Det perfekte profilbildet på Tinder

Det perfekte profilbildet på Tinder

Slik tar du et bra profilbilde på tinder

Et godt profilbilde er et must når du har en profil på Tinder som skal gi mange matcher. Tinder kan for mange oppleves som en noe kynisk datingapp der det kun er trynefaktor som gjelder, men det er så utrolig mye du kan gjøre for at du finner det uttrykket mange jenter synes er veldig attraktivt.

Først så kan vi starte med bildekvaliteten. Blurry og skurrete bilder er slurvete arbeid når du skal «selge» merkevaren deg selv innen dating. Så sørg for at lyssettingen er god, og at kvaliteten på bildet er bra. Sammenlign dette med hvis du skal selge bilen din, da er det jo mer innbydende for kjøperen hvis det er skikkelig gjort.

Kun deg på bildet. Jeg har sett flere som har bilde av seg selv sammen med kompiser eller venninner som første hovedbilde. Det er du som skal «markedsføres» og ikke kompisgjengen. Dessuten er det ikke alltid lett å vite hvem sin profil dette egentlig er når det er mange på bildet.

Ha bilde av deg selv i det miljøet du ønsker å bli identifisert med. For eksempel, er du en person som liker fjell og natur, så er det jo greit å kunne ha et bilde i naturlige omgivelser. De som da kontakter deg har jo allerede fått det bildet av deg, og da vet de mer hva de går til. Er du et bymenneske kan du ha et streetbilde av deg selv, eller i en bar. Partybilde? Ja, da blir du sett på som en partyperson. Her velger du jo selv hvilke image du ønsker å ha. Det mest ekstreme jeg har sett var en jente som hadde et ammebilde av seg selv og barnet sitt. Unngå det, og unngå generelt å la barn være involvert i en datingtjeneste. Barnet kan man bli kjent med senere.

blog_slider_01

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Så til selve uttrykket i ansiktet ditt på bildet. Smil gjerne litt, å ha gjerne et mystisk blikk. Det øker spenningen rundt deg. Men du må passe på at du ikke overdriver. Alle mennesker kler forskjellig type blikk, så her må du teste litt forskjellig. Stort smil/lite smil, åpne øyne/smale, mysende øyne, se rett i kameraet når bildet er tatt/ se over skulderen, men hodet bøyd litt fremover/ hodet bøyd litt bakover. Litt lurt smil/mindre lurt smil. Det jeg skal frem til her er at det er veldig individuelt hva som kler akkurat deg og ansiktsformen din best.

Lag din egen undersøkelse for finne ut hvilket bilde du får best respons på. Test for eksempel et bilde i en uke. Noter antall matcher på Tinder, deretter prøver du med et annet bilde uke 2,3, 4 osv. Så er du sikker på at du velger det som gir optimal respons for deg. Jeg har sett gutter som så vidt har hatt noen matcher via Tinder, men etter litt justeringer har så mange matcher at de ikke har tid til å svare alle. Dette kan bli deg også.

Vi i Dating Adventure kjører kurs og opplæring innen sjekking og dating. Sjekk ut våre nettbaserte sjekkekurs, videoseminarer og 3- dagers helgekurs. Du finner alt av informasjon på denne siden.