Hvordan sjekke damer

Hvordan sjekke damer

Hvordan sjekke damer i alle situasjoner

Det å være attraktiv for jenter medfører for mange gutter mye frustrasjon fordi de ikke greier å skape tiltrekning. Det er veldig vanlig blant gutter at de enten ikke tør å ta kontakt med jenter, eller hvis de først gjør det havner de ofte i den såkalte vennesonen. Vi i Dating Adventure vet godt hvordan det er å føle seg utilstrekkelig på sjekkearenaen, derfor har vi valgt å gjøre noe med dette problemet.

For 13 år siden kom vi over materiale på nettet der vi fant ut at sjekking og tiltrekning kan læres. Vi brukte materialet over en periode og merket at det funket. Det var jo helt fantastisk å lære ferdighetene vi ikke trodde fantes der ute og endelig kunne ha draget på de jentene vi selv ønsket å ha i livet vårt. De siste 6 årene har vi drevet profesjonell kursvirksomhet i sjekking, der vi lærer menn ferdighetene vi selv lærte oss. Vi har selvfølgelig videreutviklet materiale og gjort det til mere tryggere, norsk og i jordnære rammer.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Misvisende teori:

Det er en kjent sak at gutter ser mye på utseende til jenta når de skal velge parter. Så klart har personligheten mye og si, men det er ofte det ytre gutter tiltrekkes av først.

Les også: Utfyllende guide om hvordan du får deg kjæreste.

Veldig mange gutter tror at jenter gjør det samme. At jenter ser på utseende til gutten og at det er avgjørende for å være attraktiv. Det er feil. Jenter blir mest tiltrukket av personligheten til gutten og hans kommunikasjonsegenskaper. Det handler heller ikke om hvor suksessfull eller hvor mye penger du har.

Personligheten din og hvordan du setter følelser i jenta er avgjørende. Vi har laget et enkelt system av prinsipper som du enkelt kan lære. Det handler om riktig berøring, blikkontakt, valg av samtaleemner, styre din sosiale status, lede samtalen, ikke gå tom for ting å si, komme naturlig i kontakt med jenter, skape spenning mellom deg og jenta og ikke mist hvordan du kan velge mellom flere jenter.

Alt dette, pluss mye mer har vi satt i et system som vi lærer deg på kursene våre. Vi har 10 timer teori og 10 timer praktisk trening i løpet av helgekurset. Du vil hele tiden kunne stille spørsmål til instruktøren, få personlige tilbakemeldinger både i teorien og i praksisen. Instruktøren vil også vise deg flere eksempler hvordan dette gjøres, slik at du enkelt kan kopiere dette.

Av Espen Korsvik

 

Legg igjen en kommentar