Slik får du god selvtillit med enkle grep

Slik får du god selvtillit med enkle grep

Selvtilliten som øker din livskvalitet

Alt for mange gidder ikke hjelpe andre fordi andre ikke hjelper dem, de gidder ikke ringe vennen de ikke har snakket med på lenge fordi vennen ikke har ringt dem, de vil ikke gi noe før de har mottatt noe. Ikke vær sånn. Gi først, så motta, ikke andre veien. Vi er designet sånn at om vi får noe fra noen andre så føler vi at vi skylder den personen noe. Derfor vil du mest sannsynlig få noe tilbake. What comes around goes around. Det er uansett givende å hjelpe og gi til andre, selv om du ikke får noe håndfast tilbake. Du vil også bli oppfattet som en person med god selvtillit og du vil føle deg bedre. Tips: Ønsker du at noen skal gjøre deg en tjeneste som er i største laget, eller du ønsker at de skal være med på noe, kjøpe noe eller lignende, så kan du øke sannsynligheten til at de innfrir ønskene dine med å gjøre de en tjeneste først, kjøpe noe til dem eller være ekstra hyggelig. Gammelt råd de fleste unger plukker opp av seg selv, men glemmer litt når de blir eldre. Husker selv jeg tok oppvasken for mutter og fatter før de kom hjem fordi jeg ville spørre om penger til basketballkort. : )

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Bedre selvtillit 1: Vær proaktiv, ikke reaktiv.

Vær den som får andre til å reagere på seg, ikke den som reagerer på andre. Ta initiativ, ikke vent på å bli spurt. Vær to skritt foran, ikke to skritt bak. Det er en av nøklene til suksess alene. Selvtillit er noe du kan bestemme deg for å ha.

Bedre selvtillit 2: Lær deg å elske å feile.

Å feile er bra! Vi ble hjernevasket som barn til å mislike å feile. Mye pga skolen. Dette fører til dårlig selvtillit. Sannheten er at det er den eneste måten vi lærer på. Feiling er veien til suksess!

Bedre selvtillit 3: Din innstilling eller holdning kan forandre din hverdag!

Er du en positiv eller negativ person? Pessimist eller optimist? Finn ut av det og sørg for at du blir en optimist. En negativ holdning ødelegger deg og alt du tar i. Det er oppskriften på et sørgelig liv. Tenk på positive ting og du blir mer positiv. Overbevis deg om at du har god selvtillit. Du blir ikke hva du spiser, du blir hva du tenker.

Bedre selvtillit 4: Takknemlighet er en veldig enkel måte å bli lykkelig på!

Vær takknemlig for alt du har i livet, ikke bare de store tingene. Vær takknemlig for de ekstremt små også. Å minn deg selv på at du er takknemlig. “Jeg er så takknemlig for at jeg kan være med venner!!” “Jeg er så takknemlig for at jeg kan gå kledd som jeg vil!”

Bedre selvtillit 5: Ikke sammenlign deg med andre, kun med deg selv.

Sammenligne deg selv med den eneste verdige personen å sammenligne deg selv med. DEG SELV. Drit i hva andre gjør og får til. De har hatt helt andre forutsetninger enn deg.

Bedre selvtillit 6: 80-90 % av det du er redd for skal skje vil ALDRI skje.selvtillit

Du rusler rundt og er redd for helt urealistiske ting. Skjerp deg. Dette hindrer deg i å gjøre det du vil i livet. Føl frykten, men gjør det likevel. Er frykten din realistisk? Og er det virkelig noe å frykte? Hvis ikke – DO IT!

Bedre selvtillit 7: Ikke ta ting så alvorlig.

Ikke en gang deg selv (selvironi er den beste veien å gå, da du utstråler god selvtillit). Det er veldig sjeldent ting er virkelig alvorlig. Det sparer deg for uendelig mye stress. Se lyst på ting. Se humoren i ting. Spør deg selv: Kan jeg le av dette om ett år? Er dette noe som er alvorlig om ett år?

Bedre selvtillit 8: Elsk deg selv.

Slutt å plag deg selv for ting. Du er et menneske og mennesker driter seg ut. Det ligger i vår natur. Så elsk deg selv uansett. Du vil bli en mye mer tiltrekkende og ikke minst lykkeligere person om du lærer å elske deg selv. Hvordan kan man forvente å bli elsket om man ikke engang elsker seg selv?

Bedre selvtillit 9: Skriv ned ALT!

