Referanser

Tidligere elever har sagt om oss:

 

Kom igjen gutter, bare å melde seg på! Responsen fra jentene er enorm

Takker Espen for en fantastisk morsom og lærerik helg! Fra før av hadde jeg lest mye sjekke-teori uten å få noe særlig ut av det. Jeg forsto aldri hva jeg gjorde riktig eller galt og sjekking ble litt som å gå i blinde. Jeg hadde nesten gitt opp jenter og begynt å se på meg selv som “evig singel”.

På kurset fikk vi lære om hvilke kvaliteter jenter ser etter i menn og hvordan vi som kan vise disse kvalitetene gjennom f.eks. kroppsspråk, blikk og samtale. Grunnen til at kurset fungerte så bra for meg var at jeg allerede tidlig på fredagen fikk lære hva jeg gjorde feil og hvordan rette opp dette. Lørdagen fikk jeg brukt den nye kunnskapen med umiddelbar suksess! Flørting, komplimenter og påspanderte drinker fra jenter, for å nevne noe. Dette var en respons jeg tidligere bare kunne drømme om og skjedde allerede dag nummer to av kurset! Etter kurset har jeg jobbet mye med meg selv, noe som har gitt vanvittige resultater, uten å gå inn på detaljer. Nå gleder jeg meg til hver tur på byen! Den mest merkbare forandringen i ettertid er at jeg er mye mindre nervøs enn tidligere og takler alle sosiale settinger mye bedre. Hodet mitt er nå fylt med glede og positive tanker, fremfor bekymring og stress, noe som gir en vanvittig god effekt på signalene jeg sender til de rundt meg.

Kort fortalt lærte kurset meg det som skal til for å bli en helt rå person som alle digger og som jenter blir tiltrukket av. Det finnes ingen magiske replikker som drar damer, det handler om så utrolig mye mer! Selve undervisningen foregikk i en uformell setting på en bar, noe som fungerte vanvittig bra. Undervisningsformen er en toveis dialog som inkluderer deltakerne og gjør det morsomt, samtidig som det er lærerikt. Espen behandler elevene som kompiser og tilpasser opplegget og utfordringene til nivået til hver enkelt elev.

Kom igjen gutter, bare å melde seg på! Responsen fra jentene er enorm og dette er definitivt en win-win for begge kjønn 😉

Andre (30) 16.09.2016

Kurset har forandret livet mitt og er den beste avgjørelsen jeg har tatt

Har akkurat vært med på helgekurs med Espen. Det har vært en utrolig bra helg. Har lært veldig mye. Både om meg selv og om hvordan jeg skal gå frem for å sjekke opp ei jente. Var tidligere nesten utenkelig for meg å sjekke opp ei jente på et utested. Sånn er det ikke lenger. Espen er utrolig flink til å pushe deg til å utfordre deg selv. Han ser hva som skal til for at du skal lykkes. Jeg var før kurset veldig usikker på om dette var noe jeg kunne få til. Hadde ingen selvtillit. Likte ikke å gå ut engang fordi jeg følte jeg ikke hadde noe der å gjøre. Det var bare utsette meg selv for skuffelser, som igjen gjorde selvtilliten enda dårligere. Nå gleder jeg meg sinnsykt til neste tur på byen. Jeg erfarte igjennom helgen at å sjekke jenter er gøy og spennende. At jenter jeg tidligere hadde sett på som uoppnåelig ikke lenger var det. Det har jeg Espen å takke for.
Espen som coach er utrolig dedikert. Man merker at han elsker det han driver med. Han ønsker virkelig at du skal lykkes og blir utrolig glad når du gjør det. Å være på kurs med Espen er som å være på byen med en god kamerat, som gjør opplevelsen veldig komfortabel.
At jeg meldte meg på dette kurset har forandret livet mitt og er den beste avgjørelsen jeg har tatt. Alle som vurderer å melde seg på kurset burde gjøre det. Kommer aldri til å angre på det, garantert!

Martin (28) 07.01.2016

Dette var en åpenbaring som var helt uventet

Espen, dette var utrolig bra! Fantastisk helg med masse resultater. Jeg vet jeg er sosialt oppegående og alt det der, men har aldri hatt dreisen på damer før denne helgen. Dette var en åpenbaring som var helt uventet (men jeg hadde håpet på). Jeg gikk på helgekurset i håp om å mestre litt mer enn hva jeg gjorde, men det du lærte bort og forenklet på en solid måte var fantastisk. Hvordan jeg skulle få jentene til å like meg, hvordan erte, kødde, utfordre de på riktig måte, hvordan berøre, riktig blikkontakt å eskalere videre til kyss m.m… Skal nå trene videre på dette så det sitter helt naturlig som du sier. Tusen takk for denne gang!

Ola (37) 06.10.2015

Jeg føler endelig etter 28 år at det er nå livet virkelig begynner!

