Sjekke opp gutter

Sjekke opp gutter

Noen tips til deg som skal sjekke opp gutter

Den typiske feilen jenter gjør når de skal sjekke opp gutter er at de er litt for passive og sender for subtile hint om interesse som dessverre mange gutter ikke skjønner. Jenter må tørre å ta mer initiativ og gjerne vise gutten at hun er interessert. Menn tiltrekkes primært av utseendet og sekundært av personlighet. Mens for jentene tenderer det til å være motsatt, de setter personlighet foran utseendet.

Gjør deg så attraktiv som mulig når du skal sjekke opp gutter. Det vil si å sminke deg på en riktig måte, kle deg gjerne sexy/pent i forhold til kroppen din. Her finnes det utallige blogger om temaet (les rosablogger) om har gode tips om hvordan sjekke opp gutter.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Bli rå på sjekking! Gjennom vårt nettbaserte sjekkekurs får du tilgang til 31 demonstrasjonsvideoer med 30 tilhørende oppgaver som beskriver detaljert hva du skal gjøre og hvorfor det fungerer.

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs består av 10 timer teori i rolige omgivelser og 10 timer praksis på utesteder der vi lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de mest attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt.

Et Viktig poeng her er at gutter har forskjellig smak hva angår jenter, noen liker jenter med former, noen liker tynne jenter, og andre liker jentene litt kraftige. Menn liker generelt jenter som er feminine. Dess mer feminin, dess mer sexy vil du være i en manns øyne. En jente kan åpne på samme måte som menn når de skal sjekke opp gutter.  Ved å være direkte eller stille et spørsmål etc. Viktig at hun er positiv og blid, har selvironi og er morsom. Dette er veldig attraktive egenskaper når du skal sjekke opp gutter.

Les også: Utfyllende guide om hvordan du får deg kjæreste.

La mannen lede, så han føler seg som en mann rundt deg, ellers kan han bli skremt bort, eller miste interesse. Bruk øyenkontakt og blikk, dere har stor forførende makt i øynene deres. En annen ting som er greit å ha i bakhodet er at menn søker å gi trygghet, så et typisk triks for en jente er å fryse litt eller være litt redd for han slibrige i baren osv. Det betyr IKKE at du skal være pysete når du skal sjekke opp gutter.

Vær direkte når du sjekker opp gutter; Hvis du kun er ute etter sex, kan du bare gå opp og spørre. Dette fungerer over 80% av tilfellene. Men hvis du ønsker et forhold, la mannen få jobbe litt for deg.

10 ting som vil hjelpe deg når du skal skal sjekke opp gutter:

 

sjekke opp gutter

1. Smil og vær åpen for dine omgivelsene.

2. Føle deg vell i klesstilen. Kle deg sexy, men ikke overdriv.

3. Vis dine feminie sider. Jenter MÅ ikke være så tøffe.

4. Ha fokus på de du prater med, istede for å tenke på at du selv skal gjøre alt riktig når du skal sjekke opp gutter.

5. Berør den du prater med. Det viser god selvtillit og gutter blir tiltrukket av det.

6. Ikke vær for tilgjengelig. La gutten  jobbe for å få deg, men ikke overdriv. Hvis du overdriver kan du virke uovervinnelig og han går lei.

7. Vær interessert i hva gutten sier. Still åpne spørsmål. Unngå og prate for mye om deg selv.

8. Vis tydelige at du flørter. Det er vanlig at jenter flørter, men gutter registrer det ikke. Gutter trenger ofte litt bekreftelse for å tørre ta initiativet.

9. Gutter liker jenter som lar de lede. Tør han ikke lede, og du liker han. hjelp han litt på veien.

10. Unngå de logiske samtalene. Prøv og få inn litt humor, dette gjør at begge kan slappe mer av og være mer seg selv.

Lyst å lære mer om sjekking og selvtillit?  Ta en titt på våre kurstilbud her

Av Espen Korsvik