Nettbasert sjekkekurs [OLD]

Nettbasert sjekkekurs

Lær alle hemmelighetene bak hvordan du tiltrekker deg de jentene du ønsker.

Få umiddelbar tilgang til 42 kursvideoer med tilhørende oppgaver som lærer deg å bli den attraktive mannen jenter vil ha.

Mer om hva du lærer: Kraftfulle samtaleteknikker som skaper stor entusiasme, spenning og seksuell tiltrekning. Den beste måten å flørte på, hvordan du aldri går tom for ting å si, karismatisk kroppsspråk, riktig øyekontakt og berøring, tegnene på at hun er interessert i deg, når du kan gå for det første kysset, seksuell eskalering og hvordan du etablerer et kjæresteforhold.

Nettkurset er omfattende og fullpakket av kunnskap, der du blir guidet trygt fra nybegynner- til ekspertnivå. Kurset gir deg unike kunnskaper og ferdigheter som du kan ta i bruk med en gang.
 

Instruktør Espen Korsvik er kjent fra:

mida 4

 

Praktisk informasjon:

icon-check Når bestillingen er gjennomført vil du få en mail med passord til kurssidene.

icon-check Du får umiddelbar tilgang.

icon-check Kurset kan tas i den rekkefølgen du selv ønsker, og du kan hoppe frem og tilbake blant alt materialet.

icon-check Du vil få fri tilgang til kurset for alltid.

Få tilgang til nettkurset nå til kun kr.990,- (ordinærpris 2490,-)

Betal med Vipps – Merk betalingen med din epost og hvilket kurs. Sendes til 95809066. Eller du kan betale med PayPal på knappen her under.

 

 

 

 

 

Kurset fungerer på alle dine enheter som PC/Mac, nettbrett, iPhone og Android. Du kan til og med logge deg inn på kurset når du er i en sjekkesituasjon og står fast eller bare trenger noen oppmuntrende ord.

 

Du lærer også:

kursview

 icon-check Hvordan du enkelt og naturlig kommer i kontakt med de jentene du ønsker, på utesteder og i hverdagssituasjoner

icon-check Komme deg ut av den den kjipe venne sonen slik at hun utvikler følelser for deg

icon-check Hvordan du fanger oppmerksomheten hennes, skiller deg ut fra andre menn og gjør henne nysgjerrig på deg

icon-check Samtaleteknikker som skaper stor spenning og seksuell tiltrekning

icon-check Riktig valg av samtaleemner, lede samtalen på en svært effektivseminar 11
 måte som gjør at du aldri går tom ting å si

icon-check Flørting som gjør at relasjonen hele tiden tar deg et steg videre.
Lær hvor enkelt det er å flørte, ha riktig øyekontakt og bruke berøring

icon-check Utveksling av telefonnummer, når kan du gå for kysset og seksuell tilnærming

icon-check Få flørten til å utvikle seg til å bli kjærester

icon-check Lær om klesstil og mote, og hva jenter synes er attraktivt på menn

 

For oss er kvalitet viktig. Du får også tilgang til bonusmateriale som jevnlig blir oppdatert, samt en e-bok på 34 sider. Vi gjør alt for at du skal lykkes og nå de resultatene du ønsker.

 

Espen Korsvik

Hovedinstruktør Espen Korsvik er Norges fremste sjekkeinstruktør, og har lært opp tusenvis av elever i Norge og utlandet. Espen har over 15 års erfaring med sjekking, og har jobbet fulltid som dating- og sjekkeinstruktør siden 2009. Espens største lidenskap er å lære bort sine unike og enkle metoder som gir umiddelbare resultater. Han setter høye krav til seg selv som instruktør og gjør alt for at du skal nå de resultatene du ønsker! Å være attraktiv er en fantastisk følelse!
 

 

“Dette er den råeste opplevelsen og beste investeringen jeg noen gang har gjort!“
 
Jeg er stolt deltager av Espen Korsvik sitt kurs! Dette var rett og slett helt vanvittig! Det er vanskelig å sette ord på dette kurset og hvor mye jeg har lært. Det har betydd utrolig mye for meg å være med da dette har resultert i utrolig mange nye og gode opplevelser med jenter jeg dater. Teorien var utrolig lett, interessant og helhetslig da det var mange opp vekkere for meg. Før var det skummelt å snakke med pene jenter, nå er det GØY! Aldri trodd at jeg kunne påvirke jenter i så stor grad på så kort tid å skape tiltrekning. Jeg dater regelmessig jenter nå og tar i bruk det jeg har lært i hverdagssituasjoner hele tiden. Espen som coach er utrolig selvsikker, klar tydelig, leken og kreativ. Han gjorde så jeg følte meg trygg i hele prosessen, noe som får meg til å prestere slik jeg ønsker! Til alle dere som vurderer det nettbaserte sjekkekurset med Espen og Dating Adventure er det ingenting å lure på! kjør på, og lær av han! Dette er den råeste investeringen jeg noen gang har gjort. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke har begynt med dette før!
 

Steffen (28)

 

“Espen, jeg vil bare takke deg for å ha snudd livet mitt på hodet!“
Hei Espen, Jeg vil bare takke deg for å ha snudd livet mitt på hodet. For ett år siden var jeg en person som ikke hadde peiling på hvordan jeg skulle gå bort, starte en samtale og føre det videre med ei jente. Med dette kurset har jeg hatt så mye suksess med jenter her i Norge at jeg tok det med meg til andre land. Det ble ca. seks måneder med intens sjekking på dagtid og kveldstid. Jeg hadde så høy selvtillit med jenter at det holdt ikke med ei jente. Jeg hadde null trekanter før sommeren 2014, etter det hadde jeg 5 trekanter. Men alt som har en start har også en slutt, jeg ville slå meg til ro. Jeg hadde likt ei jente som var en bekjent av meg ganske lenge, men jeg hadde ikke turt å snakke med henne før. Høsten 2014 var jeg endelig klar for å roe meg ned og klar til å snakke med henne med mye høyere selvtillit og erfaring enn jeg hadde hatt tidligere. Dette har ført til at jeg fridde til henne for ikke lenge siden. Jeg føler jeg har funnet den vennen, jenta som jeg har lett etter hele livet mitt. Og det er her jeg ikke kan takke deg nok Espen. Du har virkelig endret den delen i livet mitt, jeg håper at alle andre som tar dette kurset med deg ser de mulighetene som er i kurset og får like mye ut av det som det jeg har gjort. Og det tror jeg er hele poenget med det du gjør. Igjen takk Espen!

Anders (34)

 

 

Praktisk informasjon:

icon-check Når bestillingen er gjennomført vil du få en mail med passord til kurssidene.

icon-check Du får umiddelbar tilgang.

icon-check Kurset kan tas i den rekkefølgen du selv ønsker, og du kan hoppe frem og tilbake blant alt materialet.

icon-check Du vil få fri tilgang til kurset for alltid.

Få tilgang til nettkurset nå til kun kr.990,- (ordinærpris 2490,-)

Betal med Vipps – Merk betalingen med din epost og hvilket kurs. Sendes til 95809066. Eller du kan betale med PayPal på knappen her under.

 

 

 

 

Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt med instruktør Espen Korsvik på tlf. 95809066, email: espen@dating-adventure.com eller på supportchatten som du finner nede til høyre.

 

login nettkurs

 

 

 

 

Opphavsrett Dating Adventure © 2016