Nettbasert kurs i tiltrekning. 27 videoer og 30 tilhørende oppdrag. Se mer her…

Se for deg dette. Du er i Syden. Det er sommer og sol, du hører en blanding av fugler som kvitrer, housemusikk, jenter som fniser og ler, glass som klirrer og bølger som slår innover den hvite sanden. Du ser nydelige damer i bikini, de er blide og kontaktsøkende, du går bort til to av dem. Skåler med paraplydrinken din. Minutter senere har dere laget en avtale om å møtes senere på kvelden. Du legger deg i solsengen din og nyter varmen fra solen, da du hører stemmen fra den søte jenta du møtte da du spiste biff til frokost. Hun spør om du vil henge med henne og venninnene hennes…

Etter stor etterspørsel kjører vi sjekkekurs i utlandet. Tidligere har vi kjørt kurs på Kypros og Cancun i Mexico, Spania, sverige og danmark. Destinasjonen kan dere selv velge, og vi stiller dit dere ønsker å dra. Under palmetrærne, ute på byen og gjennom teori handler det om sjekking og flørting, samtidig som du kan ta deg en velfortjent ferie.

Tidligere erfaringer er det guttegjenger som leier oss inn og varigheten på kurset er ca. en uke. Sammen kan vi bo i et hus  f.eks med basseng, eget rom, gode fellesarealer og kort vei til sentrum. Hva er vell bedre enn å sjekke damer i omgivelser der du blant annet ha det gøy med diverse vannaktiviteter, bade, sole seg, spise god mat,  shopping,  casino, partybåt, vannskuter pluss mye mer!

 

Dette lærer du på kurset:

Vi lærer deg kvinnepsykologien og hvordan jenter tenker. Vi lærer deg hvordan du gjør deg attraktiv for en hvilken som helst dame. Hvordan få tro på deg selv, gå for kysset, introdusere sex på en naturlig måte og hvordan få interaksjonen til hele tiden å gå et skritt videre.

Hvordan du skaper god kontakt med jenter på en helt naturlig måte, ved å bruke dine interesser og egenskaper for alt det er verdt. Man kan sjekke opp damer ved å snakke om hva som helst. Hvordan mestre sjalusi, forhold med flere jenter, monogamt forhold og one night stand.

Hvordan du forandrer pinlig stillhet fra å være din verste fiende til din beste venn. Lær deg å snu rollene og bruke hennes eget sosiale spill til din fordel, så hun føler det er hun som sjekker deg. Dette er noe jenta liker, men hun sier det ikke. Gi ditt telefonnummer slik at jenta tar kontakt med deg istedet for at du jager henne. Lær deg også hvordan du bruker kroppspråk og stemmen din riktig.

Du lærer hvordan du kan flørte og utfordre jenta slik at du skiller deg ut fra alle andre menn. Hvordan du blir kreativ uten å gå tom for ting å si… Hvordan håndtere andre menn som konkurrerer med deg om jentene. Med denne forståelsen kan du enkelt bli midtpunktet i en hvilken som helst situasjon. Ikke minst bestå når jenta tester deg.

Du kan lære alle verdens teknikker, men i bunn og grunn handler dette om selvtillit. Kunnskap styrker selvtilliten å vi trener sammen for å få ut det beste i deg.

Kurset er lagt opp slik at selv om du aldri har nærmet deg en jente før, vil du føle deg helt komfortabel og bekvem.

 

Praktisk informasjon

 

I løpet av det solfylte oppholdet vil du få:

  • Flere timers daglig teori om sjekking og flørting
  • Praksistrening på utesteder hver kveld
  • Daygametrening
  • Daglig 1-on-1 coaching

 

Velg din destinasjon og vi kommer og kjører kurs!

Kontakt oss for mere informasjon:

Mail: espen@dating-adventure.com, eller pr telefon: 95809066

 

Meld deg på i dag. Vi gleder oss til å ta deg med på en uforglemmelig tur!

 

 

Tilbakemeldinger fra tidligere elever

 

dette var over all forventning

Mine resultater i etterkant av kurset har vert helt i tråd med kursleder sine garantier om “suksess i hverdagen”. Både på internett/facebook/sms og face to face situasjoner i hverdagen har vert veldig positive i etterkant av kurset. Hadde aldri trodd at jeg skulle få slike positive hverdager bare hved hjelp av et lite kurs. Hadde selvfølgelig noen forventninger, men dette var over all forventning. Jeg er mye mer klar for sosiale situasjoner, og har lyst til å snakke med masse folk og bringe dem inn i livet mitt, pluss at resultatene jeg ønsker har kommet.

– J.H

 

Jeg har aldri hatt så stor kontroll og følt meg så kongurent med meg selv og mine omgivelser som denne helgen, og tiden i etterkant.“

Jeg har alltid sagt at sjekking burde dreie seg om å være sitt beste seg, med litt krydder. Noe som skinner igjen på hele bootcampen og modellen. Jeg kan nevne at jeg har vært innom Mystery Method, Real Social Dynamics, Double Your Dating og diverse annet materiale, så jeg er ikke ny på natural varianten, det er også det jeg har kjørt selv, men forskjellen fra dette og blant annet DD og RSD er at det er veldig forenklet, og det beste er at det enkle ofte er det beste. Jeg siterer Tyler Durden fra The Blueprint Decoded: “When you go out, after the seminar, don’t talk about techniques or routines, rather talk about things you are interesting in. Socialise, cause that is what this pick up shit is all about”. Dette har gutta i Dating Adventure forstått, og de lærer deg en enkel, men veldig powerfull modell.

jeg kan si at jeg aldri har hatt så stor kontroll og følt meg så kongruent med meg selv og mine omgivelser som denne helgen, og tiden i etterkant. For meg kom ting som tidligere var uklart, klart fram og med nye mindset gikk alt smooth. Kan legge til at jeg fikk mine numre, og at andre deltakere på kurset fikk noen kiss close m.m. noe de ikke hadde fått på en lang, lang stund.

-Leo

Les flere tilbakemeldinger her