Slik sjekker du opp gutter

Slik sjekker du opp gutter

Å være på sjekkern kan for mange jenter virke håpløst og vanskelig. Problemet er ofte at man har for detaljerte planer om hvordan drømmegutten skal være. Jeg vil anbefale deg og hive deg ut i det. Skulle du mislykkes er det jo bare å starte på nytt igjen.

 

De viktige suksessfaktorer når du er på sjekkern

Det absolutt viktigste er at du tør og ta initiativ. Det er vanlig at jenter venter på at drømmegutten skal komme bort, noe han sjeldent gjør og da ender de ofte opp skuffet. Gutter blir smigret av jenter som tør og ta initiativet, og du kan da velge hvem du ønsker å ha kontakt med, istede for å gjentatte ganger bli valgt av “uinteressante” gutter.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

 

forskjellen på om man sjekker gutter eller jenter.

Mange av de samme teknikkene og holdningene er de samme. Men det er klart, jenter flest liker maskuline menn, og gutter liker feminine jenter. Mange jenter er vant med at det kommer bort gutter som prøver seg. Og gutter er ikke så vant med at jenter kommer bort til de. Jeg tror veldig mange flere hadde funnet en mere riktig partner hvis det hadde hvert mer balanse på dette.

Er du sjenert? Hvordan går du frem hvis du er litt forsiktig av deg?

Det er absolutt håp for sjenerte jenter. Her gjelder det å tørre å ta initiativ. Desto mer du tør og ta initiativ og snakke med gutter, jo mer vanlig vil det bli for deg. Deretter kan du prøve å flørte litt og dra det lengre og lengre. Men det er deg selv det kommer ann på. Det kan føles litt skummelt i starten helt til du blir vant med det. Men husk, det er helt naturlig og vanlig, så hvorfor gå glipp av all morroa når du kan skape det med små steg…

 

10 gode råd på date eventyret ditt:

1) Smil og vær åpen for omgivelsene dine

2) Føl deg vel i klesstilen. Kle deg sexy, men ikke overdriv

3) Vis din feminine side. Jenter må ikke være så tøffe.

4) Ha fokus på de du prater med i stedet for å tenke på at du selv skal gjøre alt riktig.

5) Ikke vær for tilgjengelig. La ham få jobbe litt for å få deg, men ikke overdriv. Da går han lei.

6) Vær interessert i hva han har å si.

7) Våg å vise tydelig at du flørter. Ofte flørter jenter uten at gutter registrerer det. Han trenger ofte litt bekreftelse for å tørre å ta initiativet.

8) Gutter liker jenter som lar seg lede. Tør han ikke lede, og du liker ham, bør du hjelpe ham litt på veien.

9) Unngå å bli for logisk. Prøv heller å få inn litt humor i samtalen. Dette gjør at dere begge kan slappe mer av og være dere selv.

10) Berør den du prater med. Det viser at du har god selvtillit, og dette syns gutter er tiltrekkende.

Ønsker du å lære mer om sjekking og hvordan du tiltrekker deg de guttene du ønsker kan du ta en titt på våre kurs her
 
Av Espen Korsvik