Helgen var full av enkle prinsipper å forholde seg til som førte til de gode samtalene med masse flørting på nesten alle jentene jeg har snakket med i helga. Takk for at du har lært meg dette og forklart meg på en enkel måte hvordan jeg tiltrekker meg jenter. Høres sykt ut, men jeg føler endelig etter 28 år at det er nå livet virkelig begynner! Kan vel utvilsomt si at dette er den beste investeringen jeg noen gang har gjort. Jeg mener av hele mitt hjerte at du er et Geni, som mange burde høre på og lære av! Tusen hjertelig takk!

Eskil(28) 05.10.2015

For et sinnsykt opplegg! Råeste jeg har vært med på!

Først og fremst vil jeg si, for et sinnsykt opplegg! Råeste jeg har vært med på! Jeg fant Espen og Dating Adventure etter at jeg brøt med en dame jeg hadde hat i 3 år. Jeg følte at jeg ikke hadde prestert så bra på damefronten tidligere å besluttet meg for å starte med blanke ark og mer kunnskap. Teknikkene Espen lærte meg var enkle, veldig effektive og utrolig morsomme. Tidlig i kurset innså jeg hvor basic det hele egentlig var og at dette er noe som kan læres av alle menn. Gjennom dette kurset har jeg lært hvordan man sjekker opp damer effektivt, kontrollert og samtidig har jeg lært hvordan man skal oppføre seg for å utstråle “alphastråler” for ikke å glemme at man skal være en ambassadør for god stemning. Espen er utrolig god på kommunikasjon noe du kommer til å merke fort.

Håkon(24) 04.09.2015

Dette er den råeste opplevelsen og beste investeringen jeg noen gang har gjort!

Jeg er stolt deltager av Espen Korsvik sitt kurs! Dette var rett og slett helt vanvittig! Det er vanskelig å sette ord på dette kurset og hvor mye jeg har lært. Det har betydd utrolig mye for meg å være med da dette har resultert i utrolig mange nye og gode opplevelser med jenter jeg dater. Teorien var utrolig lett, interessant og helhetslig da det var mange opp vekkere for meg. Praktiseringen var GØY GØY GØY! Aldri trodd at jeg kunne påvirke jenter i så stor grad på så kort tid å skape tiltrekning. Jeg snakket med ca 20-30 jenter iløpet av helgen og verktøyene er noe jeg bruker i hverdagssituasjoner hele tiden også. Espen som coach er utrolig selvsikker, klar tydelig, leken og kreativ. Han gjorde så jeg og de andre deltagerne følte oss trygge hele tiden samt at han alltid hadde en enkel løsning på diverse utfordringer. Til alle dere som vurderer kurs med Espen og Dating Adventure kan jeg anbefale dette på det sterkeste. Dette er den råeste opplevelsen og beste investeringen jeg noen gang har gjort!

Steffen (28) 07.05.2015

Lærerikt og tankevekkende kurs!

Har akkurat kommet hjem fra en spennende og lærerik helg med Espen. På kurset fikk jeg flere tankevekkere som er gull verdt å ha med seg videre. Teorien er ytterst relevant, og ikke tungfattet i det hele tatt. Teorien fokuserer på å få frem den beste versjonen av deg selv, så det er m.a.o ingen klisje sjekkereplikker vi lærer her. Espen er dønn ærlig i sin måte å gi personlige tilbakemeldinger på, noe som var veldig viktig for meg. Han er også flink til å vise eksempler på hvordan teorien funker i praksis, ved å for eksempel ha rollespill hvor han “sjekket”/ oss deltakere opp både på den riktige og den totalt uriktige måten. Noe som hjalp meg til å se ting i perspektiv og for å se hvor viktig kroppsspråket vi utstråler faktisk er. Han er også veldig klar på at utseende langt ifra er noen avgjørende faktor med jenter, noe som var veldig betryggende å høre. Rett etter kurset var ferdig og vi gikk hver for oss i dag så tenkte jeg at jeg skulle øve meg litt på ting jeg har lært, snakket med 3 jenter på kort stund. Uten å føle meg så særlig usikker. Den siste jeg traff ble det mest vellykkede av de tre. Traff ei jente som jeg var med i nesten to timer deretter videre kontakt på facebook noe som jeg sjelden har opplevd tidligere, jeg prøvde å ha is i magen slik som du sa med god. Følte jeg greide meg bra. Nå skal fortsette å utvikle meg mer og mer fremover. Alt i alt så var det en lærerik, spennende helg som har gitt meg de verktøyene jeg trenger til å kunne utvikle meg videre.

