Er du redd for å miste jenta

Er du redd for å miste jenta

Prøver du å holde på jenta for mye, så stikker hun

En av de viktigste grunnene til at du ikke er så vellykket som du ønsker å være når det kommer til jenter, er fordi du er redd for å miste jenta, redd for å ikke greie å imponere henne nok til at hun blir tiltrukket av deg.

Når du er bekymret for utfallet, frastøter du jenter, dermed blir resultatet det motsatte av hva du prøver å oppnå. Det viktigste for å være attraktiv for jenter er at du kan slappe av.

Husk, det er tusenvis av jenter,  og alle samtaler trenger ikke å ha utfallet der du har gitt vekk ditt nummer eller har en flørtende tone med jenta. Du må løsrive deg fra alle mulige utfall, og når du har greid det vil tilbudene strømme på.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Hvordan?  Hvis du føler en trang til og bevise noe, eller gjøre noe ektra for at jenta skal like deg er det viktig for deg at du legger merke til det, og bruk den kunskapen for å ikke havne i samme felle igjen. Tidligere har jeg skrevet en post om visualisering. Dette er et ektremt godt vertøy som du kan bruke for å skifte fokus på dette. For eksempel visualisere at alt kommer til deg, og at du slapper av og er laydback.

Les også Oppnå dine drømmer

En annen ting du kan gjøre er å gjenskape de gode følelsene du har hatt tidligere med kvinner. Lat som du har noe på spill i hver interaksjon og dette vil tillate deg å slappe av og være mer smart, morsom og hyggelig. Hva om du var bare vennlig mot alle jentene du møtte og ikke prøvde å få noe til å skje? Du blir kanskje overrasket over hvordan utfallet blir…

Slutt å bekymre deg for hvordan du vil at hun skal like deg og hva du vil skal skje. Heller fokuser på jenta, og hvordan du kan få henne til å føle seg så bra som mulig. Du skal ikke være opptatt av resultatet, men samtidig bry deg om andre mennesker og sørge for at de har det fint.

Av Espen Korsvik

 

Leave a Reply