekkesituasjoner med metoder som skaper umiddelbare resultater.

Du får veiledning fra den dyktigste instruktøren innen sjekking og sosial dynamikk i Norge.

Du får 10 timer teori og 10 timer praktisk trening på utesteder. Du lærer hvordan du får med deg jenta hjem samme kveld, dersom du ønsker dette.

Kommende helgekurs i sjekking

Ønsker du andre kursdatoer ta kontakt med oss på mail: espen@dating-adventure.com, eller tlf 95809066

Desember 13 – 15

Meld deg på

Januar 17 – 19

Meld deg på

Februar 21 – 23

Meld deg på

Mars 20 – 23

Meld deg på

Dette lærer du

1

Teori

Gjennom hele kurset lærer du alt du trenger for å bli den attraktive personen jenter tiltrekkes av.

Du lærer samtaleteknikker som skaper stor spenning og seksuell tiltrekning, riktig måte å flørte og erte på, hvordan du aldri går tom for ting å si, karismatisk kroppsspråk, riktig øyekontakt og berøring, tegnene på at hun er interessert i deg og når du kan gå for det første kysset.

Det er viktig å etablere en trygg ramme rundt kurset og at vi blir godt kjent før vi begynner den praktiske treningen. Derfor foregår teorien i en uformell setting i rolige og hyggelige omgivelser, der det er mulig å ta seg en øl eller drink om man ønsker. Teoridelen blir spesialtilpasset for deg, slik at du får den råeste opplevelsen du noen ganger har hatt med jenter.

2

Praktisk trening

Diskresjon er viktig, og derfor oppfattes vi som en vanlig kompisgjeng når vi går ut. Vi trener på forskjellige utesteder og er i dialog med massevis av jenter i løpet av kurset.

Vi trener på hvordan du skal ta kontakt på riktig måte, effektive åpninger og riktig timing, slik at du naturlig kommer i kontakt med de jentene du ønsker. Du får også god trening i hvordan du bygger opp spenning i samtalen, noe som gjør deg ekstremt attraktiv.

Jeg vil være tilgjengelig for deg hele tiden, observere, gi deg konkrete tilbakemeldinger og vise deg hvordan dette gjøres i praksis. Det er ikke uvanlig at kursdeltakere blir med jenter hjem etter kurskveldene, men det er opp til hver enkelt om man ønsker å dra det så langt.

3

Du får også veiledning på

klesstil, nettdating og hvordan du får jenta til å ville møte og ta kontakt med deg igjen.

Du lærer hvordan du bygger solid selvtillit, sterke relasjoner kjapt med andre mennesker og hvordan du bygger et stort sosialt nettverk. Du slipper å finne opp hjulet på nytt, nå kan du lære fra oss som allerede har knekt denne koden.

Å være attraktiv for jenter er en fantastisk følelse! Vi skaper forandringer som du kan ta med deg inn i hverdagen umiddelbart.

Oppfølging etter kurset 

Vi har en oppfølgingsplan i etterkant av kurset der du får en e-bok om sjekking og tiltrekning på 34 sider. Du får også et oppfølgingshefte på 10 sider med referat fra hele kurset, samt personlige tilbakemeldinger for at du skal fortsette din utvikling i etterkant av kurset.

Oppsett for helgen 

Fredag

20.00 – 23.00: Grundig teori økt og vi blir godt kjent. Her kan deltagerne også få svar på spørsmål om alt de lurer på. Teorien foregår i en uformell setting i rolige og hyggelige omgivelser, der det er mulig å ta seg en øl eller kaffe om man ønsker.


23.00 – 03.00: praktiserer vi på diverse utesteder der vi går ut som en kompisgjeng og du får fortløpende tilbakemeldinger slik at vi sikrer deg at du gjør dette riktig. Alle blir overasket hvor enkelt, ufarlig å moro dette er. Instruktøren sikrer at du føler deg trygg hele tiden.

Lørdag

17.00 – 22.00: Vi fortsetter vi med teknisk teori og kommunikasjonstrening. Her skreddersyr vi videre treningen da vi har blitt kjent og hentet erfaring fra gårsdagen.


22.00 – 03.00: Fortsetter vi med praksis.

Søndag

Vi møtes på formiddagen og oppsummerer hele kurset og skreddersyr en plan for videre utvikling.

Se noen av tilbakemeldingene 

Jeg er stolt deltager av Espen Korsvik sitt kurs! Dette var rett og slett helt vanvittig! Det er vanskelig å sette ord på dette kurset og hvor mye jeg har lært. Det har betydd utrolig mye for meg å være med da dette har resultert i utrolig mange nye og gode opplevelser med jenter jeg dater. Teorien var utrolig lett, interessant og helhetslig da det var mange opp vekkere for meg. Praktiseringen var GØY GØY GØY! Aldri trodd at jeg kunne påvirke jenter i så stor grad på så kort tid å skape tiltrekning. Jeg snakket med ca 20-30 jenter iløpet av helgen og verktøyene er noe jeg bruker i hverdagssituasjoner hele tiden også. Espen som coach er utrolig selvsikker, klar tydelig, leken og kreativ. Han gjorde så jeg og de andre deltagerne følte oss trygge hele tiden samt at han alltid hadde en enkel løsning på diverse utfordringer. Til alle dere som vurderer kurs med Espen og Dating Adventure kan jeg anbefale dette på det sterkeste. Dette er den råeste opplevelsen og beste investeringen jeg noen gang har gjort! Stor takk!

Steffen (28)

Tilbakemelding fra 3-dagers sjekkekurs med Espen: Jeg skjønner ennå ikke hva som har skjedd! Kurset med Espen er det beste som noen gang har hendt meg i livet. Uten tvil, og jeg kan ikke beskrive min takknemlighet. Livet mitt har endret seg radikalt, fra å være døllt og kjedelig, til å fylles med magiske opplevelser hver bidige dag, der damene står i fokus! Allerede andre dagen på kurset fikk jeg maksimal uttelling med One-night-stand og greier. Sykt! Dette er uten noen tvil den beste investeringen jeg har gjort. Mye bedre enn da jeg kjøpte leilighet! Helt rått! Espen har med enkle grep og teknikker tilført meg uvurderlig kunnskap som jeg nå skal jobbe videre med og kose meg med fremover. Tusen takk!

Øystein (32)