På den måten husker du det bedre, fordi man lærer fortere om man noterer, i tillegg får man tusenvis av ideer hele tiden som går fort i glemmeboka om du ikke skriver det ned. Jo skriver om deg selv som om at du har ekstremt god selvtillit, desto bedre vil den bli. Denne posten hadde aldri eksistert om det ikke var for at jeg skriver ned ting. Husk at det finnes muligheter i omtrent ALLE opplevelser! Alt er et potensielt eventyr. Se etter muligheter og du finner dem.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Bedre selvtillit 10: Ikke bry deg om hva andre mener og tenker om deg.

Folk du ikke kjenner er statister i ditt liv. Hvem bryr seg om statistene? Kan du huske trynet på noen statister i filmer du har sett? Om du vil bryte ut av det sosiale fengselet må du drite i hva andre mener og tenker om deg. Gårsdagen er historie, morgendagen et mysterium, men i dag er en gave… husk det! Du lever NÅ!

Bedre selvtillit 11: Utfordre deg selv, konstant.

Et skip i en havn er trygt, men det er ikke det et skip er bygd for. Bryt komfortsonene dine! Hvor mange dager tror du et gjennomsnittsliv består av? 200 000? 500 000? Nei, 28 000 dager. Dagene raser avgårde. Livet ditt raser avgårde. Du lever bare en gang. Make the most of it. Det handler ikke om å være komfortabel til enhver tid, når det innebærer å låse seg inne og unngå utfordringer. Vær komfortabel fordi du er selvsikker, ikke fordi du er redd. Hvordan ville du levd om du visste at du ikke kunne feile?

 

Bedre selvtillit 12: Vis interesse i andre mennesker.

Om noen forteller deg noe, prøv å gå inn i deres verden og føl hvordan de måtte ha følt seg eller hvordan de føler seg. Føl på det. Bli mer empatisk. Husk at den viktigste og mest interessante personen i folks liv er dem selv. Vi elsker mennesker som liker oss og synes vi er viktige og interessante. Enkel oppskrift på å bli karismatisk er nettopp å vise stor interesse i andre mennesker.

Bedre selvtillit 13: Du blir som de du henger med.

Du vil opptre som dine venner forventer at du opptrer. Sørg for å ha positive og ressursfulle mennesker med god selvtillit rundt deg. Folk som kan påvirke deg positivt. Folk som er flinkere enn deg.

Bedre selvtillit 14: Du kan lære noe av alle.

Absolutt alle mennesker har noe du kan lære. Forsøk å finn ut hva du kan lære av menneskene i livet ditt. Du vil se at så fort du tenker sånn, så vil enhver person bli MYE mer interessant med økt selvtillit.

Bedre selvtillit 15: Sist, men ikke minst… hold deg selv ansvarlig!

DU er ansvarlig for din egen lykke, din selvfølelse og din selvtillit. For din egen økonomi, for din egen helse, for at du er i et postivt miljø også videre. Kun deg! Er folk kjipe rundt deg, så ikke skyld på dem, men ta ansvar selv, for å enten være en mer hyggelig og omgjengelig fyr så folka rundt deg begynner å like deg eller ved å komme deg bort fra dem. Ikke klag, det er uansett ditt ansvar når alt kommer til alt. *syte syte* “Hu jeg bor sammen med rydder aldri opp etter seg”. Så flytt da, eller få hun til å rydde opp etter seg. Du er ansvarlig for å ha det bra. Ved å ta ansvar er du proaktiv, du lærer mer, du blir sterkere og aktiv. Du vil føle at du får kontroll! Om noen slår deg eller gjør onskapsfulle ting mot deg, så ikke skyld på deg selv, er ikke det jeg sier her. Vold er aldri din skyld. Sier ikke at du skal ta skylden for ting som ikke er din skyld heller. Bare husk at du er din egen lykkes smed. Du er så heldig at du er manusforfatter, produsent, regissør OG hovedperson i filmen om ditt eget liv! Tenk deg til god selvtillit NÅ

 

Av Espen Korsvik

 

3 Responses

  1. Bloggtoppen says:

    Det er deg det kommer an på | Dating Adventure – Øk din tiltrekningskraft med et av våre sjekkekurs…

    Alt for mange gidder ikke hjelpe andre fordi andre ikke hjelper dem, de gidder ikke ringe vennen de ikke har snakket med på lenge fordi vennen ikke har ringt dem, de vil ikke gi noe før de har motta……

  2. […] Les også om hvordan få god  selvtillit […]

  3. […] Vær deg selv, ikke tro at du må gjøre så mye ekstra. (Selvtillit)- Ha smilet på lur og vær fleipete hele tiden, og gjerne oppnå litt mystisk […]

Comments are closed.