Sjekke jenter

Sjekke jenter

Kan det å sjekke jenter ute på byen læres?

Å være attraktiv for jenter uansett situasjon når du selv ønsker det er en fantastisk følelse. Det er utrolig mange menn som alt for sjeldent, eller aldri får oppleve dette. Og for noen oppleves dette som flaks innimellom. Vi i Dating Adventure vet at dette verken handler om flaks eller tilfeldigheter. I denne lille miniguiden får du noen steg for steg tips hvordan du gjør deg selv attraktiv for jenter på utesteder.

 

Steg 1.

Ta deg en tur på shopping og finn deg noen nye freshe klær. Hvis du skal holde deg til et lavt budsjett kan jeg anbefale deg H&M, Zara, Carlings feks.

Bukse: Burde være tettsittende med god passform. ( slimfit )

T-skjorte: gjerne rundt eller v-hals, der kragebenene dine kommer frem. Det er sexy og vise litt hud.

Skjorte: Passform er utrolig viktig her også. Har du litt ekstra kilo på kroppen er mørke farger bra.

– Smykke: Unngå smykke rundt halsen.

– Arm pynt: Lærarmbånd er kult, det samme gjelder en fin klokke.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

 

Steg 2.

Ta deg en digg dusj med påfølgende barbering og freshe deg opp slik at du blir det beste deg selv. I dusjen kan du fortelle hvor utrolig kul, bra fyr, selvstendig, attraktiv og sjarmerende du er. Hvor god selvtillit du har, at du er utrolig flink i sosiale situasjoner og hvor mye jentene digger energien din. Tren gjerne forran speilet på blikket ditt. Ha et lurt og spennende blikk.

Her er noen bekreftelser du kan pugge til det virkelig sitter:

– Jeg skaper utrolig mye tiltrekning i samtaler med jenter, fordi jeg flørter, er drøy, og utfordrer de.

– I alle sosiale situasjoner tar jeg masse initiativ rundt meg som skaper utrolig mye spennende muligheter med jenter.

– I sosiale situasjoner oppsøker jenter meg hele tiden fordi jeg er en spennende person som jenter ønsker å være rundt.

– Jenter tar hele tiden initiativet til kyss, sex og romanse med meg fordi jeg har en sexy utstråling og lar de få jobbe for å få meg.

– Jeg stråler av glede og masse selvtillit inni meg. Dette viser jeg rundt meg og jenter vil være i mitt selskap hele tiden.

– Jeg har enormt sexy utstråling rundt attraktive jenter. Det er en stor kraft som kommer ut av meg i form av dyp stemme, mystisk blikk, sexy kroppsspråk og spennende samtaler. Les gjerne på disse hver eneste dag. Du blir hva du tenker.

 

Steg 3.

Før du kommer inn på utestedet:

Hils på dørvakten og bli kompis med han/henne. Du vil føle deg enda mer velkommen hvis du har en god relasjon med dørvakten, pluss at du kan ta det som oppvarming for å kom inni det sosiale mønsteret.

Inne på utestedet:

Det første du gjør er å hilse på enten en mann eller ei jente. Viktig å komme i gang umiddelbart slik at du ikke blir gående å føle deg alene å lete etter muligheter til å komme i kontakt med noen. Desto lengre tid det tar, jo verre blir det.

Etter du har hils på en eller flere kan du kjøpe deg en drink/øl, eller brus i baren. Greit å ha noe i handen. Deretter er du enda mere sosial og vise den fantastiske energien din som smitter over på alle rundt deg. Du viser en selvstendighet og godfølelse som alle vil være en del av.

 

Steg 4.

Selve kommunikasjon:

Her er det bare å kødde og tulle mye. ( Ulogisk prat som jeg snakker endel om i videoene på siden ) Kan godt være seriøst innimellom, men vis at du er supersosial og prater med alle. Spenningen skjer hos deg, og det vet alle.

Når du har giret opp den/de du prater med og de er i gang og prater mye, så vær veeeeldig flink å lytte. La de gjøre jobben, mens du er aktiv lytter å motiverer de til å prate. På den måten skaper du også tiltrekning. Ha et lurt/mystisk blikk innimellom med de du prater med, det gjør deg spennende. ( Vi forklarer nærmere på kursene våre hvordan vi bygger opp kommunikasjonen særdeles attraktivt )

Berøring:

Berøring skaper trygghet, og en følelse av at dere har kjent hverandre lenge. Men pass på at du ikke tar, klyper, klapser på en kompismåte. Berør rolig og naturlig.

Husk at din selvstendighet er ditt beste verktøy. Du må sørge for at du koser deg i ditt eget selskap hele tiden, og at du samtidig er supersosial og åpen for alt rundt deg. Håper du er klar for mange fantastisk kvelder på byen!

Av Espen Korsvik

Leave a Reply