Dating Adventure kjører sjekkekurs i Bergen

Dating Adventure kjører sjekkekurs i Bergen

Flere ganger i året kjører vi sjekkekurs i Bergen

Vi i Dating Adventure kjører regelmessig sjekkekurs i Bergen. Kursene er satt til helger og består av 10 timers teori, og 10 timers praktisering ute på byen.

På et sjekkekurs lærer du: Hvordan du kommunisere attraktivt, riktig kroppspråk som jenta finner interessant, spennende samtaleemner som jenter liker å prate om, Hvordan få interaksjonen til å hele tiden ta et skritt videre, gode flørteteknikker og gennerelt alt du trenger for å være den sjarmerende personen jenter tiltrekkes av. Kursene våre er som regel full i Bergen, så vær tidlig ut om du ønsker å sikkre deg plass. mer informasjon om kurset og dato finner du her

 

 

Bildet her under er fra et av kursene våre i Bergen. Gutta fikk raske resultater, og det gikk ikke lang tid før det var utveksling av telefonnummer, invitasjoner til nachspiel m.m.

 

 

 

 

 

 

 

Av Espen Korsvik

 

Vi lærer deg sjekkeferdighetene som fungerer på jenter!

dydydydyd-1024x287-860x241

3-dagers live sjekkekurs

Vårt 3- dagers helgekurs lærer deg alle ferdighetene du trenger for å kunne tiltrekke deg de attraktive jentene du ønsker å ha i livet ditt. Kurset består av 10 timer teori og 10 timer praksis.

workshop_small

Nettbasert sjekkekurs

Kurset har hjulpet flere tusen menn i å mestre sjekkekunsten. 31 opplæringsvideoer lærer deg systematisk alle ferdighetene som gjør deg attraktiv for jenter.

blog_slider_01

Nettbasert selvtillitskurs

Kurset består av 10 opplæringsvideoer med 10 tilhørende mentale og praktiske oppgaver som hjelper deg å få den selvtilliten du alltid har ønsket å ha i sosiale omgivelser.

 

Legg igjen en kommentar