Tinderkurs

Bli en av de som lykkes med Tinder

1

Bli klar

Det hele begynner med gode bilder. Enkelt forklart; Skal du ha suksess med nettdating og Tinder, ja da må du ha gode bilder. Du vet selv hvor lett det er å sveipe til venstre hvis bildene av personen ikke er tiltalende for deg.

2

Hvorfor skal du ha et bra profilbilde?

Det første inntrykket dine potensielle matcher får av deg er ditt profilbilde. Da har du kun 1 sekund på deg til å gjøre det inntrykket du ønsker. Så har du et dårlig profilbilde kan du bare glemme at noen tar kontakt med deg. Generelt når det kommer til nettdating teller profilbildet over 95% av helhetsinntrykket av deg. Du har muligheten til å kommunisere utrolig mye som for eksempel selvtillit, god stil, at du er flørtende, selvstendig, mystisk pluss mye mer.

3

Bildekvalitet

Morten lærer og tar bilde av deg som innehar god skarphet, komposisjon og lyssetting. Det som er enda viktigere er hva du utstråler på bildene. Han vil guide deg hele tiden slik at dere sammen får frem den riktige utstrålingen,uttrykkene og tilliten som gjør deg attraktiv på bildene. Kanskje trenger du å oppgradere klesstilen din også? Da vil du også få stil tips.

Praktisk info

Hemmeligheten til suksess

Bilder

Morten tar normalt sett flere hundre bilder av deg i økten som tar 2-3 timer. Både innendørs, ute i parker og på gata med god bakgrunn. Han forklarer deg hele tiden hva du skal gjøre for å få de beste bildene og dere oppholder dere på forskjellige lokasjoner.

Redigering

´Han går igjennom redigeringen av de 10 beste bildene med deg i Photoshop, slik at du lærer hva du skal tenke på for et godt resultat. Deretter sender han de ferdigredigerte bildene til deg på epost eller dropbox samme dag.

Naturlige bilder

Bildene skal ha et naturlig preg over seg slik at de skal kunne brukes på Facebook, Linkedin, Instagram og selvfølgelig på din nettdatingprofil som Tinder, Happn, Sukker eller Match

Ha med flere klær

Ha gjerne med 2-3 skift slik at du får variert klesstil på bildene. Det er også viktig at du har noe du føler deg komfortabel i. Dette gjør utslag på bildene. Er du i tvil om hva du skal ha på deg kan du jo ta deg en tur innom en klesbutikk å få noen tips. Morten vil også gi deg noen tilbakemeldinger som kan oppgradere stilen din om du ønsker.

Møte sted

Når du har kjøpt produktet tar Morten kontakt med deg på epost, og dere avtaler dag og tidspunkt dere møtes på. Han er fleksibel og gjør oppdragene i Oslo og Akershusområdet

Produkt

Det hele begynner med gode bilder. Enkelt forklart; Skal du ha suksess med nettdating og Tinder, ja da må du ha gode bilder. Du vet selv hvor lett det er å sveipe til venstre hvis bildene av personen ikke er tiltalende for deg.