Sjekk jenter når du er på byen alene

Sjekk jenter når du er på byen alene

Sjekk jenter på byen

Mange kan føle på at det å gå ut på byen alene er litt ubehagelig. Tanker som «Hva hvis andre tror at jeg ikke har noen venner» «Han er sikkert en ensom type» «Hvor skal jeg gjøre av meg?» …osv, kan dukke opp.

Jeg skal her gi deg en oppskrift på hvordan du kan gå ut alene uten å verken sette deg eller bli satt i kjedelige situasjoner. Det handler om å ta initiativ og involvere deg i sosiale situasjoner hele tiden.

Når du går inn på utestedet går du rett i baren. Bestill deg en drink/øl, eller hvis du ønsker et alkoholfritt alternativ kan du bestille vann med isbiter og lime, eller cola med isbiter og lime. Det ser ut som drinker, og du slipper å få spørsmål om hvorfor du ikke drikker.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Ser du jenter som står i baren er det lurt å bestille din drikke i nærheten av dem, da det er mer sannsynlig at du naturlig kommer inn i kontakt med de.

Du kan også gå direkte opp til en eller flere jenter på utestedet og starte samtale.

Får du spørsmål om hvorfor du er ute alene kan du for eksempel svare:

– Jepp, jeg venter på noen kompiser som er litt treige… Du må underholde meg så lenge.

– Jeg er ute alene i kveld, liker det, for da trenger jeg ikke ta noe hensyn til andre. Også blir jeg enklere kjent med andre.

– Eller at jenta spør deg «Hvem er du sammen med?» Da kan du svare, «Jeg er sammen med deg…».

Fordelen med å gå ut alene er at du er friere til å kunne gjøre det du vil. Hvis du føler deg litt ukomfortabel i starten skal du vite at dette bare er en vanesak. Jenter blir faktisk fasinert av gutter som tør gå å ut alene og være sosiale. Sørg for å holde deg i sosiale situasjoner hele tiden.

Av Espen Korsvik

Leave a Reply