boyandgirl

Sjekkekurs for jenter

Lær sjekkekunsten og hvordan du gjør deg selv attraktiv for menn. Når du tar kurs med oss kan du forvente at du lærer alt du trenger for og være den attraktve personen du ønsker å være. Måten vi jobber på er og øke dine kunskaper og ferdigheter om hva menn tiltrekkes av. Vi går igjennom all teorien, trener sammen med deg i prakis ute på byen og vi gir deg tilbakemeldinger hele veien slik at du skal komme på det nivået du ønsker. Vi skreddersyr undervisningen slik du ønsker.

 

Hvordan skape tiltrekning

Lær deg psykologien bak hvordan gutter tenker. Du lærer deg å avdramatisere og gjøre det gøy å sjekke gutter du synes er attraktive. Lær hvordan man skaper en kjemi som gjør at gutten har lyst til å se deg igjen.

 

Kom i kontakt med gutter

Skap god kontakt med gutter på en helt naturlig måte, ved å bruke dine interesser og egenskaper for alt det er verdt. Man kan sjekke opp gutter ved å snakke om hva som helst. Vi lærer deg teknikker på hvordan du skal få gutter til og komme bort til deg, og hvordan du kan ta kontakt med gutter på en god måte.

 

Riktig kommunikasjon

Hvordan du forandrer pinlig stillhet fra å være din verste fiende til din beste venn. Hvordan du kommuniserer på en attraktiv måte. Lær deg å bli kreativ uten å gå tom for ting å si. Vi lærer deg å flørte!

 

Styrke din selvtillit

Du kan lære alle verdens teknikker, men i bunn og grunn handler dette om selvtillit. Kunnskap styrker selvtilliten og vi trener sammen for å få ut det beste i deg.

 

Utvikling er GØY

Når vi er ute på byen sammen, skal vi ha det gøy. Når vi har det gøy legger vi til rette for stor utvikling. Du vil bli godt kjent med våre positive og løsningsorienterte coacher, og vi tilpasser undervisningen slik at du alltid står i fokus. Når vi er ute utfordrer vi hverandre og du vil ha en coach i ryggen til en hver tid. For andre rundt oss vil vi bli sett på som en venner som er ute og har det gøy.


Vi tilpasser hele tiden ditt nivå, enten du er erfaren eller helt fersk. Det er svært viktig for oss at DU er i fokus og oppnår de resultatene du ønsker. Vanlige tilbakemeldinger er at dette er utrolig enkelt, og de har det utrolig gøy på byen. Etter kursmed oss vil du være godt kjent med dine svake og sterke sider og vite akkurat hva som skal til. Vi har utrolig mange gode resultater blant elevene våre, og vi VET hva som fungerer. Kurs gjennom oss kan bestå av bare teori, praktisering ute på byen, eller en kombinasjon.

 

De forskjellige kurstypene du kan velge mellom:

 

Enkelttimer privat:

1-on 1 coaching live ( kr. 1000,- pr.time )
Telefoncoaching ( kr. 700,- pr.time )

Coaching på chat  (kr. 700,- pr.time )

2- Dagerskurs:

Kurset kan gjøres i helger eller i ukedager. Og består av tilsammen 14 timer fordelt på 2 dager.

Jeg skreddersyr kurset for deg slik du måtte ønske med både teori og praksis. Eller bare teori, det er opp til deg.

Pris kr 6500,-

Er dere 2 eller flere blir prisen redusert til kr 5000,- pr.pers.

 

Nettbassert selvtillitkurs

Gjennom vårt nettbaserte selvtillitkurs lærer du alle ferdighetene som gir deg den solide selvtilliten du ønsker å ha. Kurset består av 10 kursvideoer med 10 tilhørende mentale og praktiske oppgaver. Mer informasjon finner du her

 

 

Ring oss gjerne for en uforpliktende og hyggelig prat hvis du ønsker å høre mer om kurset
eller meld deg på via påmeldingsskjemaet nedenfor.

Kontakt telefon: 95 80 90 66
Kontakt mail: espen@dating-adventure.com

 

Påmelding:

Påmeldingsskjema

E-post *
Navn *
Telefonnummer *
Alder *
Kursdato *
Melding