Bør man ha sex på første date

Bør man ha sex på første date

Det er helt greit å ha sex på første date

Det er mange som spør meg om de bør ha sex på første date. Vil dette ta vekk spenningen og tiltrekningen? Ender man bare opp som sex-venner? Eller ender det kanskje opp med at man ikke sees igjen? Mitt svar på spørsmålet er likevel ja! Du bør absolutt ha sex på første date.

Jo tidligere dere har sex, desto mer naturlig blir det seksuelle i relasjonen med partneren. Hvis man dater i ukesvis, så kan det faktisk føles litt unaturlig og rart (og som en big deal) når man først skal ta forholdet et skritt videre med å ha sex. Når du ikke får etablert den seksuelle kontakten i en tidlig fase i forholdet blir det som regel kun vennskap ut av det. Det er jo for så vidt fint det, men kanskje ikke ideelt hvis man er ute etter noe mer.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

En studie publisert i Clinical Psychology Review fant at kvinner ønsker mer sex enn de er villige til å innrømme. Dette er også min erfaring etter 13 år i gamet. Så myten om at det kun er gutter som tenker på sex er lagt død. Når man har sex tidlig i et bekjentskap senkes guarden, uten at spenningen forsvinner. Hvis du ønsker å treffe jenta igjen, så er det nå dere virkelig kan begynne å bli kjent. Etter man har hatt sex kan det føles mer naturlig å prate om personlige ting.

db88e51e42f7e998922bb97c286fc5c4

Det er imidlertid greit å være obs på at du ikke bør dele for mye informasjon om deg selv dersom det kun er et sex-forhold du er ute etter. Når man er fortrolig med noen kommer det lettere følelser inn i bildet, og det er viktig at du ikke lover noe du ikke kan holde.

På grunn av jobben min har jeg pratet med mange som sier de har vært på tre-fire dater med en jente uten å ha sex, men så sier jenta at hun ikke er interessert i å møte dem igjen. Det som skjer er enkelt og greit at man havner i vennesonen. Fordi man ikke tør å ta steget videre med mer intim kontakt som kyss, berøring og sex, blir du kun sett på som en kompis og venn. Det er ikke jenta som har satt deg i vennesonen, men du har rett og slett satt deg selv der…

Jeg kan lære deg hvordan man på en enkel måte får en naturlig overgang fra den første samtalen med en jente, til sex. Mine teknikker er unike, forståelige og effektive! Tilbakemeldingene jeg får fra gutter er at de angrer på at de ikke hadde meldt seg på kurs tidligere, når de skjønner hvor enkelt det er, og at det virker!

Av Espen Korsvik

Leave a Reply