Robert (24) 24.08.2015

 

magiske opplevelser hver bidige dag, der damene står i fokus

Tilbakemelding fra 3-dagers sjekkekurs med Espen: Jeg skjønner ennå ikke hva som har skjedd! bare i dag har jeg melda frem og tilbake med 4 damer, bare kødding hele veien. Skal si damer er råe, og har god humor! Kurset med Espen er det beste som noen gang har hendt meg i livet. Uten tvil, og jeg kan ikke beskrive min takknemlighet. Livet mitt har endret seg radikalt, fra å være døllt og kjedelig, til å fylles med magiske opplevelser hver bidige dag, der damene står i fokus! Allerede andre dagen på kurset fikk jeg maksimal uttelling med One-night-stand og greier. Sykt! Dette er uten noen tvil den beste investeringen jeg har gjort. Mye bedre enn da jeg kjøpte leilighet! Helt rått! Espen har med enkle grep og teknikker tilført meg uvurderlig kunnskap som jeg nå skal jobbe videre med og kose meg med fremover. Tusen takk!

Øystein (32) 28.04.2015

 

Utrolig bra kurs og super oppfølging!

Hei Espen! Tusentakk for coachingopplegget vi har sammen, det har betydd så utrolig mye for meg. Som du vet har jeg gjennom de siste mnd gjort stor suksess med jenter og det sosiale i forhold til det jeg tidligere hadde. Dette er takket være deg! Utrolig bra teori, knallbra praktisk trening på utesteder og ikke minst betyr det uendelig mye den oppfølgingen jeg har fått underveis i prosessen! Sammen har vi greid å skape akkurat det jeg hadde drømt om. Dette er RÅTT!

Emil (27) 10.10.2014

 

Fra å være passiv og sjenert til å være utadvendt og sjarmerende

Ønsker og si tusen takk for coachingprogrammet jeg har deltatt på! Jeg har vært elev i 3 måneder med Espen Korsvik som instruktør. Han har hjulpet meg fra å være passiv og sjenert til og være utadvendt og sjarmerende. Alle målene jeg hadde før jeg startet er innfridd og dette har snudd totalt om på livet mitt. Jeg har i flere år gått rundt og ikke følt meg tilstrekkelig med jenter og at jeg ikke har skjønt meg på de. Jeg har alltid trodd jeg bare ikke var bra nokk. Espen har ikke forandret meg som person, men han har fått ut potensialet i meg, noe jeg tror alle har godt av. Han har guidet meg stegvis i alle prosessene fra sjekking ute på byen, til nettsjekking, tinder og oppfølging på sms. Det har vært veldig trygt og hatt Espen i ryggen gjennom hele prosessen. Nå har jeg flere gode relasjoner med forskjellige jenter og føler jeg kan velge hvem jeg vil ha. Det er også gøy og gå ut på byen igjen, da jeg lett kommer i kontakt med de jentene jeg ønsker. Det jeg må trene mere på er selve lekenheten som er noen ganger kan være litt utfordrende. Men det kommer seg. Igjen, tusen takk! Beste investeringen jeg har gjort noen sinne!

Sondre (26)  22.08.2014

 

Det beste jeg har investert penger i

Takk Espen! Er nok en gang litt satt ut over hvor lett du klarer å hente frem potensialet i meg. Full fokus fremover nå. Coachinga med deg er noe av det beste jeg har investert penger i!

M.B (27)  14.07.2014

 

Espen, jeg vil bare takke deg for å ha snudd livet mitt på hodet

Hei Espen, Jeg vil bare takke deg for å ha snudd livet mitt på hodet. For ett år siden var jeg en person som ikke hadde peiling på hvordan jeg skulle gå bort, starte en samtale og føre det videre med ei jente. I etterkant av kurset hadde jeg så mye suksess med jenter her i Norge at jeg tok det med meg til andre land. Det ble ca. seks måneder med intens sjekking på dagtid og kveldstid. Jeg hadde så høy selvtillit med jenter at det holdt ikke med ei jente. Jeg hadde null trekanter før sommeren 2013, etter det hadde jeg 5 trekanter. Men alt som har en start har også en slutt, jeg ville slå meg til ro. Jeg hadde likt ei jente som var en bekjent av meg ganske lenge, men jeg hadde ikke turt å snakke med henne før. Høsten 2013 var jeg endelig klar for å roe meg ned og klar til å snakke med henne med mye høyere selvtillit og erfaring enn jeg hadde hatt tidligere. Dette har ført til at jeg fridde til henne for ikke lenge siden. Jeg føler jeg har funnet den vennen, jenta som jeg har lett etter hele livet mitt. Og det er her jeg ikke kan takke deg nok Espen. Du har virkelig endret den delen i livet mitt, jeg håper at alle andre som tar dette kurset med deg ser de mulighetene som er i kurset og får like mye ut av det som det jeg har gjort. Og det tror jeg er hele poenget med det du gjør. Igjen takk Espen!

