Jenter elsker selvsikkre menn

Jenter elsker selvsikkre menn

Å være selvsikker er en god følelse

Selvsikker: En stor greie innen sjekking handler om modellering, som vil si å observere andre som er flinke med jenter og å ta etter deres atferd. Det er også en av grunnene til at den beste måten å lære seg sjekking er ved å ta et kurs slik at man kan observere instruktørene ute i felten, samtidig som de også observerer deg og kan gi deg feedback ut ifra hva du gjør rett og feil.

Hvis du ikke er selvsikker, lat som du er det og du vil føle deg mer selvsikker. Motion creates emotion. Fake it till you make it. I dette tilfellet er dette mer sant enn ikke.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Jeg vil nå gi deg en beskrivelse av den selvsikre mannen slik at du får noen ideer på hvordan du skal/bør oppføre deg for å tiltrekke deg jenter.

Bli mer selvsikker.

Han snakker høyt og klart.

Han er vant til å ha et ”publikum”. Folk vil høre hva han har å si og han vet det. Han har et åpent, avslappet og er selvsikker i kroppsspråket med rolige bevegelser. Han tar opp rom og har en rett holdning, hodet høyt hevet og tilbakelent. Han er komfortabel med oppmerksomhet, han ønsker å bli sett og har ingen grunn til å gjemme seg. Han er vant til at folk kommer til han, ikke motsatt.

Han har et lurt smil om munnen.

Han er glad. Hvorfor skulle han ikke være det? Verden er snill mot ham, det er i allefall slik han liker å se på det, det er derfor han er selvsikker, han er vant til å få det som han vil.

Han er leken og har det gøy.

Alle vil ha det gøy, og en selvsikker mann vet at han kan ha det gøy stort sett når som helst, fordi vi mennesker synes personer som er selvsikker er morsomme. Han er så komfortabel med å være seg selv at han ikke er flau over sitt indre barn.

Han skryter ikke eller prøver å imponere noen.

selvsikker

Hvorfor skulle  en selvsikker mann gjøre det? Han bryr seg ikke om folk liker han eller ikke, han har allerede alt han trenger her i livet. Han lever i mangfold. Han vet han er verdifull og trenger ikke andre menneskers bekreftelse på dette.

Han setter ikke damer på en pidestall.

Jeg har allerede sagt det. Han er så selvsikker at han bryr seg ikke. Koppen hans er allerede full (mangfold), han har alle damene han trenger i livet sitt.

Han sier på en selvsikker måte det han mener.

Han bryr seg som sagt ikke om hva andre tenker om han. Han trenger ikke å bli likt av alle. Han har grenser og er ikke redd for å vise det. Han vil ikke la noen tråkke på han, han vet han kan ta vare på seg selv, han respekterer seg selv og derfor gjør andre gjøre det også.

Han tar handling om han vil noe.

Han vet at om han vil ha noe kan han likegreit bare gå og skaffe det, fordi oftere enn sjelden vil han være suksessfull. Han kan føle frykt når han går bort til en jente han liker, men han gjør det uansett. Det er hans livshistorie: Når han føler irrasjonell frykt, gjør han det på en selvsikker måte likevel.

Han liker sosialt press.

Han nyter å være midtpunktet. Han får positive reaksjoner når han er det, så istedenfor å være redd for det, oppsøker han det. Han er ikke redd for å ta på jenter. Han er vant til at jenter tar på han og er vant til at jenter liker at han tar på dem, så berøring kommer kjapt inn i bildet når han snakker med nye jenter.

Han leder folk på en selvsikker måte.

Han er vant til at andre følger han, han er vant til at folk ser opp til han og vil at han skal ta ledelsen. Dette var noen av de typiske kjennetegnene du kan modellere fra en selvsikker mann. Ikke sammenligne deg med andre. Finn ut hvem du er og hva du står for og stol på deg selv, så er du der. Lettere sagt enn gjort, men dette kommer med rette holdninger god fokus.

Av Espen Korsvik

 

One Response

Comments are closed.