Sjekkekurs med Dating Adventure

Sjekkekurs med Dating Adventure

Sjekking kan læres, sjekkekurs med Dating Adventure.

Se for deg dette; Du er på et populært utested og det er fullt av sprudlende mennesker som alle koser seg ute. Du skåler med tilfeldige forbipasserende på utestedet, hører favorittlåta din blir spilt gjennom kvelden og har mange damer rundt i lokalet som bare venter på at du skal komme å si hei. Fordi du er den sosiale fyren du er, tar du selvfølgelig initiativet der du blir møtt med flørtende og nysgjerrig blikk. Du bare vet at det er din kveld! Gjennom hele kvelden har du knyttet flere nye flørter og kontakter som gir deg mange valgmuligheter både samme kveld og i ettertid. Dette er bare et kort utdrag fra hvordan en tilfeldig kveld på byen kan bli for deg etter et kurs hos oss, beskrevet av en av våre tidligere kursdeltagere.

 

Dette lærer du på vårt 3-dagers sjekkekurs

Hvordan du skaper tiltrekning

Vi lærer deg kvinnepsykologien og hvordan jenter tenker. Vi lærer deg hvordan du gjør deg attraktiv for en hvilken som helst dame. Hvordan få tro på deg selv, gå for kysset, introdusere sex på en naturlig måte og hvordan få interaksjonen til hele tiden å gå et skritt videre.

Kom i kontakt med jenter

Skap god kontakt med jenter på en helt naturlig måte, ved å bruke dine interesser og egenskaper for alt det er verdt. Man kan sjekke opp damer ved å snakke om hva som helst. Hvordan mestre sjalusi, forhold med flere jenter, monogamt forhold og one night stand.

Ekte og spennende kommunikasjon

Hvordan du forandrer pinlig stillhet fra å være din verste fiende til din beste venn. Lær deg teknikkene for å snu rollene og bruke hennes eget sosiale spill til din fordel ( 80/20 teknikken) , så hun føler det er hun som sjekker deg. Dette er noe jenta liker, men hun sier det ikke. Lær hvordan du gir ditt telefonnummer slik at jenta tar kontakt med deg istedet for at du jager henne. Lær deg også hvordan du bruker kroppspråk, berøring, stemmen og øynene dine på en svært attraktiv måte.

Skille deg ut fra andre menn

Du lærer hvordan du flørter og utfordre jenta slik at du skiller deg ut fra alle andre menn. Hvordan du blir kreativ uten å gå tom for ting å si… Hvordan håndtere andre menn som konkurrerer med deg om jentene. Med denne forståelsen kan du enkelt bli midtpunktet i en hvilken som helst situasjon. Ikke minst bestå når jenta tester deg.

Styrke din selvtillit

Kunnskap og teknikker skaper store resultater. vi trener sammen for å få ut det beste i deg. Kurset er lagt opp slik at selv om du aldri har nærmet deg en jente før, vil du føle deg helt komfortabel og bekvem.

Slik ser helgen ut (20 timers helgekurs)

Vi tilpasser undervisningen til ditt nivå, enten du er erfaren eller helt fersk. Det er svært viktig for oss at du er i vårt fokus og oppnår de resultatene du ønsker. Vanlige tilbakemeldinger vi har fått fra tidligere elever er at dette var mye enklere enn det de trodde og de fikk flere reslutater enn de forventet. Etter kurset vil du være godt kjent med dine svake og sterke sider og vite akkurat hva som skal til for din videre utvikling. Vi har utrolig mange gode resultater blant elevene våre, og med all vår erfaring og kunnskap kan vi med sikkerhet si at vi VET hva som kommer til å fungere for akkurat deg.

Å mestre gir en fantastisk følelse.

Når du har en instruktør sammen med deg vil han kunne se uvaner og blindspots som du kanskje ikke er klar over selv. Han vil lære deg hvor enkelt det egentlig er og tiltrekke seg damer, gi deg tilbakemeldinger på hva du gjør riktig/galt gjennom hele kurset, vise deg i praksis hvordan dette gjøres og ikke minst skreddersy en plan for videre fremgang og utvikling. Vi skaper forandringer som du kan ta med deg inn i hverdagen umiddelbart.

 

Slik ser helgen ut:

Fredag 20.00 – 23.00

 • Coaching session, fokusområder
 • Jentepsykologi og kommunikasjonstrening
 • Innergame og selvtillitsbygging
 • Kroppspråk
 • Kontakt og tilnærming
 • Eskalering

23.00 – 03.00

 • Felttrening på utesteder

 

Lørdag 17.00 – 22.00

 • Debriefing fra dagen før
 • Coaching session, fokusområder
 • Praktisk kommunikasjonstrening, 80/20 metoden
 • Tiltrekning og tillitsbygging
 • Kvalifisering
 • Sette opp date: SMS, telefon, Facebook, datingsider

22.00 – 03.00

 • Felttrening på utesteder

 

Søndag 14.00 – 17.00

 • Debriefing fra dagen før
 • Coaching session, fokusområder
 • Forhold
 • Image og selvbilde
 • Grundig målsetting videre med oppfølging.

 

 

Praktisk Informasjon

Det er en maksgrense på 3 deltagere per kurs slik at kvaliteten blir maksimal per elev.
Prisen for vårt 3-dagers sjekkekurs er 6500,-

Se forsiden eller nederst på denne siden for informasjon om neste kurs.

Telefon: 95 80 90 66
Mail: espen@dating-adventure.com

 

Meld deg på her

( PS: Vær nøye med at du skriver riktig e-postadresse )

[contact-form-7 id=”4088″ title=”Kontaktboks sjekkekurs”

 

Tilbakemeldinger fra tidligere elever

 

Terningkast 6

Glem “the game” Dating Adventure leverer! Som dere skriver på nettsiden var dette mye mer enn et sjekkekurs. Utrolig enkelt, masse resultater, gode måter å tenke på, spennende samtaler, masse flørting, Ga vekk tlf nummeret til flere jenter jeg likte godt ( 2 av de har tatt kontakt igjen) Terningkast 6!