A.S (28)  13.03.2014

 

Du er helt rå, du er ufattelig bra på det du gjør, og du er et stort forbilde

Det er mange år siden jeg våknet og følte meg så bra som jeg gjorde i dag. Hele meg har vært et stort smil hele dagen, jeg tenker positivt, er energisk og motivert, og har aldri hatt større tro på meg selv. I dag tror jeg ingen hadde kunnet ødelegge den følelsen. Framover skal jeg ha et konstant fokus på å tenke positivt, å sjarmere mennesker jeg kommer i kontakt med, og gi mer faen 😀 Jeg gleder meg til å gå på byen igjen, og fortsette å utfordre meg selv. Du er helt rå, du er ufattelig bra på det du gjør, og du er et stort forbilde! Gleder meg til fortsettelsen av det som begynte på fredag!

Erik (32)  06.04.2014

Wow tenkte jeg, for et opplegg Dating Adventure gutta har laget!

Jeg satt en kveld og surfet på nettet da jeg plutselig kom over Dating Adventure sin hjemmeside. Jeg ble nysgjerrig da jeg trodde dette bare fantes i USA. Etter at x`en gjorde det slutt for noen måneder siden synes jeg dette kurset virket veldig spennende fordi det har gått litt trått i det siste på damefronten. Jeg bestilte kurset og fikk umiddelbart tilgang til dette nye universet. Wow tenkte jeg, for et opplegg Dating Adventure gutta har laget! Her er jo alle verktøy jeg trenger for å bli flink med jenter. Det viste seg at det var det. Jeg startet kurset for noen uker siden, og har allerede fått masse resultater. Jeg kastet meg ut i det og angrer ikke et sekund! Jeg er absolutt ikke ferdiglært, men samtalene med jenter er noe helt annet nå en for kort tid siden. Jeg føler jeg har Coach Espen Korsvik i ryggen hele tiden, fordi jeg har tilgang til kurssidene hele tiden. Det har også hendt at jeg har gått innpå kurssidene via telefonen mens jeg har vært på byen. Jeg er superfornøyd!

Magne. J. H. (28)

 

Dette var en utrolig morsom, lærerik og uforglemmelig helg

Tusentakk for et fantastisk lærerikt og bra kurs. Før jeg meldte meg på var jeg litt usikker på om dette var noe for meg. Jeg hadde ikke så store problemer med damer og det sosiale, men siden kursets låvord var at man kunne bli veldig mye bedre valgte jeg og melde meg på. Jeg har ikke angret et sekund på denne avgjørelsen. Det var over all forventning og de kommunikasjonsteknikkene vi lærte var helt magisk bra. Dette er noe alle skulle ha lært da forde det skiller mellom helt greit og svært god samtaler. Resultatene i etterkant av kurset kom umiddelbart og jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg kan anbefale alle dette kurset enten du er nybegynner eller erfaren. Du vil ikke angre et sekund!

Eirik (29)

 

Har aldri hatt one night stand før, nå hadde jeg det på fredag og lørdag

Hei Espen.

Vil bare takke for et flott opplegg. Personlig så slet jeg veldig med å tørre å gå bort til jenter, hva jeg si , ble mye avvist, følte meg redd, og var for det meste inne i stua, fordi der var det tryggest stedet å være. Har undersøkt mye om dating, fordi jeg ønsket å ha suksess i dette..så etter å ha tatt en runde fant jeg ut at Dating adenventure var det rette for meg. Rett og slett fordi det har fokus på å vise hvem jeg er til jente..rett og slett selge meg på min måte..Resultatene mine etter 4 dagers privatkurs er at jeg kan snakke med hvem som helst jente, har fått negative tanker ut av hodet, og teknikk for at dem forblir ute, lært meget gode kommunikasjonsteknikker med blikk, kroppspråk og samtale tema som skaper tiltrekning for å skille meg fra andre menn, har aldri hatt one night stand før, nå hadde jeg det på fredag og lørdag, samt at jeg la igjen mitt mobnr til 7-8 jenter, og flere av dem har tatt kontakt..så nå er det opp til meg om jeg vil gå ut med dem. For dem som ønsker å ha mer jenter, mer muligheter, bedre liv, så er dette noe jeg kan anbefalle på det sterkeste.

Mikael (29)

 

Terningkast 6

Glem “the game” Dating Adventure leverer! Som dere skriver på nettsiden var dette mye mer enn et sjekkekurs. Utrolig enkelt, masse resultater, gode måter å tenke på, spennende samtaler, masse flørting, Ga vekk tlf nummeret til flere jenter jeg likte godt ( 2 av de har tatt kontakt igjen) Terningkast 6!

Øystein (38)

 

Enkle prinsipper som skapte resultater med en gang

Tusen takk for et utrolig bra kurs! Først vil jeg bare si at dette var mye enklere enn det jeg trodde det skulle være. Hvorfor lærer vi ikke dette på skolen? Når det kommer til sosial dynamikk, er dette helt grunnleggende i alle situasjoner – enten om det er med damer, business eller generelt nettverk og venner. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk lære dette. Enkle måter å tenke på, og enkle prinsipper som skapte resultater med en gang. Likte spesielt 20/80 teknikken, den ulogiske samtalen og hvordan man bygger opp en samtale. Jeg synes det var litt skummelt å gå bort til jentene i starten, men etterhvert som jeg ble tryggere på hva jeg skulle si, og at dette faktisk FUNKET ble dette bare gøy spennende. Resultatene kom med en gang, og tenker at jeg går en utrolig bra fremtid i møte! Igjen, tusen takk!

