Dette er mannen jenter vil ha

Dette er mannen jenter vil ha

Er du drømmemannen jenter vil ha

Hva slags menn vil jenter ha? Det er en myte at jenter tiltrekkes av utseende og penger, selv om dette selvfølgelig ikke er noen ulempe. Hva slags menn jenter vil ha ligger dypt i instinktene, og det handler primært om trygghet og kjærlighet. Så hvorfor ender da mange jenter opp med såkalte bad boys?  Jeg skal forklare nærmere.

 

Den usikre snille mannen:

Jenter ønsker selvfølgelig en snill mann for å ha trygghet i livet sitt, men problemet er at den snille mannen ofte er usikker og har lav selvtillit. Når mannen er usikker og har lav selvtillit mister jenta tryggheten hun trenger for å bli tiltrukket. Hun vil ha en mann som er selvsikker nok til å kunne ta vare på jenta i «farlige» situasjoner.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Dette er en av grunnene til at jenter tiltrekkes av bad boys. Bad boys takler
sosialt press, er ofte svært ærlige, og sier direkte hva de vil og mener.
I overført betydning vil det si at han kan passe på jenta i de «farlige» situasjonene.

Det negative med bad boys er at de ofte har mindre empati. De tenker ikke så
mye på andres følelser og kommer dermed ofte opp i situasjoner der de sårer
mennesker rundt seg. 

Så hva slags menn vil jenter ha?

Hva slags menn vil jenter ha?

Det jenter ser på som drømmemannen er en kombinasjon av bad boy og nice guy.  Det er menn som har mye empati og gjør andre rundt seg glade og positive. Samtidig som han sprer mye god energi rundt seg har han også selvsikkerheten til å takle sosialt press, sier det han mener direkte og er ærlig.

 

Hva vil det si å takle sosialt press?

Det er hvor mye du tør å utsette deg selv for. f.eks selvironi, være drøy, leken, og utfordre de rundt deg. En mann som er selvsikker tør og gjøre nettopp dette, fordi han vet at uansett om han skulle si noe feil eller at kommentarene han kommer med ikke skulle slå an vil han takle det på en god måte. Lær mer om hva slags menn vil jenter ha ved og ta et av våre kurs.
 

Av Espen Korsvik