Vi lærer deg å sjekke jenter

Vi lærer deg å sjekke jenter

Kan man egentlig lære å sjekke jenter?

Det er en typisk oppfatning at man enten har “draget” eller ikke, men vi vet hvordan det kan læres og mestres. Vi lærer deg hemmelighetene bak tiltrekning og viser i praksis hvordan dette fungerer. Så hvis du ønsker å leve et liv med mangfold av damer, tiltrekke deg drømmedama eller kanskje du rett og slett ønsker å bygge større sosialt nettverk med gode venner, da er dette noe for deg. Med våre enkle systemer kan du tiltrekke deg damer i hvilken som helst situasjon. Vi har lært opp hundrevis av elever som har fått utrolige resultater og kan med sikkerhet si at vi er de mest erfarne instruktørene i Norge. Dette er noe alle kan mestre uansett hvilken forutsetninger de har. På kort tid ser våre elever svært gode resultater og de har blant annet fått et større utvalg av flørter, partnere, ordnet opp i tidligere forhold og flere har funnet seg drømmekjæresten. Dette ønsker vi også å hjelpe deg med å få til!

Men Dating Adventure er så mye mer enn bare et sjekkekurs – du lærer også hvordan du bygger selvtillit, sterke relasjoner, et stort sosialt nettverk og hvordan du kan nå alle målene du har satt deg her i livet. Vi i Dating Adventure er utdannet innen ledelse og pedagogikk og har over 15 års erfaring innen feltet som vi bruker for å hjelpe deg å nå det du ønsker. Derfor kan vi med sikkerhet garantere deg svært gode resultater.

 Les mer om sjekkekurset her

Praktisk Informasjon

Det er en maksgrense på 3 deltagere per kurs slik at kvaliteten blir maksimal per elev.
Prisen for vårt 3-dagers sjekkekurs er 6500,-

Se forsiden eller nederst på denne siden for informasjon om neste kurs.

Telefon: 95 80 90 66
Mail: espen@dating-adventure.com

 

Meld deg på her

( PS: Vær nøye med at du skriver riktig e-postadresse )

[contact-form-7 id=”4088″ title=”Kontaktboks sjekkekurs”]

 

 
Vi i Dating Adventure har trent opp over 1700 kursdeltagere i sjekking og god selvtillit. Her under kan ta en nærmere titt på hva som passer deg best. Vi kjører privatcoaching, 3-dagers helgekurs, nettbasert sjekkekurs og nettbasert selvtillitkurs. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å mestre dette en gang for alle nå.

 

nettbasert sjekkekurs med dating adventure

 

 

3dagers sjekkekurs med dating adventure

 

 

Privatkurs med dating adventure

 

 

nettbasert selvtillitskurs med dating adventure

 

 

Leave a Reply