Lars (31)

 

Dette var over all forventning

Mine resultater i etterkant av kurset har vert helt i tråd med kursleder sine garantier om “suksess i hverdagen”. Både på internett/facebook/sms og face to face situasjoner i hverdagen har vert veldig positive i etterkant av kurset. Hadde aldri trodd at jeg skulle få slike positive hverdager bare hved hjelp av et lite kurs. Hadde selvfølgelig noen forventninger, men dette var over all forventning. Jeg er mye mer klar for sosiale situasjoner, og har lyst til å snakke med masse folk og bringe dem inn i livet mitt, pluss at resultatene jeg ønsker har kommet.

J.L (30)

 

Jeg garanterer deg fremgang!

*1 mnd. kurs* I mitt tilfelle trengte jeg et spark i ræva for å komme igang igjen etter en periode i forhold. Jeg valgte Dating Adventure etter å ha sett/lest sakene med gutta på AftenpostenTV og NRK osv. På måneden med Fredrik og Espen har jeg friska opp i gamle ting, og i tillegg lært masse nytt. Kurset ble satt opp i forhold til mine behov og tidligere erfaring. Tempoet ble videre tilpassa meg og hvordan fremgangen viste seg. Tingene vi gikk igjennom for hver kveld ute har vist seg å fungere. Espen og Fredrik vet veldig godt hva de prater om, og har en evne til å plukke opp det en gjør rett og galt som er gull verdt. Det kan være blind-spots som en ikke er klar over selv, små uvaner som ikke funker/motvirker sin hensikt og selvfølgelig ting som absolutt fungerer og kan bli enda bedre! Så lenge en er villig til å prøve tingene gutta sier kan jeg garantere deg fremgang.

Når en er ute med dem får en tilbakemeldinger og blir pusha videre fortløpende. Etterhvert som en blir varm i trøya blir det å åpne mer og mer naturlig. Om det stokker seg kommer det gjerne en pep-talk og gode råd. De har en evne til å få alt til å høres veldig enkelt ut og motivere deg til å fortsette. Jeg så tydelig fremgang i løpet av måneden ute med dem, som har gitt meg det pushet videre jeg var ute etter. Kveldene på byen med tusen unnskyldninger og nøling er historie. Jeg tar mere kontakt, tar mye mer initiativ, er mere sosial og leken enn før. Det er mere gøy å dra ut rett og slett. En måned med Dating Adventure er litt som å ha personlig trener på gymmen. Du kan forvente deg effektiv trening, utvkling og resultater. I tillegg kan du regne med å ha masse morro!

K.O. (32)

 

Coachingen med deg boosta virkelig motivasjonen

”Hei, Takk for en utrolig givende samtale. Det var veldig inspirerende å prate med deg. Jeg følte alltid at du hadde noe å komme med, og alt du sa forklarte du på en veldig lettfattelig måte. Du fikk meg til å se saker og ting mer klart enn hva jeg kunne gjort selv. Coachingen med deg boosta virkelig motivasjonen min og driven jeg har for prosjektet mitt. Du åpnet opp øynene mine da vi snakket om konflikthåndtering, og dette vil virkelig hjelpe meg videre. Tusen takk!”

Håkon (29)

 

Jeg kommer definitivt til å ta flere timer!

”Min ærlige “anmeldelse” av én time med Espen: Vi hadde en veldig interessant samtale som gikk godt over tiden, før han måtte løpe videre til neste time. Det første spørsmålet jeg fikk av Espen var hva jeg ønsket ut av dette. Ønsket jeg at dette skulle tilrettelegges mot jobb og karriere, som utvikling av mitt personlige jeg, som en måte å utvikle mine generelle sosiale ferdigheter eller om jeg var ute etter å bli god på sjekking. Det neste spørsmålet var hva jeg så på som på mitt mål innenfor dette. Det var en samtale som veldig fort utviklet fra løst prat med en fremmed, til en samtale med genuin innterresse fra begge sider. Espen krever én viktig ting av deg – du må vite hva du vil. Allerede etter kort tid forstod jeg at Espen var der for å virkelig hjelpe. Vi snakket mye om ulike fremgangsmåter og hva som befant seg der ute, før vi gikk innpå hvorfor konseptet til Dating Adventure kunne ikke bare konkurrere med disse, men også toppe det. Hele poenget til Dating Adventure er nettopp å ikke lære bort noen spesifikk metode over hvordan du vil utvikle deg som sjekkeartist eller hva du nå er ute etter. Gjennom Dating Adventure tilbys bootcamper hvor de graver seg inn til det essensielle av dine verdier og hva du ønsker og tilbyr opplevelser, samarbeid og læring som forandrer DEG. Det handler ikke om hvordan du lærer en replikk eller en rutine som skal hypnotisere jenta, eller gå inn i hennes underbevisshet, men det handler om hvordan du kan forandre dine personlige verdier og tankemåte for å bedre deg som menneske. Istedet for å gå på overflaten, så jobber de seg inn til kjernen, noe som er uhyre viktig hvis du vil integrere dette til å bli en del av din personlighet og ikke bare ved å lage noen standard rutiner som du bruker hver gang du treffer et nytt menneske. Hva gjør du når du treffer en person for andre gang? Da er rutinene brukt opp!

