Sjekke jenter på sommeren

Sjekke jenter på sommeren

Sommer er sjekketid

Nå har solen og sommersesongen kommet og det er på tide og hoppe ut av vinterdvalen sin! Dette er den tiden av året det skjer flest sosiale sammenkomstene og jeg regner med DU vil være en del av det som skjer?

Da snakker jeg om grillparty, strandliv, hytteturer, fotball i parken og det som sommeren ellers fører med seg. Det er mange som holder seg  i sin faste komfortsone med samme gjeng og ikke er så åpen for hva som skjer uten for den…

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Les også om hvordan få god  selvtillit

Har du prøvd kanskje? Tenk deg å ha flere muligheters flere for sammenkomster hele tiden…

Det handler mest om og være åpen for å ta i mot det som kommer til deg. Rundt hver person er det hundrevis av muligheter hele tiden, men det er vanskelig å se dem hvis man ikke er åpen for det.

Flere av dere tenker sikkert, men hvordan skal jeg åpne opp for å være klar for å ta i mot det som skjer og se det?

Oppskriften på dette er enkelt!

Start med å legge merke til hvor mye du selv kontrollerer dine tanker rundt sosiale omgivelser, miljø og avgjørelser. Ta action på ting som du vanligvis ikke ville gjort. Dette skaper forandringer. Som jeg skriver mye om, er at alt sitter i ditt eget hode. Hva med å skifte fokus og gjøre noe annerledes enn det du gjør i dag?

Når du tar initiativ til fremgang i ditt sosiale liv, da utstråler du så utrolig mye glede og no-neediness. Jobb med å akseptere dine omgivelser og tanker, da vil komme nærmere følelsen av at alt er perfekt slik det er nå. Uansett hvordan din livssituasjon er, så kan du finne både lykke og dårlige tankemønster. Disse ytterpunktene har to svært forskjelldige utfall! At du føler du er bra nok akkurat slik du er nå, vil du utstråle en veldig powerfull energi som gjør at folk vil være en del av deg, eller ha deg med på ting. Hvis du føler deg i balanse, er alt annet positivt bare en bonus og dette er en følelse av komfort som jeg unner alle!

Vær åpen, og nye opplevelser kommer til deg!

Av Espen Korsvik

 

Leave a Reply