Kurs i hvordan du dater på nettet [OLD]

Har du opplevd å sende meldinger til jenter på nettet uten å få svar? Du er en snill og omgjengelig fyr, men det virker som om det ikke er nok. Tenk deg at du hadde hatt en nettprofil som mange jenter responderte på. Profiltekst som beskriver deg som den interessante, spennende og kule personen du er? Og forestill deg at du vet akkurat hva du skal svare når jenter sender deg melding. Stadig flere bruker nettdating for å komme i kontakt med det motsatte kjønn.

Mange får imidlertid ikke tilbakemeldinger på sin profil, og kommer seg heller ikke på date. Dette skyldes ofte lite gjennomførte profiltekster, feil bilder og dårlig kunnskap om hvordan nettdating fungerer. Det finnes nettdating for unge, eldre, uerfarne og erfarne. Å ha en nettdatingprofil kan være meget effektivt for å komme i kontakt med mange jenter hvis du gjør det riktig. Tenk deg at du sjekker innboksen og at det venter flere meldinger fra damer du kan date. At du faktisk får møte de jentene du synes er interessante, pene og spennende. De svarer alltid på dine meldinger og du vet hva som tiltrekker henne. Alt dette kan læres.

 

På kurset lærer du:

Hvordan du bygger opp en solid profil som tiltrekker seg jenter
Hvordan du vil kunne skille deg ut fra 95% av alle gutter på nettdatingsteder
Hvordan du får jenter til å vise interesse og å ta den første kontakten
Hvordan jenter faktisk tenker på nettdatingsider
Hvordan du enkelt kan få deres telefonnummer eller få de til å ta kontakt med deg
Hvordan du går fram når du skal på date
Ulike aktiviteter å gjøre på en date

 

I løpet av 8 timer gjennom skal vi hjelpe deg å lage en profil som skaper resultater. Du vil få en forståelse som vil forandre din nettdatingopplevelse fullstendig. Det er også viktig for oss at vi blir kjent med deg, slik at teksten og kommunikasjonen med jentene blir skreddersydd til akkurat deg. Vi kvalitetsikrer også profilen din i etterkant for eventuelle forbedringer.

Jeg tar også bilder som du kan bruke til din profil. Der vi sammen plukker ut de 4 beste bildene slik at du kan sette de umiddelbart inn i profilen din. Vi lærer deg også opp på Tinder. Kurset passer også for jenter

Praktisk informasjon

Investering kr. 6500,-

[contact-form-7 id=”4088″ title=”Kontaktboks sjekkekurs”]

Påmelding telefon: 95 80 90 66
Påmelding mail: espen@dating-adventure.com

Ta kontakt for en uforpliktende prat eller for skreddersydde kurs i helger eller ukedager hvor du ønsker.

Svar på vanlige spørsmål kan du lese her

Se hva andre deltagere har sagt om oss her

Vi anbefaler NorgesDate.no