Jeg likte konseptet til Dating Adventure veldig godt, samtidig som jeg hadde en veldig interessant og erfaringsrik coach. Han hadde masse å komme med, og jeg satt igjen med mye tanker etter den ene timen jeg hadde med ham. Dating Adventure tilbyr rett og slett et “eventyr”, hvor du vil lære mye om deg selv, for så å koble det til den virkelige verden og hvordan du forholder deg til den. Jeg tror absolutt at de har laget et konsept som vil konkurrere med de beste der ute og tror vi vil høre mye fra de i fremtiden som et firma både innenfor personlig utvikling og som et organ som lærer hvordan du kan bli en “natural”, når det kommer til det motsatte kjønn.

Jeg kommer definitivt til å ta flere timer!”

L.H (20)

Selvtillitten er ‘all-time-high

“Jeg føler meg som den kongen. Selvtillitten er ‘all-time-high’. Jeg er faktisk blitt en helt ny person. (…) Lørdag ettermidag bar det ut på gata og sjekke damer på høylys dag. Dette var for meg tidligere helt utopi. Umulig! Men etter å ha plantet sjekke-strukturen inn i mitt lille hodet, og fjernet den psykiske sperren, så hadde jeg faktisk lyst til å prøve ut dette med day-gaming. Og gjett hva? Jo jeg fikk telefon nummeret til den første søte dame jeg snakket med. Selv Fredik, The Rockstar, ble imponert. Jeg var i sjokk. Dette var gøy. Og siden har dette vært gøy. Det gjør meg ingenting lenger å gå bort til en totalt ukjent dame å begynne å snakke. Utrolig, men sant.”

Bård (43)

Espen er en utrolig god lærer, og det vi lærte av ham sitter virkelig

”Var med på den samme bootcampen som Matt (30. jul- 1. aug) og det er en av de sykeste opplevelsene noensinne.

Espen er en utrolig god lærer, og det vi lærte av ham sitter virkelig.

Sjekkeseminaret tok for seg et bredt spekter av både teori og praksis.

Matt har i sitt review fortalt mye om om hva vi lærte på sjekkeseminaret så jeg går ikke i detalj her. Jeg vil heller fortelle mer om hva jeg faktisk sitter igjen med etter helga.

For det første, ved at Espen pusha oss så mye som han gjorde under sjekkeseminaret har jeg nå nesten helt blitt kvitt Approaching Anxiaty som jeg tidligere følte på byen, dette er noe både jeg og mange andre har slitt veldig med, og som definitivt bidrar til at mange ikke har den suksessen de ønsker. Vi lærte oss også hvordan vi skulle lytte til damene, noe som ga oss all powern i interaksjonen med jentene. Jeg må inrømme at det er en utrolig god følelse når du sitter der å lar jenta gjøre nesten hele jobben for deg. Vi lærte osså en god del om kino og escalating samt det faktum at vi aldri skulle ta nummeret fra jenta, men heller gi bort eget nr. I stedet for at du ringer henne, er det opp til henne å ta kontakt, dette er en fin måte å finne ut av hva slags intrykk du faktisk har gjort. Tar hun ikke kontakt med deg har du ikke gjort det inntrykket du kanskje trodde og da er det ikke noen vits i å prøve seg mer på henne, NEXT…..

En annen ting vi også lærte om på sjekkeseminaret var daygame, noe som du ikke lærer på de fleste andre sjekkeseminaret, og som derfor gjør Espen unik.

Daygaming-delen var kansje den hardeste praksisen under hele helgen, men lærte utrolig mye. Sliter fremdeles med det, men er blitt utrolig mye bedre.

Da vi avsluttet seminaret på søndagen tok vi for oss veien videre. Vi satte opp konkrete og oppnåelige mål å følge samt hva jeg skulle fokusere på.

Sist, men ikke minst skulle vi jobbe med affirmations for og reprogrammere oss selv fra gjennomgående negativ til positiv rundt sjekking.

Avslutningsvis vil jeg nevne tiden etter seminar helgen:

De to siste ukene har vært helt syke. Jeg har gått fra og være helt uviten og fersk med et middels bra game til en som stadig er omgitt av jenter. Jeg er kvitt all redselen til og gå bort til jenter i løpet av de siste ukene mye takket være Matt ekspandret mitt sosiale nettverk helt enormt.

