Når jenta ikke vil ha sex

Når jenta ikke vil ha sex

Jenter vil ha sex like mye som gutter

Har du noen gang blitt med ei jente hjem og blitt avvist i siste liten med: “Det blir ikke noe sex”, eller “vi skal ikke ha sex…”? Det har skjedd de fleste. Det gutter da ofte gjør, er å stille spørsmål som: ”Hvorfor ikke?” eller ”jo, kom igjen da?” De prøver rett og slett å mase seg til det.

Om hun har en god grunn til å ikke ville ha sex, sier hun selvsagt ifra, og det må man respektere. Men ofte er den eneste grunnen at hun ikke vil sitte igjen som ei som har vært for billig. Jenter vil ikke fremstå som tøsete. De er opplært til at gutten skal ha ansvaret for å ville ha sex. Du tar ikke ansvaret hvis du prøver å mase deg til sex.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Her er noen eksempler på hva du kan si for å vise at du tar ansvaret og at hun ikke trenger å føle seg billig:

–          Helt i orden. Du velger jo selv.

–          Hvem har sagt noe om sex?

–          Da må du i så fall overtale meg!

–          Jeg har bare sex med jenter jeg kjenner godt.
 

Husk, jenta sier fra seg ansvaret med å si at det ikke blir noe sex, deretter er alt klart for det hvis du er likegyldig. Vis at du ikke bryr deg om utfallet og at du bare vil ha det gøy. La henne føle at du er komfortabel med at det ikke nødvendigvis blir sex, og bygg videre på den gode stemningen dere har hatt sammen i forkant. Det som da skjer, er at hun vil prøve å finne grunner til at nettopp dere skal ha sex. For sjansen er stor for at hun egentlig vil det, ettersom hun faktisk har tatt deg med hjem. Men som sagt, ikke push på om hun bremser.

Når jenta sier at dere ikke skal ha sex, er hun ikke lengre ansvarlig for at det skjer. Og det vil ikke si at det IKKE kommer til å skje. Og om det skjer, vil jenta i etterkant kunne rasjonalisere dette som:

–          Han var så morsom.

–          Det bare skjedde.

–          Han sa alle de riktige tingene.

–          Han var likegyldig, og da fikk jeg lyst på ham.

–         Jeg ble avvist av ham, og det er jeg ikke vant med. Det ble en konkurranse for meg.

Av Espen Korsvik