Øystein (38)

 

enkle prinsipper som skapte resultater med en gang

Tusen takk for et utrolig bra kurs! Først vil jeg bare si at dette var mye enklere enn det jeg trodde det skulle være. Hvorfor lærer vi ikke dette på skolen? Når det kommer til sosial dynamikk, er dette helt grunnleggende i alle situasjoner – enten om det er med damer, business eller generelt nettverk og venner. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk komme til dere og lære dette. Enkle måter å tenke på, og enkle prinsipper som skapte resultater med en gang. Likte spesielt 20/80 teknikken, den ulogiske samtalen og hvordan man bygger opp en samtale. Jeg synes det var litt skummelt å gå bort til jentene i starten, men etterhvert som jeg ble tryggere på hva jeg skulle si, og at dette faktisk FUNKET ble dette bare gøy spennende. Resultatene kom med en gang, og tenker at jeg går en utrolig bra fremtid i møte! Igjen, tusen takk!

Lars (31)

 

Dette var over all forventning

Mine resultater i etterkant av kurset har vert helt i tråd med kursleder sine garantier om “suksess i hverdagen”. Både på internett/facebook/sms og face to face situasjoner i hverdagen har vert veldig positive i etterkant av kurset. Hadde aldri trodd at jeg skulle få slike positive hverdager bare hved hjelp av et lite kurs. Hadde selvfølgelig noen forventninger, men dette var over all forventning. Jeg er mye mer klar for sosiale situasjoner, og har lyst til å snakke med masse folk og bringe dem inn i livet mitt, pluss at resultatene jeg ønsker har kommet.

– J.H (28)

har aldri hatt one night stand før, nå hadde jeg det på fredag og lørdag

Hei Espen.

Vil bare takke for et flott opplegg. Personlig så slet jeg veldig med å tørre å gå bort til jenter, hva jeg si , ble mye avvist, følte meg redd, og var for det meste inne i stua, fordi der var det tryggest stedet å være. Har undersøkt mye om dating, fordi jeg ønsket å ha suksess i dette..så etter å ha tatt en runde fant jeg ut at Dating adenventure var det rette for meg. Rett og slett fordi det har fokus på å vise hvem jeg er til jente..rett og slett selge meg på min måte..Resultatene mine etter 4 dagers privatkurs er at jeg kan snakke med hvem som helst jente, har fått negative tanker ut av hodet, og teknikk for at dem forblir ute, lært meget gode kommunikasjonsteknikker med blikk, kroppspråk og samtale tema som skaper tiltrekning for å skille meg fra andre menn, har aldri hatt one night stand før, nå hadde jeg det på fredag og lørdag, samt at jeg la igjen mitt mobnr til 7-8 jenter, og flere av dem har tatt kontakt..så nå er det opp til meg om jeg vil gå ut med dem. For dem som ønsker å ha mer jenter, mer muligheter, bedre liv, så er dette noe jeg kan anbefalle på det sterkeste.

– Mikael (29)

Jeg kan ikke beskrive med ord hvor mye det har betydd for meg

Hei Espen, takk for overstått kurs. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor mye det har betydd for meg å bli presset ut av skallet mitt og faktisk se at det er veldig ufarlig og lett å komme i kontakt med jenter, og gutter, ute på byen. Etter kurset gikk jeg ned for å treffe et gjeng med kompiser i byen. På veien ned traff jeg ei jente som jeg pratet med. Noe som jeg ikke ha kunnet gjøre før. Dette gir meg så veldig, veldig, veldig mye energi av å bare vite at jeg kan gjøre det. Fordi jeg har alltid ønsket å gjøre det. Jeg fikk også masse tilbakemeldinger fra kompisene mine som lurte på om jeg var på en gigantisk opptur. Noe jeg bare svarte med et lurt smil og “Kanskje det…”

– Andreas (31)

 

Jeg har aldri hatt så stor kontroll og følt meg så kongurent med meg selv og mine omgivelser som denne helgen, og tiden i etterkant.“

Jeg har alltid sagt at sjekking burde dreie seg om å være sitt beste seg, med litt krydder. Noe som skinner igjen på hele bootcampen og modellen. Jeg kan nevne at jeg har vært innom Mystery Method, Real Social Dynamics, Double Your Dating og diverse annet materiale, så jeg er ikke ny på natural varianten, det er også det jeg har kjørt selv, men forskjellen fra dette og blant annet DD og RSD er at det er veldig forenklet, og det beste er at det enkle ofte er det beste. Jeg siterer Tyler Durden fra The Blueprint Decoded: “When you go out, after the seminar, don’t talk about techniques or routines, rather talk about things you are interesting in. Socialise, cause that is what this pick up shit is all about”. Dette har gutta i Dating Adventure forstått, og de lærer deg en enkel, men veldig powerfull modell.

jeg kan si at jeg aldri har hatt så stor kontroll og følt meg så kongruent med meg selv og mine omgivelser som denne helgen, og tiden i etterkant. For meg kom ting som tidligere var uklart, klart fram og med nye mindset gikk alt smooth. Kan legge til at jeg fikk mine numre, og at andre deltakere på kurset fikk noen kiss close m.m. noe de ikke hadde fått på en lang, lang stund.

– Leo (23)

 

Meld deg på her

( PS: Vær nøye med at du skriver riktig e-postadresse )

[contact-form-7 id=”4088″ title=”Kontaktboks sjekkekurs”]

 

 

 

 

Leave a Reply