Jeg har det utrolig bra med meg selv og er klare for nye høyder.

Anbefaler alle som lurer på om de skal melde seg på sjekkeseminaret til å melde dere på Espen sin, du vil ikke angre.

Til slutt: Espen tusen takk for alt uten deg hadde jeg ikke vært der jeg er i dag!!

Leif (22)

 

Dette er min 100% ærlige bedømmelse av helgekurset til Dating Adventure.

”Dette er min 100% ærlige bedømmelse av sjekkeseminaret til Dating Adventure. Grunnen til at jeg skriver denne reviewen fra bootcampen er fordi jeg vil belyse hvor dyktig Espen er som coach og hvor verdifull og enkel «metoden» hans er. Før jeg starter vil jeg også legge til at jeg er i et monogamt forhold, og at jeg derfor ikke closer mer enn nummer.

Espen som coach:

Jeg har hatt litt coaching hos Espen tidligere, så jeg visste hva jeg gikk til, noe som var hovedgrunnen til at jeg valgte denne aktøren.

Espen er som coach utrolig dyktig, til å belyse og rettlede feil, få deg i state, formidle teori og motivere deg til å jobbe videre og mer effektivt mot målene dine. Men hva som virkelig skiller Espen fra andre coacher og aktører jeg har vært borti, er den genuine interessen han viser i deg som menneske og i dine mål og ditt utviklingspotensiale. Han prøver ikke være over deg, men treffer deg likt, noe som gjør at han virker mer som en kamerat enn en sjekke coach. Jeg har møtt de fleste coachene i det norske markedet, og for meg framstår Espen som den mest jordnære og sympatiske. Så, som coach vil jeg gi han karakter 6.

Metoden:

Ulikt mye annet teori jeg har vært borte i, baserer denne modellen seg på å være så naturlig og ekte som mulig. Her er det viktigere å jobbe med seg selv, for å bli en attraktiv person, istedenfor å lære seg rutiner og teknikker, som ofte kan framstå som falskt og uærlig. Vil du helst at jenta skal være med deg hjem, for den du er, eller for de kule rutinene dine? Espen legger mye vekt på kommunikasjon, altså verbal, kroppspråk, sub-kommunikasjon og øyenkontakt, Noe som er gull!

Jeg har alltid sagt at pick-up burde dreie seg om å være sitt beste seg, med litt krydder. Noe som skinner igjen på hele bootcampen og modellen. Jeg kan nevne at jeg har vært innom Mystery Method, Real Social Dynamics, Double Your Dating og diverse annet materiale, så jeg er ikke ny på natural varianten, det er også det jeg har kjørt selv, men forskjellen fra dette og blant annet DD og RSD er at det er veldig forenklet, og det beste er at det enkle ofte er det beste. Jeg siterer Tyler Durden fra The Blueprint Decoded: “When you go out, after the seminar, don’t talk about techniques or routines, rather talk about things you are interesting in. Socialise, cause that is what this pick up shit is all about”. Dette har Espen forstått, og han lærer deg en enkel, men veldig powerfull modell.

Selve bootcampen:

Jeg vil ikke gå mye inn på selve bootcampen, fordi jeg ikke har tid til å skrive en lang felt rapport, men jeg kan si at jeg aldri har hatt så stor kontroll og følt meg så kongruent med meg selv og mine omgivelser som denne helgen, og tiden i etterkant. For meg kom ting som tidligere var uklart, klart fram og med nye mindset gikk alt smooth. Kan legge til at jeg fikk mine numre, og at den andre deltakeren på kurset fikk noen kiss close m.m. noe han ikke hadde fått på en lang, lang stund.

Leo (21)


De positive resultatene har kommet utrolig fort!

”Jeg har hatt coaching session med Espen, og det var utrolig lærerikt og inspirerende. De positive resultatene har kommet utrolig fort! Anbefaler det til alle!! Dette er en kar som vet og kan veldig mye. Han har mindsets som forklarer hvor lett og enkelt gaming egentlig er. Good stuff!”

Simon (23)

 

Hvorfor valgte jeg Dating Adventure?

Grunnen til at jeg skriver denne reviewen er at jeg vil at resten leserene av denne nettsidenskal få en følelse av hvor god Espen egentlig er som coach og hvor lett han får alt til å virke, og faktisk hjelpen han gir.

Hvorfor valgte jeg Dating Adventure?

En venn har rådet meg personlig å ta kontakt med Espen og å bli kurset av han. Ettersom hans erfaringer var veldig gode.

