Oversikt over de beste datingsidene

Oversikt over de beste datingsidene

Stor oversikt over de beste datingsidene

Vurderer du å starte med nettdating, men er usikker på hvilken nettside du skal velge? Eller er du kanskje usikker på om den du er på er den rette for deg? Da bør du lese videre. Her har vi laget en oversikt over Norges beste datingsider, med deres fordeler og ulemper, alt etter hva du søker.

Elite Singles, er første mann på lista. Dette er datingside for høyt utdannede single som ser etter ett langvarig, seriøst forhold. Her får du skreddersydd matchmaking og siden skårer generelt høyt i anmeldelser.

Zoosk er Facebook sin egen datingside, med millioner av brukere på verdensbasis. En datingside med så mange av brukere, kan gjøre det vanskelig å orientere seg og man kan lett bli litt anonym. Dessuten er det ikke bare bare treffe noen som bor på andre siden av jordkloden. Men er du av den eventyrlystne typen som tør å treffe noen når du er ute og reiser, så kan dette være perfekt for deg. Og siden er tross alt den raskest voksende datingsiden i Norge. Så her kan du nok treffe på noen i ditt nærområde også.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Be2 er en populær datingside for single over 40. De er en raskt økende datingside med mer enn 23 000 nye medlemmer i uka. På en datingside med en minimumsalder, slipper du i større grad å treffe på de som ikke matcher aldersmessig sett. Men samtidig hindrer det deg å treffe på noen som er i 30åra, som kan være aktuelt hvis man så vidt har bikka 40.

Match.com er en veletablert og godt kjent datingside med tusenvis av aktive single i alle aldre. Den er internasjonal, og her er det enkelt og greit å registrere seg. Men rask registrering innebærer også mindre spesifikk matchmaking, noe som gjør at du lettere matcher med flere enn du i realiteten gjør.

Academic Singles er en datingside for høyt utdannede og intellektuelle single. Nettsiden opererer med personlighetstest for bedre matchmaking. De har også en mobilvennlig versjon av datingsiden, noe som gjør det lettere å kommunisere hvor enn du er. Men så kan en stille seg spørrende til hvor intellektuell man må være for å være kvalifisert som medlem på siden.

NextLove en Norges første og eneste datingside for skilte og aleneforeldre. Her er det med andre ord større sjanse for å møte noen som er i samme livssituasjon som deg selv, hvis det er det du ønsker. Du må midlertidig være 40år eller eldre for å være bruker, noe som utelukker yngre voksne som du kanskje kunne matchet med.

Victoria Milan og C-date er begge datingsider for casual dating. Å ha egne sider for casual dating er positivt både med tanke på at du kan være trygg på at den du snakker med er ute etter det samme som deg. Dessuten hindrer at man fornærmer noen som heller skulle være interessert i ett mer langvarig og seriøst forhold.

50plusmatch er for single kvinner og menn over 50. Siden skiller seg også noe ut ved at du ikke nødvendigvis må søke en kjæreste. Målet kan like gjerne være å finne en venn som en kan dele hverdagen med.

Norgesdate er en gratis nettdatingside som er veldig populær. Du kan enkelt å raskt opprette en profil å møte jenter du kan snakke med.

Vi håper at du har blitt litt klokere på ditt valg av nettdatingside. Vi i Dating Adventure kjører sjekkekurs i kunsten av å tiltrekke seg det motsatte kjønn. Så enten kan du ta et nettbasert sjekkekurs, nettbasert selvtillitkurs, ellers så har vi også live helgekurs du kan gå hos oss. All informasjon finner du på denne nettsiden.