Sjekke jenter på festival

Sjekke jenter på festival

Tips til deg som vil sjekke på festival

Sommer er festivaltid. Snart inntar tusenvis av mennesker Tøyenparken i Oslo for å nyte musikk, øl og festivalstemning. Festivaler er også et ypperlig sted for flørting, og Dating Adventure har tipsene for deg som vil øke ferdighetene på datingfronten.

1. Kos deg og ha det gøy. Dette er vel sannsynligvis grunnen til at du har tenkt deg på festival i utgangspunktet, men det vil i tillegg ha en positiv effekt på potensielle flørter. Når du har det gøy har du god energi, blir mer spontan og lever i nået. Dette er punkter som virker tiltrekkende på jenter.

2. Ikke drikk for mye. Overstadig beruselse er sjelden en god start på en flørt fordi kommunikasjonen slettes ikke blir optimal hvis har inntatt for mye alkohol. Ved å ikke drikke eller drikke moderate mengder alkohol legger du bedre merke til detaljer ved det jenta sier, noe du kan bruke til din fordel i samtalen. Både blikkontakt, ansiktsmimikk og karismaen din er dine viktigste kort når du flørter, og alkohol påvirker dette i negativ retning.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

049bd6cbf4a72f3f6b674d74e17ca7d9

3. Riktig timing skaper naturlig kontakt. Flørting og sjekking handler ikke om spesielle sjekketriks. Det som gjør at enkelte er bedre på flørting og sjekking enn andre, er at de er gode på timing. Når du er god på timing blir flørtingen naturlig, og jenta tenker ikke at ”nå blir jeg sjekket opp”. Hvis det er en jente du har et godt øye til, kan du sørge for å være i nærheten. Da vil det være naturlig å kommentere noe hvis dere for eksempel blir stående ved siden av hverandre på en konsert eller i ølkø.

4. Introduser venner. Når du har kommet i kontakt med en eller flere jenter, er det bra å introdusere vennene dine for henne. For det første er det hyggelig at andre blir kjent. For det andre hever det din egen sosiale status.

5. Vær nysgjerrig på jenta. Når du er nysgjerrig på jenta får du henne til å føle seg interessant. Dette setter gode følelser i henne. Man liker det man får gode følelser i fra, og i dette tilfellet er det – deg!

6. Vær engasjert og lidenskapelig. Ved å være engasjert og lidenskapelig viser du personlighet. Dette er viktig for å bli kjent. Hvis dere blir kjent kjapt, skiller du deg ut fra de fleste andre gutter, fordi det er få som får til dette på kort tid. Dette viser trygghet og når jenta blir trygg på deg, blir hun mindre redd for å sette seg i en sårbar posisjon.

7. God øyenkontakt. Ved riktig bruk av øyenkontakt kan du vise dine intensjoner. Dette er en utrolig bra måte å flørte på, og jenter synes dette er veldig attraktivt. Bruk øyenkontakten til å skape spenning, hold blikket 3 sekunder lenger enn du vanligvis gjør.

8. Kyssing og sex starter med berøring. Berøring er med på å skape tillitt, og skrur opp temperaturen i kommunikasjonen. Det er mer naturlig å kysse en du har berørt, og mer naturlig å ha sex med en du har kysset. Start derfor å berøre jenta når det er naturlig. For eksempel en hånd på korsryggen eller en berøring

på armen. Når begge er med på leken er det naturlig at det utvikler seg til kyssing. Hvordan man naturlig kan gå videre til sex er litt mer komplisert, men dette lærer vi bort på kursene våre.

Av Espen Korsvik

Leave a Reply