Coaching metoden til Espen er som en veldig god lærer. En som girer deg opp og får deg til å jobbe med faget og ikke gi opp, uansett resultat. Uansett hva du gjør, er han positivt innstilt og lar ingen bli glemt. Alle er med på en opplevelse som endrer livet framover, noe ekstremt. Hadde han undervist om hvorfor man skal spise salat og agurk sammen, hadde det fortsatt vært interessant å høre etter fordi han har en god måte å formidle det han kan på. Han girer deg opp og presser deg nok, så du kommer deg framover. Etter bare noen minutter med han føler man virkelig at han er en kompis, noe som han også lærer deg hvordan man lettere skal omgås random folk på byen.

Teorien:

Espen sin tankegang er mye lettere og hyggeligere for deg som menneske. Du trenger ikke å føle at du må lure en jente til sengs, men heller være den interessante fyren alle vil henge med. Dette hjelper da også på resten av livsstilen din ettersom du ikke trenger å være slem mot noen, eller noe i nærheten av det. Alt du trenger er å være deg selv og kose deg på byen. For meg var det virkelig en fryd å komme bort i noe teori som denne ettersom den baserer seg mest på å være naturlig og leken, og effekten av det så jeg kjapt under bootcampen.

Kurset:

Fredagen møtte vi på noen gode gode venninner av meg. Dette var helt ok, og Espen klarte å snakke med dem så de ikke skjønte hva greia var, mens han fortsatt guida meg og presset meg til å gå til hva jeg først trodde var umulige sets, før jeg faktisk fikk prøvd ut teorien han hadde fortalt. Jeg koste meg virkelig på byen og endringen av hvordan andre responderte på hva jeg sa, var herlig å kjenne.

Lørdagen gikk enda bedre. Først var vi på utested 1 der jeg snakket med en jente i 15 min. Ga henne nummeret mitt og gikk videre til utested 2. Der snakket jeg med en anna jente i 2 min, så gikk alle venninnene hennes. Men hun ble! Hun var helt opphengt i å snakke med meg, og merka ikke at venninnene hadde gått videre før 15 min etterpå. Vi snakker en jente med 5-6 andre rundt seg. Men glemte alt det. Fordi jeg satt der og gjorde som Espen hadde sagt. Gikk videre for å presse egne grenser, som mye av kurset var for. Etter litt møtte jeg jenta fra utested 2, snakket noe med henne. Og da kom jente 2 bort til meg og virkelig hang på armen min og dytta brystene sine mot meg. Massiv berøring fra hennes side. Jeg likte slik det var. Helt ny opplevlse jeg bare må bli vant med etter en kursetmed Espen.

Fikk melding av jenta fra utested 2 dagen etterpå. Utfra meldingen skjønte man at det var jeg som var prisen, og hun som jaget. Hun ville ha meg ut og ta en kaffe eller øl eller noe annet denne sommeren. Resultatene i etterkant er en helt ny verden. Evig takknemlig for at du har forandret livet mitt!

Matt (26)

 

 

Livet smiler, og det gjør Espen også.

”Hei og takk for sist! Espen er en mann jeg virkelig kan gå god for. Redskapene han deler er gull verdt hvis man implementerer dem i livet sitt. Jeg følte at Espen la godt merke til meg som medmenneske. Han er utrolig flink til å fange opp signaler på hvor skoen kanskje trykker. Han har fremragende innsikt i sosial dynamikk. Det jeg synes skiller Espen ut fra andre coacher jeg har hatt og vurdert, er at han utstråler en fantastisk lekenhet og trygghet. Det bar ikke preg av konstruerte setninger og råd, selv om det han sa var veldig naturlig og rimelig safe. Jeg føler at man kan oppsummere Espens tilnærming til livet slik: The big deal is no big deal (i retning av det som virkelig er viktig er å ikke ta ting så veldig høytidelig. Kanskje med et unntak av viktigheten av å nå mål man har satt seg, selv om veien dit kan virke kronglete og demotiverende). Jeg anbefaler Espen som coach til alle som ønsker å oppleve mer av hva livet kan by på i praksis. Han passer kanskje ekstra godt til de som kan være litt skeptiske til coaching, siden han virker til å ha en veldig jordnær og realistisk tilnærming til livet. Livet smiler, og det gjør Espen også. :-)

Geir (29)


I dag kan jeg gå bort til en jente jeg synes ser spennende ut…

“I dag kan jeg gå bort til en jente jeg synes ser spennende ut (ja, hun er søt og sexy), starte en samtale, få telefonnummeret hennes, og møte henne en annen dag. Hvordan klarte jeg dette? Jeg sendte en e-post til Fredrik. Det er en stund siden. Siden den gang har vi trent sammen jevnlig. Spør Fredrik om første gangen vi møttes, og jeg skulle starte en samtale med en vilt fremmed jente.

Glenn (31)

 

Meld deg på her:

[contact-form-7 id=”4088″ title=”Kontaktboks sjekkekurs”]

 

Gi oss gjerne en tilbakemelding fra kurs med oss

[contact-form-7 id=”4148″ title=”Tilbakemelding fra kurs”]


 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar