Hvordan du åpner en jente

Hvordan du åpner en jente

Hvordan du enkelt kommer i kontakt med jenter

Hvordan skal en oppføre seg på Date?

Svar:

Vær naturlig og avslappet, ikke gjør det til en big deal, fokuser på den andre personen. Tør å være leken og flørt masse. Fokuser på å ha det gøy samtidig som dere blir kjent. Da kan det være lurt å dra på en plass der du føler deg komfortabel.

Gjerne i en setting som gjør det enkelt å flørte. Vi er ikke så fan av den typiske kinodaten, eller restaurantdaten, fordi den statiske settingen fort i utgangspunktet kan bli kjedelig. Da er vi mye mye mer fan av en videodate hjemme hvor man kan eskalere ting… eller en date hvor man opplever noe spennende sammen, eventuelt en date hvor man kan ha det gøy. Noe annet som også er fint er en date i en bar hvor man kan ta seg et par øl, som gjør begge mer komfortable og en mer velkjent flørtesetting.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

HEY! Har dere en knallbra pickup-line om man ser en vakker kvinne på gaten eller butikken man gjerne vil bli bedre kjent med?

Svar:

Sjekkelinjer generelt blir fort cheesy(kleint), prøv heller å få en naturlig innfallsvinkel Gjerne en situasjonsbasert type åpner. Men vi skjønner jo ut fra spørsmålet ditt at du vil ha et annet svar enn dette, så vi skal gi deg litt mer kjøtt på beinet;) På dagtid er direkte åpnere som “Hei, du må være den søteste jenta jeg har sett i dag *hilsepå*” eller lignende måter å gjøre det på veldig bra.

Sjekking er et numbers game og en slik åpner viser at du har baller og tør å være ærlig(selvtillit), som i mange tilfeller fungerer veldig bra. Jenter som ikke er interessert vil bli kjempeglade for komplimentet men si de har kjæreste eller finne på en annen søt unnskyldning for å ikke utveksle nr med deg. Så slike åpnere er med på å gjøre verden til et bedre sted;)

Ellers kan du spørre jenter om tips til hva du skal kjøpe i julegave til din søster eller venninne, til hva du skal spise til middag, hvor det er bra å ta med din neste date eller lignende. Her er cluet og få til en overgang. Det vi mener er å ta det videre til en naturlig samtale/bli kjent. Det kan du gjøre ved å kommentere ting ved henne, si hun ser ut som en sånn og sånn jente. Eventuelt kan du gå over til en direkte åpner etter den indirekte åpneren. Så etter du har fått ditt tips kan du si du egentlig kom bort til henne fordi du var nysgjerrig på henne eller lignende.

Har du lyst til å prøve en mer linjepreget åpner kan du dra en litt morsom en vi finner mye underholdning i: “Hei, er du spent?” “Øh, hva?” “Er ikke du kozemozejente fra sukker.no?” “Eh, nei” (Her vil hun garantert begynne å le (en bra ting)) “Oj så pinlig, jeg trodde du var blind daten min…eller sier du det bare fordi du angrer nå når du så meg? Det er ikke noe å skamme seg over å date gutter fra nettet…” “Nei jeg tuller ikke” “Haha, jeg bare kødder med deg… men du er utrolig søt da!”
Av Espen Korsvik

 

Legg igjen en kommentar