Få god selvfølelse i en sjekkesituasjon

Få god selvfølelse i en sjekkesituasjon

Du kommer lengre med en god selvfølelse

Spør en hvilken som helst dame om hva hun liker i en mann så er selvtillit og selvsikkerhet garantert på toppen av kvaliteter hun verdsetter. Selvtillit er veldig attraktivt og en av de viktigste kvalitetene du trenger for å tiltrekke deg en kvinne. Uten dette er du som oftest sjanseløs. Kan du forvente at andre skal ha troen på deg når du ikke engang har troen på deg selv?

Du må tro på deg selv, for at andre skal tro på deg. God selvfølelse fra positiv feedback fra deg selv og andre. Det er å vite eller tro på et positivt resultat eller mangelen på frykt for et negativt resultat. Hvis du brenner deg på flammen holder du deg unna. Hvis du blir belønnet hver gang du har på deg en klovnenese vil du fortsette å gå med den, sant?

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

God selvfølelse er noe du har på innsiden, men som manifesterer seg på utsiden, gjennom kroppsspråk og handlinger. Når du sjekker opp en dame kan du ikke føle deg underlegen, usikker eller at du ikke fortjener henne. Du kan ikke bli stoppet av frykten for sosialt press. Damene vil se at du er lite selvsikker og vips, så er de borte for å finne eller bli funnet av en mer selvsikker mann.

Som å miste jenta ikke er nok, vil lav selvfølelse lede til stress, pessimisme, frykt, usikkerhet og negativitet. Høy selvfølelse leder til det motsatte. Kanskje ikke så rart at selvsikkerhet er attraktivt? Som sagt; hvis du ikke liker deg selv vil du slite med å få andre til å like deg.

Men, fortvil ikke, jeg har to gode nyheter til deg:

1. Du vil alltid være elsket av din mor.

2. Du kan lære å like deg selv ved å fortsette å lese denne artikkelen og ved og ta kurs gjennom oss. Du kan bestemme deg for å fikse denne delen av livet ditt akkurat nå.

En av de mest populære holdningene i sjekking er “Jeg blåser i hva fremmede tenker om meg”, fordi folk som er komfortable (les selvsikre) under sosialt press er attraktive for kvinner. Hvis du liker en person, bryr du deg om hva andre tenker om den personen? Ikke jeg heller. Jeg VET han er en kul fyr, jeg vet jeg liker han og sladder kan ikke endre på det. Det er det samme når du liker deg selv. Det er selvsikkerhet!

Fremmede er bare statister i filmen om livet ditt, så hvorfor bry seg om hva de tenker om deg, sant? Så hvorfor er vi så usikre på oss selv at vi konstant trenger bekreftelse og validering fra andre for å føle oss bra?

Når du var et barn lærte du raskt at hvis du ikke gjorde som din mor og far forventet av deg, ville de trekke tilbake sin kjærlighet og bekreftelse, de ble kanskje sinte og negative. De ville kritisere og dømme, kanskje til og med straffe deg fysisk for å få viljen sin. Det gjorde mange andre viktige mennesker i livet ditt også.

Når årene gikk, ble ditt selvbilde, måten du ser på deg selv og tenker om deg selv, mer og mer avhengig av hvordan du trodde andre tenkte eller så deg som. Ikke så rart at mange mennesker er kjempesensitive til hvordan andre behandler dem og snakker til dem.

Har du noen gang justert atferden din for å få andre til å like deg, til å respektere deg eller godkjenne deg? Jeg vet jeg har. Lav selvfølelse manifesterer seg til frykt for avvisning. Frykt for å bli avvist er ikke noe du er født med. Du lærer det. Når du ble født var det bare to ting du fryktet:

1. Frykt for å falle og

2. Frykt for høye lyder.

Alt annet du frykter har du lært av miljøet/samfunnet. Selvfølelse

I større eller mindre grad er vi alle bekymret over hva andre tenker om oss. Det er helt normalt. Men noen bryr seg mindre enn andre. Vet du hvorfor? Fordi de er selvsikre! De liker seg selv. De vet hva de verdsetter og hvorfor, de vet hvem de er. Å være seg selv med sine meninger og det som følger med er attraktivt. Det er så tiltrekkende at flere dyktige sjekkere er uenige med jenta kun for å demonstrere at de er trygge på seg selv og ikke setter jenta på en pidestall.

Ditt selvkonsept består av tre deler, hvor hver del påvirker de andre

[…]

Ditt selvideal er den personen du har mest lyst til å bli en gang i fremtiden. Ditt selvideal bestemmer hvilke retninger du tar i livet, din vekst og utvikling som person. Ditt selvbilde derimot, bestemmer hvordan du handler i nåtiden. Ditt selvbilde er måten du ser på deg selv nå, i dag, i dette øyeblikket. Din selvtillit er stort sett bestemt ut ifra forholdet mellom ditt selvbilde og ditt selvideal, eller ut i fra hvordan du gjør det i dag til dag-aktiviteter sammenlignet med måten du hadde gjort det hvis du var den absolutt beste personen du kunne vært. ”

 

Så for å like deg selv må du være eller handle som ditt selvideal. Skjønner du? selvfølelse

Sett deg ned og finn frem penn og papir eller et notat på dataen din. Blås i det, tatover det i pannen din i stedet.

 

Seks ting du kan gjøre for å få bedre selvfølelse

1. Finn ut hva ditt selvideal er. For eksempel: Være positiv, være en som gir andre verdi, veltrent. God selvfølelse

2. Skriv ned hva du kan gjøre for å bli den personen. For eksempel: Være en som gir andre verdi: Jeg skal behandle andre mennesker som om de er veldig verdifulle; jeg skal gjøre mitt beste for at de får en bedre dag, jeg skal snakke positivt om andre, selv om de kanskje ikke fortjener det bestandig. Jeg skal være generøs med komplimenter. Jeg skal prøve å se ting fra deres side, osv. Gjør det også, ikke bare si du skal gjøre det. GJØR DET!

3. Oppfør deg som om du allerede er ditt selvideal. Husk; Motion creates emotion – bevegelse skaper følelse – enhver aksjon har en reaksjon: Ta små steg, men bestem deg for å gjøre dette hver eneste dag. Det tar ca. 21 dager å skape en vane. Dette bør være målet ditt. Gjør det minst i 21 dager. Dette vil forkorte gapet mellom ditt selvideal og ditt selvbilde og du vil begynne å like deg selv mer. En dag vil du være ditt selvideal.

4. Gjør det du frykter. Om og om igjen.Dette kalles systematisk desentifisering. Det er antageligvis den beste måten å bygge selvtillit og “baller” på i et hvilket som helst område i livet. En ting til: Avvisning er IKKE personlig.

5. Aldri gi opp! Hvis du faller av hesten, få rumpa di opp på den igjen. Aldri ALDRI gi opp. Vær stolt av deg selv for å ikke gi opp, vit at fiaskoen ikke er virkelig før du har gitt opp. Feil er hva du lærer av. En ekspert er en person som har gjort alle feilene. Og når du først klarer det vil ingenting gi deg en bedre følelse av mestring og selvsikkerhet. Positive erfaringer/resultater bygger selvtillit som ingenting annet.

6. Gjør affirmasjoner (positivt selvsnakk)hver dag. Det vil øke din selvfølelse. Mer info om dette finner du her

Av Espen Korsvik

 

One Response

  1. Selvfølelse…

    Spør en hvilken som helst dame om hva hun liker i en mann så er selvtillit og selvsikkerhet garantert på toppen av kvaliteter hun verdsetter….

Comments are closed.